Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
что у нее со ртом?

волнуется

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Роза пахнет розой, хоть розой назови её, хоть нет.
Ну, смысл слов все-таки важен. У нас кроме слов, нет других средств коммуникации. Так что разница все таки есть.
Я об этом знаю, ты знаешь, а путин не знал. И такой же сценарий я предполагаю со снайперами.
А вот это уже больше похоже на догадки. Путин не знал то что знаем я и ты? оО
Америка и россия - два сапога пара.
Я бы сказал два полюса. Далеко друг от друга, но холодно и там и там.
Опубліковано: (змінено)

Турчинов виключає військове втручання в Криму https://www.bbc.co.uk/ukrainian/news/2014/0..._medium=twitter мнение№2 https://el-murid.livejournal.com/1632231.html

Змінено користувачем Дим
Опубліковано:
там какие-то возрастные ограничения?

Смотря для чего. Прийти поучаствовать в боях мог любой желающий. Ну и соперника тебе подобрали бы соответствующего уровня. Я про бои на ринге, а не события последних месяцев.

Опубліковано:
Путин не знал то что знаем я и ты?

А в чем по твоему различие между людьми россии и украины?

Опубліковано: (змінено)
Служба безпеки України попередила у Донецькій області диверсію проти українських громадян та затримала 37-річного громадянина Російської Федерації, який займався створенням озброєної диверсійно-підривної групи для дестабілізації ситуації в Україні. Про це на брифінгу в СБУ повідомив голова Служби Валентин Наливайченко.

«Небезпека затриманого в тому, що це не звичайний злочинець, а підготовлений, фаховий диверсант. І така особа ходила по шахтарській землі з вибухівкою і створювала диверсійні групи для підготовки вибухів в громадських місцях з масовим перебуванням людей», - сказав Наливайченко.

«Це – груба робота іноземних спецслужб, причому в найгіршому її варіанті – диверсійному», - наголосив голова СБУ.

За даними Служби безпеки України, затриманий організував діяльність низки екстремістських груп, у тому числі забезпечив їх озброєнням та вибухівкою. Відомо, що він має досвід служби в гарячих точках Російської Федерації (Дагестані, Осетії тощо). В ніч з 10 на 11 березня його затримали співробітники СБУ у взаємодії з міліцією. Серед його особистих речей виявлено компоненти для виготовлення вибухового пристрою, зокрема, речовину, схожу на пластид, і детонатори. Службою безпеки України розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статтею ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Наливайченко зазначив, що головне завдання СБУ - запобігти скоєнню злочинів проти держави, проти наших громадян і убезпечити їх від диверсій. Тому особисто звернувся до всіх громадян – повідомляти про факти, підозри щодо можливих диверсій за телефоном довіри СБУ 0-800-501-482, який розміщений на офіційному сайті Служби.

thumb_f85365636883e77e41300c1dbfdc2cad.jthumb_8155ef244c6b22104acd9c5e25a6879d.jthumb_9eb492d2353d351a044bd1cfcdbd08a2.jthumb_c4950e65ef3eb4db22d496911a012c5e.j

КСТАТИ, клинчаева тоже задержали вчера, если об этом еще не писали.

Змінено користувачем BamMargena
Опубліковано:
КСТАТИ, клинчаева тоже задержали вчера, если об этом еще не писали.

кстати Добкина отпустили вчера "под домашний арест"

Опубліковано:
кстати Добкина отпустили вчера "под домашний арест"

Только я меня такое чувство, что временное правительство уже продалось?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...