Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

погоны подполкана-"не насосала, а подарилии"

походу смешная у нее физиономия, рот сбоку

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

О Димон на обсерах фащиздов сотку наколедовал.

Промалороско-ватниковой заговор на форуме)

Опубліковано:
Не соглашусь, овощ со своим начальником хотели провернуть болотную 2.0.
Болотная не у нас находится. Разницу между "у нас" и "у них" я описывал выше.
Опять же, это только догадки.
Не догадки, а предположения. Нам больше ничего не остается, больше фактов не будет. Может, через много лет, разве что.
Тоже самое каждый раз заявляли во время оранжевой революции. У России два извечных врага - американцы и бандеровцы.
Оранжевая - не революция. С таким же успехом можно назвать любой митинг революцией... У России больше врагов, чем два. Американцы - вполне осязаемый враг, как впрочем и нам, и еще десяткам стран. Бандеровцы это чушь, какой там извечный враг. Бандера не так давно родился, по меркам истории, чтобы врагов наплодить. Бандеровцы это просто образ, у нас тоже своих страшилок хватает.
Опубліковано:

СБУ затримала шпигунську групу Збройних сил РФ

12 березня 2014 року о першій годині ночі співробітники УСБ України в Херсонській області виявили та затримали розвідгрупу Збройних сил РФ, яка проникла на територію Херсонської області з АР Крим поза пунктами контролю.

Метою цієї розвідгрупи було вивчення оперативної обстановки, отримання даних про передислокацію та ступінь готовності підрозділів Збройних сил України на території Херсонської області.

Групою іноземців проводилась розвідка стосовно 3-го зенітно-ракетного дивізіону (м. Каховка), 208-ї зенітно-ракетної бригади, підрозділу 79-ї автомобільної бригади.

Ватажком групи є громадянин Російської Федерації, офіцер військової розвідки ЗС РФ, 1981 р.н., уродженець Рязанської області.

Затриманий незаконно використовував паспорт громадянина України на ім’я Арбузова Євгена Сергійовича, 1986 р.н.

У своєму поясненні після затримання він визнав, що збирав інформацію розвідувального характеру: координати знаходження блокпостів прикордонних військ, розташування частин підрозділів ЗС України.

Служба безпеки України розслідує цей факт у встановленому законодавством України порядку та поінформувала МЗС України відповідно до українсько-російської Консульської конвенції.

https://www.sbu.gov.ua/sbu/control/uk/publi...mp;cat_id=39574

Опубліковано:
О Димон на обсерах фащиздов сотку наколедовал.

Промалороско-ватниковой заговор на форуме)

80234ed11e0a1cbab61f1ae88ad552b4.jpg Должен же я где-то харчеваться...

Опубліковано:
Не догадки, а предположения

Роза пахнет розой, хоть розой назови её, хоть нет.

Болотная не у нас находится.

Я об этом знаю, ты знаешь, а путин не знал. И такой же сценарий я предполагаю со снайперами.

Американцы - вполне осязаемый враг

Америка и россия - два сапога пара. С одним отличием, в америке хоть люди живут нормально.

Опубліковано:
Старый я для оплота

там какие-то возрастные ограничения?

погоны подполкана-"не насосала, а подарилии"

походу смешная у нее физиономия, рот сбоку

что у нее со ртом?

Опубліковано:

Ребят, выше я выложил новость с сайта службы безопасности. Если ктото опять начнет твердить, что россияне не ведут подрывную деятельность в нашей стране и их войск нет на нашей территории - буду считать такого человека провокатором и лжецом.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...