Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
желание видеть более эффективную работу Национального антикоррупционного бюро"

АААА....

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
АААА....
треба ділитися прибутками.

Опубліковано:

Ніт. Тут той випадок, коли у результаті розслідування не можна вийти на себе.

Опубліковано:
не можна вийти на себе.

:bt:

reznikov2.jpg

Опубліковано:

ну всё

расходимся

Председатель Общественного антикоррупционного совета признал, что закупка курток для ВСУ сопровождалась "небольшими недостатками", но настаивает, что сделка по закупке именно зимних курток была осуществлена по всем необходимым процедурам. www.radiosvoboda.org/a/news-kurtky-zsu-skandal/32567715.html

".. мы понимаем, что купить зимнюю куртку за 30 долларов невозможно», — сказал глава Общественного совета по противодействию коррупции при Минобороны.

https://nashigroshi.org/2023/08/27/pochim-t...ia-viys-kovykh/

42398af-kurtka-parka-turkey--nashigroshi

------------------

"привезенных ею 16 тысяч шлемов 11 тысяч вернули сразу как непригодные, а еще 5 тысяч так и лежали на складе, не принятые на баланс ВСУ."

"Припасов к Д-30 с большим опозданием приехала лишь десятая часть, ракет к "Граду" - треть, а "Гвоздики", хоть и приехали все, но в таком состоянии, что точно не соответствует заявленному в соглашении техническому классу"

"Выстрелов для "Гиацинта" приехало около 40%; 120-мм мин поставили меньше, чем 1% от контракта; выстрелов к "Дане" не поставили вообще."

"Шлемы так и не приехали в Украину, а половина поставленных бронежилетов не прошла баллистических испытаний."

Все три соглашения были вероятно подписаны со стороны МОУ руководителем департамента военно-технической политики Владиславом Шостаком, которого неделю спустя, в июне 2022-го, снимут с должности. https://www.pravda.com.ua/rus/articles/2023/08/28/7417313/

Опубліковано:

Їбать,а скілки всього ще вспливе? На початку війни на складах був хуй да маленько. Цікаво і як же так вийшло?

Одним словом - йобані шашличники.

І зараз продовжують свою чорну справу. Ми гинемо,вони крадуть.

Опубліковано:

Не так страшні російські воші, як українські гніди. (с)

Опубліковано:
Не так страшні російські воші, як українські гніди. (с)
Та все ок.
Дякую пане президент... І отій всій піздоті яка за наш рахунок, бізнес робили!!! Це заробітна плата пораненого воїна?!! Ми не "отказніки" ми втратили здоров'я за країну!!! Ми отримували заробітну плату, утримували родину, пішли добровільно воювати, і ось така шана?! При тому не відпускають додому, живемо в сараї!!! Умов для життя скотини 0!!! А ми люди, люди які воювали за нашу свободу!!! Ми завжди перші, бо ніхто крім нас, так пане президент ви говорили коли дякували нашій легендарній 79 окремій десантно штурмовій бригаді!! А що нам говорити нашим дружинам, дітям?! Оплачувати зйомне житло??!! Сказати їм дякую?! Але це так не працює...Ми знаємо, що саме ви заблокували підвищення заробітної плати і повернення премії 30 000 бо Ваші скоти розікрали гроші!!! Ваші підари знайшли вікно в законі щоб не платити воїнам гроші, при цьому знайшли аргумент щоб ми жили як скотина в сараї!!! Нас лякають сзч, та йдіть ви нахуй дружно!!! Ми своє відбоялись на передовій!!!!! І якщо ви думаєте що всі загинуть на фронті, або злякаються покарання за критику влади... Ви дуже помиляєтесь!!! Я ще дуже багато хотів написати... Але скажу одне, підари ви, а нам все одно де боротись з підарасами... Зарплату собі підняли?! Життя скоротили!!!! До зустрічі зажравшіся тварі!!!

Опубліковано:

когда то давно, когда компьютеры были большие, программы маленькие, а интернет продавался по минутно

я оставил часть свой психики на службе поддержки)

так вот

когда мне звонил клиент, и сходу закатывал скандал, не важно была в том наша вина или нет, я задавал один вопрос:

- вы позвонили чтоб решить вашу проблему, или поскандалить?

а в целом. обожаю эти крики души в никуда! эмоций хоть отбавляй, адресат не понятен, и что с этим делать тем более)

но наверное высказаться нужно. хоть так. хочется верить, что полегчает...

Опубліковано:

Та тобі звісно пох на це. Тебе ж не стосується,тому ти і обожнюєш таке читати.

Дуже рад за тебе.

Порівняти йобану службу підтримки і того,кого поранили і кинули на призволяще, ну то в твоєму стилі.

Мене так само кинули,я не буду писати,щоб тебе не тішити. І щоб не почути такі порівняння в свій адрес.

Для таких ,як ти то тільки якась історія. А доя поранених,то їх життя.

Ти уж пробач,що псую тобі настрій. Ти не чи ай ,що я тут викладую, постав ігнор.

І таких як ти дуже і дуже багато((

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...