Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Пропионатычь, ну на пол года английский можно подтянуть практически кому угодно, а пилоты точно не дебилы и смогут, если дать им толковых репетиторов
як ти вважаєш, може це вже потрібно було зробити?

Ну так,чисто гіпотетично. Ми довго просимо літаки,коли погодились їх надати та почати тренування виявилось,що немає пілотів з належним рівнем англійської. Звісно,що щось підтягнути зможуть,але ж ми не знаємо який рівень потребує це навчання.

Ну коротше трошки проїбали,як завжди.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Показать
Вчора команда Bihus випустила дуже потужне розслідування. Про те як сотні мільйонів наших з вами гривень йшли на сонячні електростанції на окупованій території…які поставляли окупантам електроенергію…рік.

Конкретно, мова про 320 млн на такий «зелений тариф». У 2022 році, саме тоді, коли нам катастрофічно не вистачало грошей на армію. За енергію окупантам. По надвисокому зеленому тарифу звичайно ж)

🤏Скажемо так, ви зараз побачили лише 10% від всієї картинки. Там набагато більше запитань:
1) як отримувалась земля і цей тариф під такі станції?
2) як заводились через офшори на Маршалових островах і траст на Кіпрі гроші?
3) як так сталося, що один з бенефіціарів типу фірми брата пана Шурми - це жінка, яка ще пару років тому торгувала зошитами у Маріуполі, а потім різко стала мультимільйонерами?
4) хто насправді засновник трасту на Кіпрі, за яким сховані всі власники цих сонячних станцій?
5) як через венчурні фонди зроблена схема щоб заплатити копійки податків з цього бізнесу?
6) як потім виводились гроші на Угорщину?
7) звідки гроші на мільярдні обороти у фондів?
8) чи не має тут прямого конфлікту інтересів враховуючи що саме Шурма відповідає за енергетику і багато разів публічно коментував рішення в тому числі по зеленому тарифу?
9) а як зараз сприймуть все це і майбутні розслідування наші партнери, як ще пару місяців чули від нього про “green recovery” у Лондоні?
10) це справді ніхто не бачив рік? Ми правда віримо що окупанти б за рік не вкрали або віджали сонячні панелі без співпраці з ними і залишили працювати тихо і спокійно???

😡І всі ці і баааааагото інших запитань, які не ввійшли у розслідування важливі. І відповіді на них ще більше огидніша, ніж ми можемо уявляти.

‼️Але поки навіть те що вже стало публічним: з грошей держави виплатили сотні мільйонів на сонячні станції повʼязані з заступником ОП Шурмою за роботу на окупованій території для окупантів.

🤬І знаєте що я бачу на офіційних сторінках як виправдання чи пояснення??? Лише повідомлення що вчора провели нараду про антикорупційну податкову реформу…. С****а, антикорупціонери на яких ми заслуговуємо….

😤Коротше, у мене дуже -дуже багато запитань і думаю скоро ми на них побачимо відповіді. Не від влади звичайно)

🕵️‍♂️Але поки одне і головне запитання, все що ми вже побачили в сюжеті…. це все ще просто корупція чи вже держ.зрада?

Опубліковано:
мова про 320 млн
блядь, шо за копейки.. даже смотреть не буду

мелкие конторы (муж с женой) за раз делают примерно столько же

Опубліковано:
Ну так,чисто гіпотетично. Ми довго просимо літаки,коли погодились їх надати та почати тренування виявилось,що немає пілотів з належним рівнем англійської. Звісно,що щось підтягнути зможуть,але ж ми не знаємо який рівень потребує це навчання.
Пропионатычь, та їбанати, і будуть казати, шо США пілотів не навчило

блять по правильному усіх командирів, пілотів ітп, треба відправляти на навчання в країни нато, потихеньку, по одному, так би мовити без шкоди для фронту, нехай навіть за гроші, шоб воювати вчились не совковими методами, освоювали ті кому треба техніку яку нам дають, слати самих толкових, хто потім зможе вже в Україні навчати інших. Ну і англійську там походу підтягувати, тим більше що попасти в англомовне середовище, то найліпший спосіб практикуватись

але коли про те думати, якщо треба схеми мутити...

Опубліковано:
треба відправляти на навчання в країни нато, потихеньку, по одному, так би мовити без шкоди для фронту
VUBlack,

треба, але є одна проблема. Усіх кого відправляють запрошують підписувати контракт з ЗСУ, на що не усі згодні, особливо якщо мова іде про не кадрових військових

Опубліковано:
якщо мова іде про не кадрових військових
MaJ0r, та я ж про кадрових, ключових так би мовити

командирів - шоб не совковими методами воювали

тих же льотчиків

людей які працюють зі складною технікою, електронікою ітп

Опубліковано:
VUBlack,

треба, але є одна проблема. Усіх кого відправляють запрошують підписувати контракт з ЗСУ, на що не усі згодні, особливо якщо мова іде про не кадрових військових

я сумніваюсь,що пілот винищувача,то цивільна людина. Ну от дуже сумніваюсь.

Тим паче,що для Ф16 обирають кращих ( принаймні так казали). Тому,я вважаю,що там ну не дуже великий вибір кандидатур.

Опубліковано:
що пілот винищувача,то цивільна людина. Ну от дуже сумніваюсь.
Пропионатычь,

то я не про пілотів, про піхоту і тд, звичайних солдат. Не таких спеців. З пілотами вважаю надо навчати їх за будь-яких умов, це дуже коштовний ресурс.

Ну і звісно знання мови зовсім не має бути перешкодою у сучасному світі

Опубліковано:

надеюсь, на Ф16 , после окончания "учебы украинских пилотов", будут летать бравые отставники из США с военным опытом

Опубліковано:
Пропионатычь,

то я не про пілотів, про піхоту і тд, звичайних солдат. Не таких спеців. З пілотами вважаю надо навчати їх за будь-яких умов, це дуже коштовний ресурс.

Ну і звісно знання мови зовсім не має бути перешкодою у сучасному світі

я вважаю,що йолопи,які волали дайте літаки,міркували трошки далі ніж ,як спиздити кошти. Я впевнений, що були вимоги,які наші союзники регламентували для початку навчання.

І це надскоадна техніка і потрібно розуміти англійську,щоб навчитися їй користуватись.

І це насамперед потрібно це нам. Тому я знов не розумію, що за пройоби на рівному місці.

Піхотуру не змушують підписувати контракти. Чув,що можуть запропонувати спецам з ППО, РЕБ та ін. І те не сильно насідають, бо не схотять їхати вчитись.

надеюсь, на Ф16 , после окончания "учебы украинских пилотов", будут летать бравые отставники из США с военным опытом
теж маю таку надію. Бо може бути ,як з Лео.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...