Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Пропионатычь,

так і є, це великий пройоб влади як і з українським ВПК.

Мабуть сподівалися що воно само якось, на ентузіазмі їхало, бажаючих піти боронити Україну було багато. Але потім щось пішло не так

як раз,все пішло так. Ми вистояли. Дивом,кров'ю багатьма вбитими,але вистояли.

Потім почалась хрінь і я це казав не одноразово типу йобаного марафону. Нах не треба нікого заспокоювати,то ще один пройоб. Замість казати 2-3 тижні треба було казати ,що війна на роки і треба про це пам'ятати.

Про ВПК,я і казати нічого не буду ,ти сам все розумієш. При чому цей пройоб по сьогоднішній час йде.

Ось твій план,задіяний вчасно дав би гарний ресурс підготовлених солдатів. При чому поки не було тієї маячні,що коїться зараз. Був час підготувати людей,як морально так і фізично. Але знову пройоб.

А зараз ,вони я хз,що намагаються зробити. 3 дні і під Бахмут,то така залупа. Командири,які дупля не відбивають ще більший ворог ніж кацапи.

Я намагаюсь зрозуміти,що нас чекає. І до чого мені готуватися. Звісно,що воювати буду до останнього. Але коли це останнє прийде,хто стане на моє місце? Це мене бентежить.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
про расстановку военных на гражданские посады - даже не говорите )
не военных, а комиссованных с фронта

тоесть, мобилизованных руководителей частных фирм, которых призвали и комиссовали

у них есть опыт руководителя (хоть магазина, хоть СТО), есть опыт окопа

это в 10000000000 раз лучше нынешних ОДА

ставить задачи и сроки

проверять задачи и сроки

увольнять

менять

это не делается совсем, только если СМИ накопают сами про коррупцию

люди в окопах понимают что нужно для фронта

Опубліковано:
Без підйоба, є до тебе запитання. От скільки ти курсів прийшов за цей час ? Такмед,поводження зі зброєю? Я звісно можу дуже помилятися,але думаю що нічого не проходив.

І так сотні тисяч людей.

Я от реально не знаю, як затикати ті дірки,які зараз є в бригадах. Навіть не дірки,просто моральне виснаження, хворих ітп.

У нас взагалі все через сраку. Полусовковий тоталітаризм. При цьому відпускають жінок і підлітків за кордон. А паралельно розказують про 15 років війни. Але жінки то економічний потенціал, а підлітки мобілізаційний. Наприклад у Ізраїлі солдати це строковики, молоді строковики, а не мужики за 40. В США якщо мобілізація, то це лотерея серед молоді 18-25 років. У нас молодь до 27(або до 25, зараз точно не знаю) не можна мобілізувати. Але по суті у них і здоровья більше ніж навіть у 30+, я вже мовчу за 40+. І для економіки вони найменш корисні серед активного населення(ще не встигли зайняти місце в економіці). Це приблизно 100-150 тисяч хлопців щороку. Їх теж ніхто не тренує і не готує. Війна народна, але народ у нас то мужик 30+. Ну мужик 30+ без грошей, звичайно.

Опубліковано:
я ни слова не сказал про мобилизацию

никто у меня не спрашивал про это

мы державу уже видстоялы. еще в марте 22 все было понятно

даже если какимто чудом захватят всю донецкую область - никак это на державе не скажется

держава - это не кв км

что я предлагаю?

исходя из того что я вижу, а я не в генштабе - наступление мы проеб

может быть, все не так. может быть вот вот где то луснет - но если то, что я вижу - так оно и есть - то нужно остановить наступление - и сделать как сделали русские - закопаться

рыть, лить бетон, минировать

да - замораживать конфликт

переход в оборону спасет жизни бойцов - мы это уже проходили

а замораживание конфликта даст время на мобилизацию, обучение, доукомплектование

как бороться с коррупцией - есть масса мирового опыта - опять же это не мой профиль

как руководитель могу сказать - один самый классный руководитель без команды никогда ничего не сделает

поставь любого из вас на место Зеленского ничего не изменится

про расстановку военных на гражданские посады - даже не говорите )

круглое тянуть, квадратное катить)

на яку мобілізацію? Ось про це,я питаю. Кого мобілізувати,якщо ну ти знаєш.

Хто буборотися з корупцією? Таки не кажу Зеленський, бо це навіть не смішно.

Про бетон та інше то вже проходили((( Вме спизжено от і до. Кацапи закриті в бетон по вуха,а ми знов все проїбали і риємо лопатами під артою.

Як оборона Бахмута,коли пизділи,що укріплення зроблені,а там був хуй. Точніше бабло на рахунках.

Заморозка нам хз що дасть. Просто в нас все розпиздять от і до. На тому все скінчиться. Всі ще більше розслаблять булки.

Опубліковано:
не знаю откуда взялось "всех на фронт", но еще раз продублирую

Это сейчас из каждого утюга разносится. Уже минимум месяц. С 2-3 дня/месяца, до война на долго и служить будут все.

Опубліковано:
Это сейчас из каждого утюга разносится. Уже минимум месяц. С 2-3 дня/месяца, до война на долго и служить будут все.
як нефіг робити. Може і доведеться.

Тому і казав. У кого є час,кошти ітп. Купіть екіп,вчиться такмеду та поводженю зі зброєю.

Але мене мало хто слухає,бо рожеві поні та 2-3 тижні.

Опубліковано:
Заморозка нам хз що дасть. Просто в нас все розпиздять от і до. На тому все скінчиться. Всі ще більше розслаблять булки.

В тому і проблема. Влада судячи з усього не має наміру перемагати. Їм це не цікаво. Немає ніякого підходу. Навіть оця мобілізація "бусик незламності до Бахмуту за 3 дні" це пиздець як демотивує людей. Хто в здоровому глузді піде добровільно або хочаб напівдобровільно, якщо кожен чув історії про подібний досвід, аля тиждень від мобілізації до могили. Який ідіот це придумав і нахуя так бездарно людей зливають?

Опубліковано:
В тому і проблема. Влада судячи з усього не має наміру перемагати. Їм це не цікаво. Немає ніякого підходу. Навіть оця мобілізація "бусик незламності до Бахмуту за 3 дні" це пиздець як демотивує людей. Хто в здоровому глузді піде добровільно або хочаб напівдобровільно, якщо кожен чув історії про подібний досвід, аля тиждень від мобілізації до могили. Який ідіот це придумав і нахуя так бездарно людей зливають?
є план ,ТЦК його виконують ось і все. План затверджує ГШ. Там же по папірцям все чітко.

Всі обучені,втягнуті, взуті з аптечками.

Не відкупився,пиздуй на нуль.

Чого так коїться? Вище писали. Абсолютно тотальний пройоб влади.

Опубліковано:

Сейчас совсем скоро ещё окажется что к зиме мы не готовы и даже не пытались

Опубліковано:
Сейчас совсем скоро ещё окажется что к зиме мы не готовы и даже не пытались
звісно,що так воно і буде. Влада дуже далеко десь вітає в облаках.

Але завжди можна звинуватити США,що мало дають і не допомогають.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...