Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

може й ти правий, і треба воювати на два фронти, хер його знає

ps треба мабуть і цю тему переставати читати, а то шось куди не глянь - "пиздять і пиздять" (с), хороших новин малувато...

Льоха, ти доречі обіцяв хороші новини з фронту - напиши хоч чи таки були вони, можеш навіть не озвучувати. Додай в тему позитиву

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Так,є і дуже гарні. Та немає ніякої зради чи ще чогось.

Ми всі вистояли всупереч всьому. І щоб нас остаточно зломити,то треба ну дуже і дуже напружитись.

Так що йне переймайся. Їбошимо і йдемо уперед.

Опубліковано:

Отличніе же новости, вот пишут, что два вражеских вертолета приземлили, еще и самих "алигаторов" ))

если правда, то день прошел не зря

Опубліковано:
Отличніе же новости, вот пишут, что два вражеских вертолета приземлили, еще и самих "алигаторов" ))

если правда, то день прошел не зря

наші мобільні групи творять дива. Можуть тиждень в такій дупі сидіти,що там вовки срати бояться)))

Тому збиття крупних цілей,то з вірогідністю 90 % правда.

Опубліковано:
Норм,хулі.
Голубицький

18 000 грн. Саме на таку суму дружина збитого п'яним суддею Тандиром на "Лексусі" нацгвардійця з Тального Вадима Бондаренка виявила анонімних переказів. Але номер мобільного анонімного відправника збігся з номером, з якого дзвонила дружина Тандира, пропонуючи зустріч і гроші.

Всю суму пані Анна Бондаренко повернула через адвокатів: "Мені потрібно тільки одне — щоб Тандир сів. Він убив Вадима, зруйнував наше життя".
--
Якісь дуже скромні гроші як на суддю - лише 18 тисяч. Чи Тандири дійсно не вважають інцидент чимось значущим, бо в особистій практиці судді, за даними розслідування 24 каналу, десятки подібних справ про п'яне збиття.

І навіть є справа зі збиттям нацгвардійця, щоправда, не на смерть: там Тандир присудив цілих 17 000 штрафу і все.

Бридко це все...
Опубліковано:
пробачай, ти про які місяці кажеш? Спочатку війни пройшло вже 18 і корупція простот неймовірних масштабів. Започатку нової ери,пройшли вже роки. До цього покидьки були,але в 19 обрали нові обличчя.

І звідки в нас роки ,про які ти кажеш? В нас їх просто немає,нам їх не дадуть.

З початку війни ,то просто треш. Рівень корупції захмарний.

Лиця нові,а корупція просто неймовірна. Навіть не знаю,що і казати.

Я тебе говорю как это работает.

Не важно сколько прошло или пройдет

Ты спросил что я предлагаю - я ответил

Причины того, что есть - всем известны. Обсуждать одно и тоже в тристо первый раз я не хочу.

Опубліковано:

Смішно)) Ну почекаємо. Звісно,що обговорювати,коли повна дупа,але треба ще почекати.

Я хз,звідки в нас на це час,але походу ти краще знаєш чим я.

Треба ще почекати) Швидко таке не робиться.

В Україну повертаються 1930-ті з "індустріалізацією" та "трудовими таборами", - співзасновник "Нової Пошти".

Ситуація у відносинах між державою та бізнесом настільки погіршилася, що власники найбільш сучасних компаній починають відверто та публічно називати речі своїми іменами.

Співзасновник "Нової Пошти" Володимир Поперешнюк заявив, що підприємцям і фермерам в Україні "закручують гайки". "Будують нам нову Українську Радянську Соціалістичну Республіку 30-х років. У нас є своя індустріалізація, яка називається "Велике Відновлення", у нас є розкуркулювання фермерів - це те, що Гетманцев робить із ФОПами вже чотири роки. У нас є свої трудові табори, які нам планують робити. Те, що я бачу, нам постійно затискають гайки. Постійно. Було деяке покращення у перші дні війни, була атмосфера свободи, економічних "вольностей". Але щодня це закручується. Треба сказати, що радянська економіка не працює. І як би це не будували, все одно працюють підприємці. Нічого з цього не вийде", - заявив Володимир Поперешнюк під час конференції iForum в Києві.

Опубліковано:

Я не сказал что нужно ждать

Я сказал что нужны реформы на которые уйдут годы

Само собой ничего не решится

Война не изменила менталитет. И не должна была его изменить.

Опубліковано:

Тоді нам торба. Що можу сказати. Виходячи з того,що коїться зараз,ми програємо, не дивлячись на всі наші зусилля.

Ворог зсередини нас прикінчить.

Опубліковано:

Все может быть)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...