Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
на бронік
Пропионатычь,

Леш, я не в теме, но спросить хочу. А что это за фигня с брониками вообще в стране?

Вижу в городе военных и полицейских, они в брониках, у которых полспины открыто, часть сверху и часть снизу, грудь соответственно так же. От чего такой защитит? от пистолетной пули и ножа?

Сейчас приведу не совсем корректный пример, но отчетливо помню передачу десятилетней давности, там показывали обмундирование бойца спецназа. Так даже на плечах ткань сшита так, чтобы пули рикошетили.

Понятно, что спецназ не стоит сравнивать, но я как вижу военного или копа в полубронике, ну боль в душе, там же весь нижний шейный отдел позвонка виден.

Как считаешь, чего так?

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Пропионатычь,

Леш, я не в теме, но спросить хочу. А что это за фигня с брониками вообще в стране?

Вижу в городе военных и полицейских, они в брониках, у которых полспины открыто, часть сверху и часть снизу, грудь соответственно так же. От чего такой защитит? от пистолетной пули и ножа?

Сейчас приведу не совсем корректный пример, но отчетливо помню передачу десятилетней давности, там показывали обмундирование бойца спецназа. Так даже на плечах ткань сшита так, чтобы пули рикошетили.

Понятно, что спецназ не стоит сравнивать, но я как вижу военного или копа в полубронике, ну боль в душе, там же весь нижний шейный отдел позвонка виден.

Как считаешь, чего так?

Ну то різниця в тому,що є плитник, а є бронежилет.

Коли тобі треба мобільність,легка вага,то будь ласочка тобі плитоноска,звісно,що там менша площа захисту.

Звісно,що плитоноску можна доукомплектувати камербандами, фартухом,захистом спини та шиї. Але ж ти розумієш, що то вже зовсім інша вага.

Ще докинути варбелт з пакетом і ти ,як робоп.

Також додатково чіпляється захист ніг та рук))

Все залежить від поставлених цілей. У копів немає прямого боєзіткнення ,нема ураження артою ітп. Тому тягати на собі зайву вагу,тотхана здоров'ю.

В мене теж немає захисту шиї)))

Опубліковано:

Теперь понял, спасибо за разъяснение, мужики!

Опубліковано:

Одень полноценный броник. И поймёшь почему все носят плитоноски

Основная причина ранений и смертей - это артеллерия

Плитоноска защищает жизненно важные органы и за счёт веса даёт возможность передвигаться

Есть размышления натовских военных специалистов, а бессмысленности броников свыше осколочной защиты

Опубліковано:

Та хз,хто всі. Але вже багато пацанів собі збирають повний захист.

Звісно,що не те лайно ,що видають.

Але навіть,я повністю буду брати захист. Бо уламок в шию чи пах ,то рахуй вже труп.

А в живіт,то тотзовсім кепсько. А все це зараз гарненько захищається поліетиленом 2 класу.

Хто там в штатах таке розповідає,я не знаю. Але представники штатів,що за нас воюють захищені повністю і обов'язково воротник .

Дуууже багато поранень та смертей від уламків((

Опубліковано:

Я про класс брони, те её вес как результат

А не про то, что она защищает

Те тяжёлые броники - делают солдата маломобильным, а как следствие менее результативным и лёгкой добычей как для пули так и сколков

Опубліковано:

Я спросив - яких саме солдат?

Якщо ти на ВОПі тримаєш сектор,то яка мобільність тобі потрібна? В тебе окоп,сектор і ти працюєш. Так яким чином впаде результативність?

І коли поруч лапне ВОГ ,то буде дуже кепсько в тій плитоносці,де не захищені бока та інші частини тіла. І ось тоді результативність впаде до нуля.

Я одразу наголосив,що залежить від поставлених завдань.

Цікаво звісно, але вага,як раз і залежить від того,що вона може втримати.

Звісно,що карбід кремнію та оксид алюмінію, то гарно так дає фору бронесталі, але це тільки сама плита. Пакети другого класу теж не погано важать в сукупності.

Опубліковано:
В Польше зафиксировали вспышку редкой смертельной болезни в ключевом хабе по поставкам оружия Украине

Спецслужбы Польши ведут расследование причин вспышки болезни легионеров в Жешуве. Власти должны установить, не является ли диверсией распространение инфекции, обнаруженной в городе, который является центром поставок НАТО в Украину, сообщает Bloomberg.

Заболевание унесло жизни семи человек, еще 113 госпитализированы. Местные власти ожидают выяснения источника вспышки к понедельнику, сообщила руководитель регионального правительства Эва Лениарт. По ее словам, люди заражались через загрязненную воду в системе водоснабжения.

Жешув находится примерно в 100 километрах от границы с Украиной. Город стал ключевым перевалочным пунктом для гуманитарной помощи и военных поставок. Здесь расквартированы американские солдаты, а также установлены системы ПВО Patriot.

Легионеллез (болезнь легионеров) — вид пневмонии. По данным ВОЗ, смертность от заболевания достигает 10%. © Moscow Times
Опубліковано:
Цікава хуйня коїться в країні.
Дивні речі відбуваються в країні. Я вже досить довгий час відношусь до військової медицини. Військовий медик це окрема категорія людей, бачив сотні таких, що ризикуючи власним життям рятували інших.

Уявіть, Ви начмед бригади, отримуєте партію аптечок з китайськими турнікетами котрі під час використання потенційно можуть зупинити кровотечу а можуть і не зупинити.
Тобто виживе Ваш пацієнт чи ні це 50 на 50.

Ваші дії?

Начмед починає піднімати питання, пише листи.

Реакції по заміні не було, звернувся до громадкості.

Результати - після великого скандалу в мережі FB турнікети замінили.

Все позитивно, люди врятовані. Начмед отримує "сувору догану"

В мене питання до керівника бригади і тих людей що проводили розслідування. Ви там взагалі в своєму розумі?

Лікар врятував особовий склад, підняв питання де мовчали сотні інших начмедів.

Ім'я лікаря майор медичної служби Шевчук Антон Андрійович.

Ця ситуація - сором високомобільних десантних військ. Десантне братство...

Нам ввірено найдорожче - людське життя. Прошу військових медиків - не мовчіть і підтримайте Антон Растішка Шевчук .
FB_IMG_1692999312068.jpg

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...