Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Кулебе всё равно

молодец какой

что не интервью, то красавчик

033.jpg

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Десь рік тому у хуйла зібрали залишившихся гарних інженерів та сказали: "якщо за пару місяців не зробите гарних дронів/обладнання для знешкодження дронів - підете у м'ясні штурми під Бахмутом". Зараз на фронті вже декілька екземплярів якісних глушилок дронів від pidorussians та купа їхніх дронів - тобто основна перевага ЗСУ у цьому типу засобів ураження зійшла на нівець.

Pidorussians восени планують чергову хвилю могілізації, думаю, що близько 500К могілізують, це при тому, що кожного місяця з восени минулого року вони по десь 20К могілізують постійно.

На війні проти України загинуло понад 20 тисяч жителів Горлівки, - ЦНС.

Зазначається, що окупанти готуються до нової хвилі мобілізації на тимчасово окупованій території Донецької області. Вже зараз вони формують нові списки чоловіків. Зокрема план з мобілізації був представлений гауляйтерам з Горлівки.

"Проте у відповідь місцеві колаборанти поскаржились, що в місті зростає соціальна напруга, адже від початку повномасштабного вторгнення загинуло понад 20 тисяч мешканців міста, яких примусово мобілізували у 2022 році", - додали у ЦНС.

Опубліковано:
Ти теж вме вірно пишеш,але вихід який? От у всіх питаю,щоб самому зрозуміти.
Пропионатычь, нажаль тут навряд хто знає вихід(( тай не тільки тут. Я про реальний вихід якщо що, а не про гіпотетичний

Із того що бачу, читаю, то напевне Ярик правий, окопуватись, бутонувати, ставати в захист і наводити лад в державі(так з періодично летящими на голову ракетами), а вже потім відвойовувати території. Звісно це теж хуйовий варіант, і хотілось би за три дні взяти мацкву, але здається (хочу помилятись) кращого нема

Опубліковано:
Кулебе всё равно

молодец какой

что не интервью, то красавчик

033.jpg

Ще один уїбашка. Воїн диванний.

Опубліковано:
Пропионатычь, нажаль тут навряд хто знає вихід(( тай не тільки тут. Я про реальний вихід якщо що, а не про гіпотетичний

Із того що бачу, читаю, то напевне Ярик правий, окопуватись, бутонувати, ставати в захист і наводити лад в державі(так з періодично летящими на голову ракетами), а вже потім відвойовувати території. Звісно це теж хуйовий варіант, і хотілось би за три дні взяти мацкву, але здається (хочу помилятись) кращого нема

Ти ж розумієш, що при такому варіанті підари теж будуть окупуватись та нарощувати сили?

І судячи з того,як це робимо ми( шашлики) ,то нам буде дуже і дуже кепсько.

Тим паче,що при заморожування конфлікта допомога буде зменшуватися.

Підари дуже добре вчаться. А ми щось трошки буксуємо.

Опубліковано:

Видишь Лёша. Мы все пришли к тому, что виной всему коррупция.

Но!

Эту проблему не решить за день или два.

На это уходят годы.

Если бы мне далии кафе на 5 столов и сказали нужно все порешать, и вывести в прибыль - я б сказал дайте мне год!

Ну пол.

Если денег нет, те что заработал то и выкладывай - ещё хуже

А ты хочешь махину уровня 40млн страны за месяц реорганизовать и поставить на военные рельсы

Это не возможно. Даже в теории.

Опубліковано:

Харьков

130 рыл "мусор выносят"

в чатах своего города ежедневно вижу рекламу этой "престижной" работы "в дружественном офисе"

picsart-23-08-17-13-08-26-678.jpg

Опубліковано:
Видишь Лёша. Мы все пришли к тому, что виной всему коррупция.

Но!

Эту проблему не решить за день или два.

На это уходят годы.

Если бы мне далии кафе на 5 столов и сказали нужно все порешать, и вывести в прибыль - я б сказал дайте мне год!

Ну пол.

Если денег нет, те что заработал то и выкладывай - ещё хуже

А ты хочешь махину уровня 40млн страны за месяц реорганизовать и поставить на военные рельсы

Это не возможно. Даже в теории.

пробачай, ти про які місяці кажеш? Спочатку війни пройшло вже 18 і корупція простот неймовірних масштабів. Започатку нової ери,пройшли вже роки. До цього покидьки були,але в 19 обрали нові обличчя.

І звідки в нас роки ,про які ти кажеш? В нас їх просто немає,нам їх не дадуть.

З початку війни ,то просто треш. Рівень корупції захмарний.

Лиця нові,а корупція просто неймовірна. Навіть не знаю,що і казати.

Опубліковано:
Ти ж розумієш, що при такому варіанті підари теж будуть окупуватись та нарощувати сили?

І судячи з того,як це робимо ми( шашлики) ,то нам буде дуже і дуже кепсько.

Тим паче,що при заморожування конфлікта допомога буде зменшуватися.

Підари дуже добре вчаться. А ми щось трошки буксуємо.

я й тому й писав шо хуйовий варіант, але може кращій ніж інші

тут Ярик вірно говорить про час на подолання корупції ітп

і палка о двох кінцях, як завжди - хоч заморожуй, хоч не заморожуй, якщо з тою ж таки корупцією боротись ніхто не буде то один хер.

зи, ми не буксуємо - на місці стоїмо бляха

Опубліковано:

Заморозимо, через пару років отримаємо тетсаме,тільки з поправкою на помилки від русні.

Таким чином будемо діяти,поки не лишиться пару областей від України.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...