Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Можно было бы ещё посмотреть психологические тесты полицая ,довольно таки интересно
хочеш,в мене після 2 контузії є тести. Що вони тобі дадуть? І після наступних є.

В нього будуть ,я думаю набагато кращі ніж мої.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Ось така залупа коїться постійно. Але теж пох.

Ніколи не просила нічого у фб, а зараз на колінах стою, я у відчаї. Донуправа поліції, шантажує вдову загиблого в бою, підписати, що він просто помер. Мовляв, тільки тоді їй виплатять якісь гроші по загибелі. І то, малі гроші...А вона хвора на рак, має двох малолітніх дітей, і взагалі вони сім'я Героя.

Адже мій друг, Сергій Янголенко загинув на початку війни під час звільнення Малої Рогані. Це був відомий бій і багатьом публічним людям відомо про його героїчні дії та дії його підрозділу Слобожанщина... Він взагалі відомий, як талановитий командир, бо завдяки йому і його бійцям в 2014 ми відстояли Волноваху.
В Малій Рогані він загинув від фосфорної бомби, коли рятував своїх водіїв, які потрапили під арт обстріл. У нього залишилося двоє дітей дошкільнят...

Через кілька тижнів він наснився дружині , яка годувала сина грудьми, просив сходити до мамолога...
Діагноз- рак... Оля бореться з усіх сил. Бо йдеться навіть не про неї, а про життя її дітей...Вона знає, що таке несправедливість, коли вона не отримала жодної підтримки.
Жодних виплат від держави вже півтора року. Навіть пенсії для дітей не має....
До кількох людей я зверталася особисто допомогти... Треба визнати, сумно, але не допомогли. До когось не зверталася, тому звертаюся зараз. Особливо прошу Yanina Sokolova. Прошу депутатів опозиції. Скажу, що в данному випадку мене гидко від байдужості нардепа Дмитро Лубінець (Адже якби не Янголенко, не бути би йому депутатом 14-19 рік. І навіть справа не в тому, що тоді би округ міг би бути окупованим. А а тому, що я знаю, як особисто Янголенко зупинив фальсифікацію його виборів ...)
Я прошу допомоги юристів адвокатів, щоб Оля отримала виплати.
Її чоловік був дійсним офіцером поліції. Ніколи не забуду про ницість керівництва Донуправи поліції, які знущаються над родиною героя. Такий собі Руслан Осипенко там керівник. Я його не знаю, але тепер на все життя запам'ятаю, як ворога, гіршого від орків...А як інакше, якщо діти не отримали навіть поліцейські виплати.
За виплати "військові" треба поборотися, тому потрібні юристи. На Малу Рогань Янголенка і його команду відрядило СБУ. На початку війни про документи ніхто не думав. Керівництво змінилося...Але впевнена публічний розголос і робота юристів змінить ситуацію...
Ще хочу додати - Оля дуже гідна і горда. Для неї справа не у виплатах. Вона хоче одного, щоб її чоловіка шанували, як героя. Вона під розстрілом не підпише папери, що він "помер". Вона щиро не розуміє, чому є різні сім'ї загиблих. Чому доброволець Фрайкор- Тарасенко , що загинув поряд з її чоловіком- добровольцем нагороджений Зіркою Героя, а її Сергій просто "помер"...
А я вважаю, що справа і у виплатах також. Олі було би психологічно легше виходити з хвороби якби вона знала, що її дитинчата матеріально захищені.
І грубо кажучи, її чоловік заробив ці гроші. Під час звільнення Малої Рогані підрозділом її чоловіка було ліквідовано з півсотні ворогів. Це так, я не перебільшую. Ще десяток взято в полон...
Якщо не платить країна, може, ви люди хоч віддячите? Я ніколи не просила гроші для себе. Зараз я прошу на
Опубліковано:
Та не може такого бути.
Європарламент смачно відфутболив ідею Зеленського рятувати своїх корупціонерів так, як Татарова. Тобто, коли його справу перекинули із НАБУ до СБУ. І там успішно утилізували.

Натякнули, що якщо буде наступ на боротьбу з корупцією — ніяких грошей на відбудову.

Віце-голова делегації Європарламенту в Парламентському комітеті асоціації Україна-ЄС Віола фон Крамон також розкритикувала ідею Зеленського.

«Я стурбована останньою ініціативою президента Зеленського щодо боротьби з корупцією. Я розглядаю її як спробу позбавитись політичних опонентів. Вона не спрямована на посилення існуючих антикорупційних інституцій як НАБУ та САП, а на надання значних повноважень СБУ. Ми маємо уважно стежити за розвитком подій».

І доповідач з питань України Міхаель Геллер:
«Вважаю недоцільним перекладати відповідальність за боротьбу з корупцією з діючих інституцій, таких як НАБУ та САП, на СБУ шляхом перейменування корупції на державну зраду. З іншого боку, добре, що складність проблеми корупції під час війни визнається на рівні з державною зрадою, але долати цей виклик мають діючі вповноважені інституції. Маємо уникати враження, що метою такої ініціативи є надання владі можливості контролювати корупційні справи та визначати їх долю, особливо, коли йдеться про справи проти високопосадовців».
Опубліковано:
Ось така залупа коїться постійно. Але теж пох.

