Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
что такое 16 лярдов для страны с внешним долгом в 30+ триллионов?

Я дивлюся, кремлівськи методички тобі не припинили надсилати.

4 октября 2022 года валовой государственный долг Америки впервые превысил 31 триллион долларов и составил 31,12 трлн долларов. Из них 6,82 трлн — внутриправительственный долг США, ещё 24,29 трлн — публичный долг.

Вже кілька днів тому була інформація, що США та країни Г7 готуються ще до 7 років війни в Україні.

АТАКАМС, якщо взагалі дадуть, будуть пілся 300К+ офіційно знешкоджених terrorussians, за аналогією з іншіми ключовими озброєннями.

Під час війни потрібно утримувати максимальну іфнормаційну секретність щодо засобів ведення війни, які розробляються у країні - достатньо того, що союзники до одиниці озвучують кількість техніки, яку надають, що дуже полегшує pidorussians планування та шпигунство. Мені взагалі стає кепсько, коли черговий стерненко викладає відео, де на якійсь площі красиво розміщено сотні безпілотників - типу дивіться, які ми молодці, pidorussians скоро здохнуть! Тільки щоб розмістити ці сотні безпілотників, які ще на вчора були потрібні на фронті, іде купа часу та людського ресурсу вникуди - просто щоб зняти красивий піар-ролик про себе любого. І так в усьому у нас...

Економіка досі навіть на 1% не переведена на військові рейки. А у terrorussians - навпаки, зараз у них вся промисловість переоріентувалася на війну. З одного боку, це добре - совок саме через це й розвалився, але поки парашка розвалиться економічно через тотальну військовізацію економіки, вони у нас біди ще нароблять...

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
То есть, когда год назад они хотели нашей явной победы, они не предусматривали вариант с развалом РФ на народные ядерные республики? Ничего ж не поменялось за год.

Не, не такие они имбецилы. Они просто играют на слух. Спрогнозировать длительность подобной войны и последствия сложно, поэтому они пересматривают стратегию и тактику время от времени.

может быть.

вспомни про их уверенность в три дня и падет Киев

теже сказки про вторую армию мира

великая могучая ЦРУ и туча контор поменьше - так ошиблись????

может после удачной харьковской операции, чтото там передумалось. и решили что быстрая победа - развалит рашку. узрели массу трещин по границам республик

я не знаю.

но иначе обьяснить то, как нам по чайной ложке дают оружие - я не могу

Опубліковано:

- так ошиблись????

Ця впевненість була після того, як Бубочці Боневтіку Першому - найвеличнішому лідеру сучасності,- за півроку з кожної праски волали, що Хуйло нападе вопномасштабно, а Бубочка казала: "ніт, цієї кількості військ недостатньо для нападу, готуймося до шашликів!" І коли головнокомандувач потайки, ПОТАЙКИ, БЛЯТЬ!!! від верховного головнокомандувача готувався до великої війни і навіть брехав про це американцям, тому що знав, що ті розкажуть ББ-І, а та скаже все відміняти - війни не буде!

Опубліковано:
может быть.

теже сказки про вторую армию мира

великая могучая ЦРУ и туча контор поменьше - так ошиблись????

может после удачной харьковской операции, чтото там передумалось. и решили что быстрая победа - развалит рашку. узрели массу трещин по границам республик

я не знаю.

но иначе обьяснить то, как нам по чайной ложке дают оружие - я не могу

але зараз вже йде другий так би мовити контрнаступ. І можна побачити,що вже дааалеко не так,як при першій операції і ніякого швидкого просування не буде.

Опубліковано:

потому что таки дали полгода на рыть окопов, установку зубов дракона

у РФ нет проблем ни с лопатами, ни с рабами, ни с бетоном

судя по открывками размышлений, новая мобилизация будет почти полностью направлена в стройбаты - и дальше копать и насыщать нашу земли минами

Опубліковано:
Ця впевненість була після того, як Бубочці Боневтіку Першому - найвеличнішому лідеру сучасності,- за півроку з кожної праски волали, що Хуйло нападе вопномасштабно, а Бубочка казала: "ніт, цієї кількості військ недостатньо для нападу, готуймося до шашликів!" І коли головнокомандувач потайки, ПОТАЙКИ, БЛЯТЬ!!! від верховного головнокомандувача готувався до великої війни і навіть брехав про це американцям, тому що знав, що ті розкажуть ББ-І, а та скаже все відміняти - війни не буде!

те разведка США делала выводы на основании популистких заявлений президента Украины? )

я так понимаю, баширов и шпили вили - не самые тупые агенты в мире)

Опубліковано:

Тому що pidorussians, нажаль, мають піврічну фору. Захід десь на півроку завжди затягує передачу необхідних на даний час озброєнь, тож кацапи встигають міцно підготуватись щоб нівелювати перевагу цього озброєння. Вони за півроку кілометрови завширшки мінні поля побудували щоб захистити захоплені частини України - західні інструктори не вірять цьому, у них у підручниках написано, що мінні загородження можуть бути максимум 200м завширшки та 50 метрі углибину. А не кілометри углибину та сотні кілометрів завширшки.

макаРонін та Прорив “лінії Суровікіна”. Як просувається наступ на півдні.

Опубліковано:
потому что таки дали полгода на рыть окопов, установку зубов дракона

у РФ нет проблем ни с лопатами, ни с рабами, ни с бетоном

судя по открывками размышлений, новая мобилизация будет почти полностью направлена в стройбаты - и дальше копать и насыщать нашу земли минами

ніх собі висновки. Це хто цікаво такі зробив?

Дали півроку? Хммм,а хто пробач міг йти на штурм в той час? Вмі були виснажені контрнаступом,коли люди не спали по 2-3 дні та арта працювала на ізнос.

Не знаю,хто там так розмірковує, але про міни в мене трохи інша думка та інформація.

В стройбати? Можливо і так,але в кацапів техніка копає в основному. А ось ми їбошимо лопатами. Десь відео попадали мені,як виривали величезної довжини окопи і туди вже встановлювали бетонні конструкції. І такого в них дуже багато. Чого про нас не скажеш.

Але істина посередині.

Опубліковано:
Тому що pidorussians, нажаль, мають піврічну фору. Захід десь на півроку завжди затягує передачу необхідних на даний час озброєнь, тож кацапи встигають міцно підготуватись щоб нівелювати перевагу цього озброєння. Вони за півроку кілометрови завширшки мінні поля побудували щоб захистити захоплені частини України - західні інструктори не вірять цьому, у них у підручниках написано, що мінні загородження можуть бути максимум 200м завширшки та 50 метрі углибину. А не кілометри углибину та сотні кілометрів завширшки.

макаРонін та Прорив “лінії Суровікіна”. Як просувається наступ на півдні.

пробач мене недолугого. А з чим саме затягує Захід?

Танки є,МРАПи,арта,Сторми,Скальпи. Все є. Чого саме не вистачає?

Опубліковано:
те разведка США делала выводы на основании популистких заявлений президента Украины? )

я так понимаю, баширов и шпили вили - не самые тупые агенты в мире)

Так. Тупі пєндоси наївно вважають, що у адекватної політичної верхівки країни має бути колективне розуміння найважливіших питань. І якщо верховний головнокомандувач їм каже, що не збирається готуватися до захисту своєї країни, коли його благають захищати свою країну, то це - остаточне рішення. Тому й вірили у 3 дні. Звісно, тепер будуть казати, що це був блискучий карколомний хід, щоб змусити Хуйла напасти, інакше б воно не напало, якщо б побачило, що йдуть серьозні приготування до опору.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...