Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
автра до нас вбивати та гвалтувати приїдуть
Когда придут, тогда пожалуйста. А пока не принимает душа доктрину темных времен, что нужно убивать детей, пока они не выросли и не стали врагами.
Ось вже є.
Это блять какое-то зазеркалье.
Опубліковано:
Ось вже є.
я такое сюда не пощу, но читаю это по 5 раз на неделе, тошно так..

Опубліковано:
я такое сюда не пощу, но читаю это по 5 раз на неделе, тошно так..
мені на очі по три раза на день потрапляє(((

Поки не читав,якось легше було. Я знав,що поганенько в нас діла,але що настільки, я і уявити не міг.

Опубліковано:

Так і живемо. Ми вмираємо та стаємо інвалідами ,а хтось заробляє.

А ми по копійчині збираємо щоб щось купити(

Хлопців на позиціях вбивають, бо тупо теплаків немає. Такого лайна купа. Але - ой,а що таке коїться,треба розібратися. Ось це вкурвлює.

Когда придут, тогда пожалуйста. А пока не принимает душа доктрину темных времен, что нужно убивать детей, пока они не выросли и не стали врагами.
а я от вже потихеньку до цього наближаюсь. І не тільки я.

Опубліковано:
Думаю,що ще багато випливе.
Сьогодні відбулось засідання антикорупційного комітету за участі Голови ТСК по розслідуванню економічних злочинів Ярослав Железняк, Голови бюджетного комітету Roksolana Pidlasa та колег із оборонного комітету щодо закупівлі Міноборони військових курток.

Так виглядає, що за куртки для військових українці заплатили втричі дорожче їх вартості. Міністр очікувано не прийшов — замість нього доповідати мусив Денис Шарапов.

Проміжні висновки:

1. Документи журналістів про те, що Міноборони закупило куртки з Туреччини утричі дорожче їх справжньої вартості, справжні. Уперше їх показав журналіст-розслідувач Юрій Ніколов, їх аутентичність на засіданні підтвердив голова ТСК з економічної безпеки Ярослав Железняк.

2. Міністерство самостійно ініціювало звернення за комерційною пропозицією саме до дуже “турецької” компанії “Vector avia hava araçlari”, засновником якої є українець Роман Плетньов. МО не змогло пояснити, чому звернулося до пропозицією саме до цієї компанії. За інформацією від ТСК, пан Плетньов донедавна займався бізнесом у Запоріжжі, але з початком війни зміг виїхати з України закордон. Ця компанія отримала від МО стовідсоткову передоплату. На 30 млн доларів.

3. Ціна на куртки виросла втричі при перетині українського кордону. Це підтвердив голова ТСК, продемонструвавши документ із електронної бази Туреччини, де фіксуються експортні інвойси. У справжньому турецькому інвойсі ця ж сама партія курток коштує утричі дешевше. Інвойс, яким Міноборони “пояснює” і прикриває цю закупівлю, НЕ відповідає вимогам Туреччини до оформлення і реєстрації інвойсу — тобто, містить ознаки підробності. У результаті на українському кордоні куртка стала утричі дорожчою за допомогою простого “папірця”. При цьому Міноборони не побачило нічого дивного у цьому “папірці”.

4. Ввезення і продаж компанією “Vector avia hava araçlari” Романа Плетньова курток за ймовірно завищеною ціною за найімовірніше підробленими документами — не поодинокий випадок. Ярослав Железняк продемонстрував інформацію з кримінальних справ про завезення неякісних курток і штанів для армії цією ж компанією. У реєстрі судових рішень бачимо ухвалу, з якої випливає, що у жовтні 2022 року при ввезенні ними курток і штанів для армії було виявлено ДВА комплекти документів, вартість у яких відрязналася у декілька разів. “Дешевші” документи водій показував на митниці Молдови, а “дорожчі” — на українському кордоні https://reyestr.court.gov.ua/Review/107373931. Більше того, у іншій ухвалі у справі щодо постачання цією ж компанією неякісних курток читаємо, що, на думку слідства, представник компанії “мав сталі зв`язки зі службовими особами Міністерства оборони України та вирішив для реалізації свого умислу використати суб'єкт господарювання, у якому він є засновником та директором” https://reyestr.court.gov.ua/Review/110642202 .

Представники Міністерства оборони на комітеті не змогли відповісти на більшість наших питань. Натомість, МО намагалося продемонструвати якусь куртку невідомого походження, на бірці якої вказаний інший номер договору, аніж у інвойсі з поставки, яку ми досліджували на комітеті.

Наш комітет та ТСК під головуванням Ярослав Железняк продовжить дослідження цієї закупівлі — уже з правоохоронними органами.

Переконана, що ми вкотре маємо справу із корупцією у Міноборони під керівництвом Рєзнікова. Місце пана Резнікова — очевидно не на чолі Міністерства оборони країни у війні.
Опубліковано:

макаРонін про Тисячі порізів.

Опубліковано:
макаРонін про Тисячі порізів.
виснаження та просочення. Все як по підручнику.

Опубліковано:
sdiv=this.parentNode.childNodes[1].style;
sref=this.parentNode.childNodes[0];
tmp=(sdiv.display!='block');
sdiv.display = tmp ? 'block' : 'none';
sref.innerHTML = tmp ? 'Скрыть' : 'Хто ще не був,то треба готуватися. ';
return false;">Хто ще не був,то треба готуватися.
Опубліковано:

Пусть сначала готуются те, кто свалил за границу и отсиживается там. Когда Херсон был в оккупации, отсюда моряки в рейсы свалили, а теперь балдеют в той же Польше, мол и бабки на жизнь есть, и не под Бахмутом, а в теплой постельке.

Так у них здоровье воевать есть, куда там мне идти с горстью таблеток? пусть ловят заграницей здоровых.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...