Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
В Чернігові дуже кепсько ((( Побратим зараз у відпустці,каже хуйові справи((

По військовим прилетіло?

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
По військовим прилетіло?
ніт,набагато хуйовіше. Центр міста,вихідний день.

Військові до цього звикли. А ось цивіли ні ((

Опубліковано:
Да все гаразд,не переймався. У всіх є світло,хоча ,я хз як ти читаєш, бо два дні ми аварійно покриваємо витрати ,беручи з Європи. Але все ок і можна посміхатися.

Недавно читав, що відновили в районі 70% пошкоджень. Не знаю, як на ділі, але і не менше 2% це точно. Одна тільки ТЕЦ, яку я з вікна бачу, потягне більше ніж на 2%. Не кажу, що все добре, добре не буде ще роками, але і на повну зраду та відчай не варто піддаватися.

Військові до цього звикли. А ось цивіли ні ((

А варто. Я останній раз в центрі міста був 2 роки назад.

Опубліковано:
Недавно читав, що відновили в районі 70% пошкоджень. Не знаю, як на ділі, але і не менше 2% це точно. Одна тільки ТЕЦ, яку я з вікна бачу, потягне більше ніж на 2%. Не кажу, що все добре, добре не буде ще роками, але і на повну зраду та відчай не варто піддаватися.
бля,ну де ви бачите зраду? Я ось цього не розумію? До чого тут зрада?

Я написав вище, до цього писав Олег. Ну от в нас вже 70% все ок ітп. Я тільки рад і дуже рад.

Тоді якого дідька ми використоауємо енергію,яку берем в Європі, коли ,як пишуть самі енергетики,тотнайдорожчій та екстрений спосіб?

Я давно на все дивлюсь прагматично. В мене немає зараз ніякої перемоги. Все йде ,як повинно бути.

Опубліковано:
А варто. Я останній раз в центрі міста був 2 роки назад.
MrGreenZ,

а я кожні вихідні та іноді серед тижня. Від прилетів не застрахований ніхто, будь-де. У центрі міста чи на околицях. Так що не працювати та нікуди не ходити? Це твій особистий вибір. Та як розумію ти і зазвичай не дуже полюбляв десь гуляти, хоча можливо помиляюсь

Опубліковано:
MrGreenZ,

а я кожні вихідні та іноді серед тижня. Від прилетів не застрахований ніхто, будь-де. У центрі міста чи на околицях. Так що не працювати та нікуди не ходити? Це твій особистий вибір. Та як розумію ти і зазвичай не дуже полюбляв десь гуляти, хоча можливо помиляюсь

звісно,що особистий. Я поки маю можливість бути вдома теж не ходжу там де скупчення людей. В центрі був пару раз і то проїздом, бо треба було передати посилку та забрати турнікети.

Намагаюсь якщо і пересуватися, то в полі зору дивлюсь куди можна сховатися.

Доречі жінка теж робить так само.

Носимо з собою аптечки та по два турнікети. Це особистий вибір кожного. Ти абсолютно прав.

Опубліковано:
бля,ну де ви бачите зраду? Я ось цього не розумію? До чого тут зрада?

Я написав вище, до цього писав Олег. Ну от в нас вже 70% все ок ітп. Я тільки рад і дуже рад.

Тоді якого дідька ми використоауємо енергію,яку берем в Європі, коли ,як пишуть самі енергетики,тотнайдорожчій та екстрений спосіб?

Я давно на все дивлюсь прагматично. В мене немає зараз ніякої перемоги. Все йде ,як повинно бути.

Ну бо менше 2% відновленого звучить не дуже реалістично. Якийсь чорт с контори ахметова вкинув про менше 2%. Чиновник с укренерго десь тиждень-два назад заявив що відновлено біля 70% зруйнованого. Правда скоріше за все десь посередені. Відновлену ТЕЦ я бачу з вікна. Одна ця тец це уже більше ніж на 2% потягне і явно ж не її одну на всю Україну відновили. Така сильна жара це майже те саме, що мороз, тому що кондиціонери у всіх працюють. Плюс плановий ремонт енергоблоків на АЕС. Але все одно з енергетикою буде ще хуюво багато років, як мінімум до кінця війни + роки з 3. Але тим не менш все одно відновлюють.

Опубліковано:

Я ж не кажу,що не відновлюють.

Дяка Пращурам,якщо пройдемоті цю зиму,як попередню.

Нам своє робити.

Опубліковано:
В центрі був пару раз і то проїздом, бо треба було передати посилку та забрати турнікети.

Намагаюсь якщо і пересуватися, то в полі зору дивлюсь куди можна сховатися.

Пропионатычь,

у нас у центрі багато офісів та люди працюють.

У Чернігові взагалі якась дичина була, пишуть що у театрі була виставка дронів

Опубліковано:
Пропионатычь,

у нас у центрі багато офісів та люди працюють.

У Чернігові взагалі якась дичина була, пишуть що у театрі була виставка дронів

я був раз чи два в Дніпрі, бачив Ваш центр. Дуже файно виглядає,але вже тоді мені хотілося, як найшвидше поїхати звідти ((

Хоча на той час туди ще не літало.

Ти знаєш, пох що там пишуть кацапи. Виставка дронів чи таке інше. Кацапи уїбани і їм пох куди хуячити( Хоч виставка дронів чи дитячих малюнків.

Якщо полетить щось серйозне Дніпро ,як і Харків беззахисні ((

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...