А потім розказують про ухилянтів які не хочу борг батьківщині віддавати. Підари йобані. Якби було забезпечення то глядиш і більше людей пішло б в армію. А так хто в своєму розумі захоче туди йти?

Опубліковано:

спільноті - доброго дня!

По позавчорашній стрілянині хотів би написати. Якщо застрелений був п'яним - це обставина, що обтяжує покарання. згідно ККУ.

З оприлюднених відео бидляцтва зі сторони копів не побачив жодного, формально жінка-коп повторила матюки, що пролунали в її сторону з боку застреленого, тобто бикував з самого початку він: "з'їбалась звідси", "тобі пизда" і т.д. Жінка-коп офіційного оголосила йому обмеження дистанції до себе, що потім було порушено. Далі була спроба поїхати (жінка-водій завела двигун), на що жінка-коп оголосила, що водія затримано і до неї буде застосовано примус, якщо та не вийде з машини. З машини ніхто виходити не збирався, і для затримання жінку намагалися витягнути силоміць, про що до цього було попереджено. Машина копів стояла збоку, тобто перегородити від'їзд Ягуару в той час можливості не було. До цього моменту жодних навіть формальних порушень у діях копів не вбачається.

Далі - що може суттєво вплинути на організацію захисту хлопця-копа, був момент, що проглядається на оприлюднених відео дуже погано, а саме - чоловік підбіг до жінки-копа і став хватати її за пояс, де в неї була зброя. Якщо це так - п.1 ч.6 ст.46 Закону Про Національну поліцію (застосування вогнепальної зброї без попередження), але якщо вийде підвести оголошення про затримання на пасажира авто, типу це і його стосувалось. Далі - бійка, жінка-коп лежить без свідомості з перелом носа та лицьової кістки , формально загроза життю та здоров'ю поліцейського є, але в момент вистрілів нападаючий вже не бив жінку, а відходив від неї, і гіпотетично в той момент вже загрози не представляв. Тобто момент вистрілів був вибраний дуже невдало.

Особисто вважаю, що чоловік в тій ситуації зробив максимум, щоб бути застреленим, ніякого жалю до нього чи його супутників по авто. Включив хазяїна життя, але похазяйнував так собі. До речі, на ТГ-каналі Дніпро оперативний зранку було опитування щодо підтримки сторін у цій ситуації - будо 84/16% на користь копа.

Опубліковано:
спільноті - доброго дня!
повністю підтримую. На всі 10000%.

Але зараз буде про Техас,на очах у дітачек та інше)))

Опубліковано:
обставина, що обтяжує покарання. згідно ККУ
Кому, копу? Застрелить пьяного это хуже, чем застрелить трезвого?
84/16% на користь копа
Так у нас же любят когда мажоров отстреливают и вообще нечего панькаться с отребьем, всех к стенке, Сталина на всех нет. Несмотря на всю напускную европейскость, железный хер в заднице как-то исторически ближе нашему народу. А права человека, презумпция невиновности и вся эта мишура - это непонятно.
Якщо це так
А якщо там 3 постріли у спину то все інше взагалі не має ніякого значення.

Там много якщо, но из камер абсолютно точно ясно, что он НЕ тянулся за оружием когда его застрелили. Я уже не говорю о том, что там дописка есть: необходимо нанести минимально возможный ущерб чтобы предотвратить нападение, а не казнить на месте. Цитирую: "Поліцейський уповноважений застосовувати вогнепальну зброю тільки з метою заподіяння особі такої шкоди, яка є необхідною і достатньою в такій обстановці, для негайного відвернення чи припинення збройного нападу."

Ну то ладно. Понятно что департамент будет отмазывать. Коп, который развлекаясь пристрелил малого 4 года назад только вот недавно в итоге сел таки в тюрьму. 4 года добивались. А сел аж... на 3 года. Потом рассказывать будут про мажоров неприкасаемых. Тьфу. Этого тоже сейчас будут мурыжить годами, экспертизы месяцами делать и потом через 5 лет дадут 2 года за неосторожное обращение с оружием повлекшее несчастный случай. За блестящую характеристику с работы по первому разу воспользуются правом отбывать без отсидки до 3 лет и привет.

Опубліковано:

у цієї справи дуже гострий потенційний ефект на правоохоронну систему. Якщо зараз осудити хлопця-копа на 5,10 чи то 15 років - це призведе до катастрофічного недобору в патрульну поліцію, оскільки буде зрозуміло, що замість пістолету краще носити в кобурі огірок. І краще поїхати далі, наслухавшись матюків у свій бік, аніж присікати правопорушення. З другого боку, не можна і заохочувати до огульної стрілянини. Потрібне соломонове рішення. Гадаю, буде кілька років умовного для хлопця.

П.С. не служу ні в патрулькі, ні в поліції взагалі.

Опубліковано:
зараз буде
Ну прости, что в некоторых еще осталась человечность.

Опубліковано:

сегодня утром в зале поинтересовался у копов мнением по горячей теме. один говорит, копы вели себя не профессионально, должны были неадеквата заломать. я отвечаю, а давай проведем следственный эксперимент, я тебя ебну головой об асфальт , а ты меня скрути.

второй говорит, если бы я увидел , что у моего напарника морда в кровище, его держат, а бухой неадекват бежит добивать моего напарника, я бы разрядил в него обойму , а потом бы вспомнил о правилах и инструкциях

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...