Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Складывается ощущение что башлять за все скоро будет надо.

Вчера тесть документы на мсэк в Киеве подавал. Он как и я с дон области (не оккупированной). Так ему там матом орали типа чего он сюда припёрся и вали в свой Донецк у тебя по-любому паспорт их есть. Мы все конечно офигели, но доки все таки оставили. Есть ощущение что без бабла группу не дадут.

ніт,не дадуть. В мене після операції стабільно 2 група. Мені сказали ні хуя не отримаєш.

3 баксів за 3 групу і 5 чи 6 за другу.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
дать адвокатам отсрочку
OlegRO,

подсказываю, если в Дие сделать окошко "оплата следователю,прокурору,судье" , то посредники и вовсе не нужны. адвокаты исчезнут незаметно, как в свое время исчезли тараканы

Опубліковано:
без бабла группу не дадут.
Сейчас даже пиздюлей без бабла не дадут. Нахрен ты никому не нужен. Хоть инвалид, хоть пенсионер, хоть ветеран, хоть все вместе.
оплата следователю,прокурору,судье
Сейчас "военкому" порвало бы рейтинги.

Опубліковано:
Дацик,то топ Десептикон)))

Дружаня ще з часів Айдару, зараз в одній роті з Дациком. Каже лютий тіп, завжди першим іде. Взагалі це фішка Азова, що взводні завжди з підлеглими. У відпустці в шпиталь до нього заїжджав, то розповідав про бій що на 6-й хвилині відео. По пам'яті пряма мова:

Зажали сильно. Сиджу у маленькій щілині, техніки немає, поряд 1-200, 1-300, з бк лишилося пару магазинів і граната для себе, підари за 15 метрів пробують влучити гранатою, командир 200, рації немає. Вдруге за війну звикаюся з думкою що це кінець, як на фланг залітає м113 "на блатних пєдалях" і Дацик з пацанами аистрибують. Так і витягли, відбувся розірваною перепоною, трьохсотий також живий...

Опубліковано:

Так друже,мені про Дацика тільки гарне розповідали. Приклад для багатьох обісцяних командирів,які хуй знає де сидять і ніколи на зіткнення не виходять.

Ось таких ,я знаю ну дуже багато(( Нажаль.

Там у них ще водії йобнуті на всю макітру)) Профі вищого ґатунку.

Опубліковано:

разная судьба

Опубліковано:
белый билет по ревматолгии.
litvin4ik, ты уже после начала полномасштабной был в военкомате?

Опубліковано:

работают сердешные, не покладая рук

Опубліковано:
ніт,не дадуть. В мене після операції стабільно 2 група. Мені сказали ні хуя не отримаєш.

3 баксів за 3 групу і 5 чи 6 за другу.

litvin4ik, ты уже после начала полномасштабной был в военкомате?

После, зимой этой 2 госпитализации было по ревматолгии,потом "влк" и с частичного годного до не годного

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...