Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Наши депутаты и думают как заработать "как в последний раз" ) а то вдруг войну проиграем ,жить же надо за что то в Европе

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
MrGreenZ, та це всі кажуть, є навіть куча компаній випускаючих дрони ітп, але держ замовлень нема, а були б компанії могли б розвинутись, обкатати в бойових умовах продукцію, вдосконалити, тоді б й інвестиції пішли, можна було б за бугор продавати, забезпечувати роботою купу народу, податки ітп

На одних дронах далеко не заїдеш. Тут великий фактор ще і примусова мобілізація. З однієї сторони вона наче треба, а з іншої для економіки це жопа. Ті ж самі айті проекти не заходять в Україну, бо як не сракета прилетить по підстанції, так дядя воєнком піймає і на Бахмут відправе важливого розробника. Для бізнеса це фіговий варіант. Легше знайти людину в сусідній країні. Крім того великий потік втікачів, які всіма правдами і неправдами намагаються виїхати з країни. Ідуть розмови про повернення людей для економіки, але як їх повернути з такими перспективами?

Наши депутаты и думают как заработать "как в последний раз" ) а то вдруг войну проиграем ,жить же надо за что то в Европе

Это они зря. Там потом могут и спросить за воровство да посадить в комфортную европейскую или не очень комфортную американскую тюрячку. Героями они уж никак не будут после поражения в войне. Сразу яйца по 17 припомнят.

Опубліковано:
На одних дронах далеко не заїдеш
MrGreenZ, то як приклад, а так варіантів багато

Опубліковано:
Там потом могут и спросить
MrGreenZ, ну не в Европе, на Кипре там, Доминикане, каких нибудь карибских островах, в общем найти теплое местечно на берегу моря, где не спросят найти не сложно, если нормально наворовать)

Опубліковано:
верим Дуде?
нікому не віримо.

Опубліковано:
Журналісти "Мілітарного" зняли репортаж на одному з підприємств Групи "Метінвест", де виготовляють макети-обманки гаубиць Д-20, М777, радіолокаційних станцій та ін. На виробництво однієї фейкової гармати з фанери, ПВХ-труб та пінопласту йде приблизно 4 дні. Але подальше ураження її "ланцетом", "шахедом", або навіть ракетою - стовідсоткове. Більше того - деякі макети вдається підремонтувати та використати двічі, а то й більше разів. Повністю - тут.

Ну почему? Почему у нас вокруг одни клинические долбоебы?! Вот нахуя во время войны это снимать, показывать и рассказывать? Что бы ракета в цех прилетела? Или что бы оркам пришла рознарядка внимательнее цели выбирать? Без ебаного шоу никак нельзя обойтись?

Опубліковано:
Коли жовтень в нас літом став?

Ну ок,тобі все видніше,гугл він такий. Все знає і ти теж все знаєш.

Але ж в тебе є військові знайомі ось і запитай в них,як справи були літом 2022 ,коли починався контрнаступ.

А потім не забудь розповісти,скільки виробили ракет для Хаймарсів.

Ти ж там серед військових обертаєшься, може краще в них поцікався,а не гугл гвалтуй?

І чого це старим лайном? Непогано і нове виробляють.

Лёша)

Жовтень никогда литом не был

Но я подскажу. Как посчитать сколько было ракет произведено на лето 22

Берем десять тысяч в год делим на двенадцать месяцев.

А потом вычитаем это число из шестидесяти столько раз, сколько нужно до лета 22

На остальное ответить не могу. Потому как разговр был про кол-во установок и малое кол-во ракет к ним.

На него я думаю ответил.

Какая была обстановка летом, никак на производство ракет не влияет

Опубліковано:
почему атакамсы не дали.

Зеленскому уже тупо орут в два уха чтобы менял свое вороватое окружение

верим Дуде?

чтобы там не говорили, но "скидываться на байрактар" поляки больше не будут (образно говоря)

Глава МИД Польши: Верим в победу Украины, но ее политика вредна и оскорбительна

"Но мы не позволим, чтобы отношения с Польшей были куплены во имя частных состояний и чужих интересов, враждебных Польше и Украине", – заявил польский министр. "Нужна будет титаническая работа, чтобы восстановить доверие польской общественности к доброй воле украинской власти", – добавил он.

Опубліковано:
Лёша)

Жовтень никогда литом не был

Но я подскажу. Как посчитать сколько было ракет произведено на лето 22

Берем десять тысяч в год делим на двенадцать месяцев.

А потом вычитаем это число из шестидесяти столько раз, сколько нужно до лета 22

На остальное ответить не могу. Потому как разговр был про кол-во установок и малое кол-во ракет к ним.

На него я думаю ответил.

Какая была обстановка летом, никак на производство ракет не влияет

на кой хрін мені ця інформація потрібна?

Мене цікавить скільки ракет було у нас,а не скільки їх виробили.

Що ти там береш відомо тільки тобі. Я беру те,що в нас їх було дуже не багато на той час от і все.

Але ти ще раз можеш порахувати, скільки їх виробляють, але не зрозуміло навіщо.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...