Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
ага в мене не рожева позиція,то так. Депресії теж в мене немає,хоча ти вже походу і в лікарі перейшов))) Діагнози ставиш. Продовжуй,цікаве заняття.

І цікаво,кого ж я поділив? Щось ніхто такого мені не пише,один ти вирішив,що я когось там поділив. Ну то най буде.

У тебя чёрная мрачная позиция - мы все умрём. Я тебе не однократно говорил, что такой психологический стан - ничем хорошим ДЛЯ ТЕБЯ не обернётся

Ты сам написал - не на фронте - значит экономический фронт. По кабаках. Вот и поделил

Тебе щас что мешает в Харькове по кабаках ходит?

На речку съездить, покупаться. Жену выгулять?

Я на Аризоне видел пацанов в зелёных панамках. И на Редлайне в Одессе.

Пиво пьют, купаются с девушками, спят как дети на песочке.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
верховенство чого? Та ну не чуди))

Де там в нас той закон? Чи закон для копа тільки?

Скільки прикладів привести,що в нас немає закону?

Пропионатычь, от і сумно шо немає, а верховенство то коли по закону отримують і коп і баба, мертвий вже й так отримав

Опубліковано:

Рашке и напрягаться не надо ,сами все разрушим, стоила ли игра свеч

Опубліковано:
У тебя чёрная мрачная позиция - мы все умрём. Я тебе не однократно говорил, что такой психологический стан - ничем хорошим ДЛЯ ТЕБЯ не обернётся

Ты сам написал - не на фронте - значит экономический фронт. По кабаках. Вот и поделил

Тебе щас что мешает в Харькове по кабаках ходит?

На речку съездить, покупаться. Жену выгулять?

Я на Аризоне видел пацанов в зелёных панамках. И на Редлайне в Одессе.

Пиво пьют, купаются с девушками, спят как дети на песочке.

в тебе це улюблений прийом,розповідати про хлопців,які в Аризона відпочивають. Можеш не повторюватись, я добре пам'ятаю))

Звісно не можу. З ранку полігон,а потім ьреба допомогти пораненим в шпиталях. Треба допомогу відвезти хлопцям. Ти мене ніколи не зрозумієш,я тобі вже це казав неодноразово.

В тебе праця скінчилась і ти повинен відпочити. В мене не скінчиться праця поки йде війна .

Ты знов еудись уходиш. Я тебе запитав - де я серед своїх шукаю ворогів? Чи то аби щось написати?

Моя позиція грунтується на моєму досвіді і на тому,як я живу. Тому рожево жити поки не можу,живу в таких тонах,які дозволяють виживати.

Рашке и напрягаться не надо ,сами все разрушим, стоила ли игра свеч
слухав одного бійця. Цікаве інтерв'ю..

Десь так він і казав - незалежно від того,як скінчиться війна ,ми програємо.

Опубліковано:

печальная новость

Во вторник 29 августа в Донецкой области при неизвестных обстоятельствах упали два вертолета военной авиации, экипажи погибли, открыто уголовное производство. https://suspilne.media/562229-na-vijni-zagi...ijskoi-aviacii/

Опубліковано:

давайте в личку, всё на грани уже

Опубліковано:
давайте в личку, всё на грани уже
я все,нічого відповідати не буду.

Опубліковано:
FB_IMG_1693461014404.jpg
Опубліковано:

из юридического тг-канала (мнение):

ПОЛІЦІЯ ТА СТРІЛЯНИНА В ДНІПРІ

Суспільство й водії зобов’язані чітко виконувати й дотримуватися законних вимог представників поліції. Водночас і поліціянти мають діяти згідно з законом та інструкціями на випадок критичних ситуацій.

ЯКІ Я ВБАЧАЮ НАСЛІДКИ?

Якщо поліціянта не покарають, (а можливі як ч. 1 ст. 115 КК України – вбивство, так і ч. 3 ст. 365 КК України – перевищення влади) то чи не спровокує це подібні інциденти й надалі? Чи дехто не сприйме цей випадок як своєрідний дозвіл від держави на все?

На відео я не побачив загрози для життя офіцера. Але всі докази ще мають об’єктивно зібрати й дослідити слідчі, а рішення вже ухвалить суд. Формально поліціянт не попередив про застосування зброї (цей обов’язок – ч.5 ст.46 ЗУ «Про Національну поліцію»), а підстави для застосування вогнепальної зброї без попередження (ч.6 ст.46) – відсутні.

Слідство й суд мають з’ясувати купу нюансів, зокрема й такі:

1) Чи дійсно в ситуації, що склалася, таке попередження про застосування зброї є невиправданим або неможливим?

2) Чи дійсно була загроза життю поліціянта, а заподіяні ним наслідки є необхідними та достатніми в такій обстановці?

Якщо екіпажу трапився важкий випадок – наявні прояви насильства, тоді викликають допоміжний патруль, а авто порушника заблоковують. Завжди має бути дотримана співмірність вчиненого порушником правопорушення та жорсткості застосування до нього різних спецзасобів, але ніяк не вбивства.

Опубліковано:
sdiv=this.parentNode.childNodes[1].style;
sref=this.parentNode.childNodes[0];
tmp=(sdiv.display!='block');
sdiv.display = tmp ? 'block' : 'none';
sref.innerHTML = tmp ? 'Скрыть' : 'та суд решит';
return false;">та суд решит
57aaf06984b35-fotorcreated_1200.jpg.webp

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...