Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
сомнения только с Германией
Из Германии конечно поменьше желающих свалить, чем из Польши ) Но куда денутся, там и с квалификацией, и с языком - куда сложнее обстановка. Лафа закончится - свалят.
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Туда что бы попасть надо иметь знакомства или на лапу дать. Разве что очень уж по скилам попадешь в необходимые.
MrGreenZ,

парня порекомендовали уже в те войска как спеца по кибербезопасности. Все же это профиль нашей компании, где мы работаем. Конечно никто никого не хакает и не защищает софт от взлома, профиль другой, но именно один из нашей команды написал известный скрипт который ддосил русню, да и написать подборщик паролей при выполнении тестового задания требуется, чтобы получить доступ к следующему заданию.

Опубліковано:
Государственное бюро расследований задержало заместителя начальника военкомата в городе Самбор Львовской области и военного-водителя, которые неделю удерживали в ТЦК мужчину, чтобы заставить его "добровольно" пройти ВВК.
ай як гарно поацюємо на пропаганду підарів((

Якщо спочатку йшли добровольці,то зараз погрози столом,тим що вб'ють та закопають і незаконне утримання для "добровольної" явки у військомат ((

Це дно і гадство таке робити.

MrGreenZ,

парня порекомендовали уже в те войска как спеца по кибербезопасности. Все же это профиль нашей компании, где мы работаем. Конечно никто никого не хакает и не защищает софт от взлома, профиль другой, но именно один из нашей команды написал известный скрипт который ддосил русню, да и написать подборщик паролей при выполнении тестового задания требуется, чтобы получить доступ к следующему заданию.

а мене подали у списки для направлення кудись за кордон на навчання.

Я прихуїв,коли сьогодні дізнався)))

Опубліковано:
Я писал раньше, дипломатия так не работает. Поругаться между собой это два довбеня могут вроде меня или тебя ) На уровне государств это не работает.

Польша даже не в НАТО. Они нам не просто так помогают, мы буферная зона между ордой ебанутых и ими самими.

Ослабление поддержки беженцам может произойти по двум причинам: во-первых ресурсы у Польши таки не резиновые и несколько лямов дармоедов содержать они вечно не могут. А выехавший туда контингент беженцев из женщин с детьми и стариков не особо в состоянии себя обеспечить в чужой стране. Во-вторых это инструмент политического давления в деле с зерном. А самое главное, что пока никто ничего не сделал, все на стадии маневрирования. Они заявили то, мы заявили это и тд.

Что касается военной поддержки - тут недостаточно зерновых разногласий, чтобы она прекратилась. Тут нужно что-то более весомое.

це навіть такий йолоп,як я розумію)) Але все одно,це кепсько коли таке під час війни коїться.

Можна надувати щоки ,але коли в нас буде більш менш адекватна ситуація в країні.

Ну то така моя думка.

Опубліковано:
парня порекомендовали уже в те войска как спеца по кибербезопасности. Все же это профиль нашей компании, где мы работаем.

Ну считай повезло.

Опубліковано:
Якщо спочатку йшли добровольці,то зараз погрози столом,тим що вб'ють та закопають і незаконне утримання для "добровольної" явки у військомат ((

Це дно і гадство таке робити.

Ти ж сам не раз писав, що людей просирають в мясних штурмах і т.д. Людей не вистачає. Добровольці закінчилися. Закінчуються ті, хто йде по повістці. Залишаються ті, хто уникає мобілізації всіми правдами і неправдами. Який толк від такиї "воєнів"? Ну хіба що на ті ж самі мясні штурми відправляти. Тут би треба переосмислити дії, більше берегти людей, підняти зарплати військовим, вести правильну агітаційну роботу. Але до керівництва це не доходе, все діють старим добрим таким звичним совочком.

Опубліковано:
Можна надувати щоки ,але коли в нас буде більш менш адекватна ситуація в країні.

Ну то така моя думка.

Я в цілому згоден. Як мінімум такі питання краще вести закулісно, а не кричати на весь світ. З іншої сторони можливо закулісна дипломатія не дала ніякого результату. А у нас зерно зараз одна із основних статей імпорту. Це гроші, які конче необхідні нашій країні. І сусіди, серед яких поляки, зробили нам дуже велику сраку. З моря зерно блокує параша, на суші блокують "союзники". Заєбісь каєф просто.

Опубліковано:

Можу сказати,що перкосмислюють,але дуже малий відсоток командирів(((

В нас війна за кожного йде. Ніколи не кинуть кудись туди,зробити ,щось там те.

Але це такий малий відсоток,що на рівні погрішності((

Ось при поверненні з завдання ,спілкувався з Привидом. На 2000+ стріляє,як боженька. Каже командир до крику сперечався з якимось йолопом у великих погонах,що такі специ нетможуть ходити на штурм)))

Так он же стреляет, пачиму не может идти))))

Я в цілому згоден. Як мінімум такі питання краще вести закулісно, а не кричати на весь світ. З іншої сторони можливо закулісна дипломатія не дала ніякого результату. А у нас зерно зараз одна із основних статей імпорту. Це гроші, які конче необхідні нашій країні. І сусіди, серед яких поляки, зробили нам дуже велику сраку. З моря зерно блокує параша, на суші блокують "союзники". Заєбісь каєф просто.
держава Польща дбає про своїх граждан. Не про наших,виключно про своїх.

Хз,чого там на них гнати.

Опубліковано:
на суші блокують "союзники".
не все

тем которые не блокируют целовать руки и перенаправлять маршруты через них

тем которые блокируют низко поклонится в ножки и съебаться с их трасс

денег от этого зерна ни вы, ни ЗСУ не увидят, никогда

Опубліковано:
держава Польща дбає про своїх граждан. Не про наших,виключно про своїх.

Хз,чого там на них гнати.

Ну так хай слідкує, щоб громадяни Польші не купували через корупційні схеми зерно, яке іде транзитом. Ситуація, коли країна забороняє транзит товарів це не нормально. Це ворожі дії. На кацапів он санкції накладали, а тут виходять ті ж самі санкції, бо поляки не можуть розібратися з корупцією в своїй країні. Зате всі ці країни східної Європи дуже полюбляють кричати, що Україна то сама корумпована країна.

денег от этого зерна ни вы, ни ЗСУ не увидят, никогда

Какие-то налоги идут и в бюджет страны. Кроме того, все эти агрохолдинги это не какой-то мифический робот управляемый ИИ. Это куча работников, включая мелких фермеров, которые выращивают и продают продукцию холдингам.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...