Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Можна спробувати десь пристроїти. Скіл звісно має значення, умовний веб дизайнер умовний звісно в пістрюка нікому не впирався. Тільки тут або "відбиватися", або одразу шукати місце

На два стільці малоймовірно.

Особливо якщо навички в доронах застосувати можна, такі фахівці дуже треба. Блотні корочки, дуже глибокий тил, ходити як "на роботу", зп~55.

А які навички треба?

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Так потерпевший тоже военнослужащий? Я думал гражданский.

Так может он уже и подписал, что согласен с заключением ВЛК, просто забыл. А там и приказ о назначении на должность, внезапно, готов. Просто форму выдать ещё не успели. :bm: Странная квалификация. Он максимум военнообязанный без всего перечисленного выше.

Опубліковано:
Це дічь
Тут не возразить.

Но даже если сядет, то точо не на 3-10, чего-то переквалифицируют, чего-то там учтут и он еще будет иметь возможность творить дичь в тцк когда выйдет. Ну я так думаю.

Опубліковано:
Leopard 1. Безцінна допомога.
"Сегодня речь идет о нескольких сотнях танков на пике – уже обещано 170, где-то до 300 доступны для закупки и модернизации."

некоторые уже пришли, правда мы от них отказались

Опубліковано:
А які навички треба?
є спеціалізовані курси. Знаходиш, проходиш і якщо не рукожоп і все виходить ,то там все як Джаз написав. Шукаєш підрозділ (Мадяр постійно пілотів шукає ) ,це як приклад.

Опубліковано:

Подивився відео і трошки прихуїв. І от на буя таке робити? Пістолет дістав,щось там розмахує. Пузан зовсім з глузду з'їхав,чесс слово. Вирішив,що він Бог і йому все можна?

Для каззапів зробив дуже гарний матеріал. Йолоп повний.

Опубліковано:
є спеціалізовані курси. Знаходиш, проходиш і якщо не рукожоп і все виходить ,то там все як Джаз написав. Шукаєш підрозділ (Мадяр постійно пілотів шукає ) ,це як приклад.

Ну я не про оператора дронів писав. А про роботу айтішником в тилу над розробкую проектів для ЗСУ у тому числі дронів. У мене правда необхідних навичок 99.9% відсотків, що немає, але можливо реально підтягнути за пів року-рік, так, на всякий випадок.

Опубліковано:
Ну я не про оператора дронів писав. А про роботу айтішником в тилу над розробкую проектів для ЗСУ у тому числі дронів. У мене правда необхідних навичок 99.9% відсотків, що немає, але можливо реально підтягнути за пів року-рік, так, на всякий випадок.
тоді шукай підрозділ,домовляйся,спілкуйся.

Опубліковано:
Для каззапів зробив дуже гарний матеріал. Йолоп повний.

Який з часом будуть крутити і по різним американським та європейким каналам і говорити, що українські добровольці закінчилися і воювати ніхто не хоче і це війна зеленського. Що буде прямо впливати на потенційні поставки зброї. Навряд чи західним людям таке сподобається дивитись і тим паче спонсорувати.

Опубліковано:

Хлопці,а що там вже з Польщею не так? Ми посварились з ними,чи вони знали?

Ну хуйово це в любому випадку.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...