Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
только третье поколение новых элит будет иметь желание поднимать благосостояние народа

А сейчас какое? Второе у нас? Или еще первое? У кацапов точно первое.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

И собственно сколько еще лет пройдет, пока начнут появляться подобные политики? Начнут ли вообще с такими то соседями?

Опубліковано:

Поколение это не совсем цифра. Поколение означает людей родившихся в одно время. Если мы говорим о правительстве, то следующее поколение - это когда в правительстве большинством будут дети, родившиеся у предыдущего поколения. Произойдет смена поколений. Это - одно поколение.

Сейчас пока в правительстве все те же чекисты, которые там были на момент развала.

Опубліковано:

Всім привіт. Кирило,дяка тобі як завжди. Тетяна ну ти сама знаєш))

Вчора чи вже позавчора познайомився з новим другом,звуть його Ланцет. Їбать страшна залупа.

Кацапи не пожаліли таку хрінь на нашу маленьку групу)))

Доречі дуже професійно працюють їхні артоводи та мінометники. Гарні профі і явно не чмобіки.

Наш вихід супроводжувався яскравими вогнями))) Вони нас полюбили.

Дуже цікаве ставлення Командування до нас. Такого не зустрічав раніше.

Дають завдання( яке ретельно планується) і після його виконання дають час відпочити і з'їздити додому. Я охуїв,що так буває.

Єдине,що складність завдань на порядок вище ніж я виконував раніше, але воно того варте.

Що ще помітив ,це сука все ж таки треба прикладати набагато більше зусиль ніж раніше ,бо здоров’я вже трохи не те.

Опубліковано:
Поколение это не совсем цифра. Поколение означает людей родившихся в одно время. Если мы говорим о правительстве, то следующее поколение - это когда в правительстве большинством будут дети, родившиеся у предыдущего поколения. Произойдет смена поколений. Это - одно поколение.

Сейчас пока в правительстве все те же чекисты, которые там были на момент развала.

Понятно. Короче третье поколение будет когда мы станем дедами. Сейчас уже не совсем те же самые чекисты что были в момент развала. Все же много людей 40+. Это уже дети первоначальных чекистов. Это я про Украину говорю, не про парашу. В параше да, 30 лет одни и те же рожи.

Опубліковано:
Дуже цікаве ставлення Командування до нас. Такого не зустрічав раніше.

Дають завдання( яке ретельно планується) і після його виконання дають час відпочити і з'їздити додому. Я охуїв,що так буває.

Може таки правда, що переосмислили тактику та стратегію після мясних штурмів? І нарешті дійшло, що мясом перемогти ми не зможемо, бо у кацапів його в рази більше? Чи просто новий підрозділ з іншим командуванням? Все одно добре, що у нас таке є.

Опубліковано:
Може таки правда, що переосмислили тактику та стратегію після мясних штурмів? І нарешті дійшло, що мясом перемогти ми не зможемо, бо у кацапів його в рази більше? Чи просто новий підрозділ з іншим командуванням? Все одно добре, що у нас таке є.
та це окремий підрозділ з адекватним командуванням.

Там ще до того ,як я перевівся був конфлікт ,коли хтось там з теплого кабінету казав фас,а командири не пустили пацанів. Бо не було нічого,не планування,ні евака,ні розвідки.

З розряду - ану,підіть туди і подивіться((( Ну як у мене було в минулому підрозділі.

М'ясом багато підрозділів воює(((

Опубліковано:
Пропионатычь,

Радий тебе чути, та чути від тебе позитив! Бережи себе!

Опубліковано:
Дають завдання( яке ретельно планується) і після його виконання дають час відпочити і з'їздити додому
Я очень надеюсь, что со временем таких отзывов станет больше. Благодаря, или вопреки высшему командованию, но армия должна эволюционировать.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...