Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
6/7417176/
"обратился не по подчиненности" - в этом вся армия, подчиненность, чины, чинуши - блядь 18-ый век, цари и крепостные

Опубліковано:
"обратился не по подчиненности" - в этом вся армия, подчиненность, чины, чинуши - блядь 18-ый век, цари и крепостные
в них дупа палає від того,що вони б нікуди це звернення не пропустили.

Як завжди заб'ють хуй і на цьому все скінчиться.

Ты ж розумієш, Олеже,що їм абсолютно пох скільки нас загине. Вони нам урізають все,що тільки можна, постійно щось там вводять,як покарання ітп.

Головне спиздити гроші,поки є можливість.

Скажу тобі,як у нас в підрозділі. Вся медицина куплена за свої кошти,або волонтери перевірені привезли.

Все що видавали,то ось таке лайно.

Та вже давно кажуть - прийшов в армію,потрапив в кріпацтво.

Опубліковано:
Та вже давно кажуть - прийшов в армію,потрапив в кріпацтво.

А потім дивуються, що ніхто йти не хоче. Та тут навіть якщо відкинути людей, которій ні при яких умовах не захочуть йти на війну, то все одно нікого не залишиться. Мало того, я думаю якби оті всі добровольці на початку війни знали що їх чекає, яке відношення від влади, то хуй би там був, а не черги перед військоматами. Я вже мовчу про тих, хто з закородону вернувся щоб піти на війну.

Опубліковано:
А потім дивуються, що ніхто йти не хоче. Та тут навіть якщо відкинути людей, которій ні при яких умовах не захочуть йти на війну, то все одно нікого не залишиться. Мало того, я думаю якби оті всі добровольці на початку війни знали що їх чекає, яке відношення від влади, то хуй би там був, а не черги перед військоматами. Я вже мовчу про тих, хто з закородону вернувся щоб піти на війну.
я би кудись з'їбався з жінкою та котами. Десь у Іспанію до друзів.

Опубліковано:
Вчера в районе Житомира столкнулись два учебных самолёта Л-39. Погибли трое пилотов

Среди погибших — известный украинский пилот с позывным «Джус», который участвовал в воздушной обороне Киева.

Пиздец. Очень плохо(

Опубліковано:

Доречі цікавий поет по еваку поранених,то Австрійка від госпітальєрів. Вивезли вже 1600 поранених.

Держава не допомагає ніяк,тільки донати та волонтери.

Опубліковано:

Думаю все ж сюди краще, а не в техніку.

Відео про друкармію, простий і практичний спосіб допомогти фронту, доступний кожному.

Опубліковано:
OlegRO, и в полиции та же хренотень, шоб шото кудато подать, надо так сказать по иерархичной цепочке. У меня так дружаня переводился из отдела в отдел, куда хотел лет 5 и то фиг перевелся именно туда куда хотел

А медику конечно, респект, что пошел против системы, что б спасти людские жизни

Опубліковано:

Jazzman,

таке питання по темі: а самі дрони фпв їх роблять повністью самостійно чи на готову модель чіпляють деталі надруковані на прінтері?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...