Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Якщо чесно,то я навіть хз ,що з цього вийде((

Як навчитись користуватися зброєю,але гадки не мати ,як переміщатися та обирати укриття.
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

мне иногда кажется, что наши миг-29 отличаются от Ф-16, как лисапед от моего корвета

помоему ктото переигрывает

хочется верить, что это вбросы, чтоб запутать противника

Опубліковано:
але гадки не мати ,як переміщатися та обирати укриття.
Пропионатычь, в цьому думаю не така велика різниця з нашими літаками, поки будуть вчитись користуватися зброєю - підтянуть й льотні навички. Я правда той ще експерт.

Але як ти й казав - нема у нас трьох років, а з залученням іноземних пілотів, що вже мають досвід мабуть є проблеми

Опубліковано:

я даже не могу понять о чем вы)

то что пишут об украинских летчиках за 4 месяца - это инфоприкрытие для полетов Ф16 над Украиной через 4 месяца под управлением сами понимаете кого

а наши будут учиться и на камеру выходить из кабины

Опубліковано:

AI ?

Опубліковано:
я даже не могу понять о чем вы)

то что пишут об украинских летчиках за 4 месяца - это инфоприкрытие для полетов Ф16 над Украиной через 4 месяца под управлением сами понимаете кого

та я сподіваюсь, що це саме так,як ти кажеш.

Бо на Абрамс навчили,але поки вони в бій вступати не будуть.

Опубліковано:
Як навчитись користуватися зброєю,але гадки не мати ,як переміщатися та обирати укриття.

Так воно і не треба на початку. Запускати дальнобійні ракети + працювати як ПВО в тилах.

Опубліковано:

из подбитого танка русня может вытащить иностранных танкистов на радость рашенСМИ

а самолеты дают для длинной руки, их не собьют над фронтом, будут запускать дальние ракеты, которых обещают насыпать под носители Ф16

Игнат "F-16 бывали в Украине в 2012 году во время проведения Евро-2012: садились на взлетно-посадочные полосы аэродрома Миргород (Полтавская область), тогда украинские пилоты пробовали управлять ими в паре с опытными летчиками. По такому же принципу в 2018 году пилоты летали на F-15 в Староконстантинове."

Ф16, добро пожаловать назад в родные пенаты)))))

Опубліковано:
мне иногда кажется, что наши миг-29 отличаются от Ф-16, как лисапед от моего корвета

помоему ктото переигрывает

хочется верить, что это вброс, чтоб запутать противника

можливо, що ти абсолютно прав і це пишуть для кацапів.

из подбитого танка русня может вытащить иностранных танкистов на радость рашенСМИ

а самолеты дают для длинной руки, их не собьют над фронтом, будут запускать дальние ракеты, которых обещают насыпать под носители Ф16

Ну то так. Подивимось,як використають їх. Цікаво б ще номенклатуру озброєння глянути. Але хто ж її буде оприлюднювати.

Так воно і не треба на початку. Запускати дальнобійні ракети + працювати як ПВО в тилах.
я все ж сподіваюсь, що буде ,як каже Олег.

Опубліковано:
Цікаво б ще номенклатуру озброєння глянути.

то на новый год)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...