Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Тому що pidorussians, нажаль, мають піврічну фору. Захід десь на півроку завжди затягує передачу необхідних на даний час озброєнь, тож кацапи встигають міцно підготуватись щоб нівелювати перевагу цього озброєння. Вони за півроку кілометрови завширшки мінні поля побудували щоб захистити захоплені частини України - західні інструктори не вірять цьому, у них у підручниках написано, що мінні загородження можуть бути максимум 200м завширшки та 50 метрі углибину. А не кілометри углибину та сотні кілометрів завширшки.

макаРонін та Прорив “лінії Суровікіна”. Як просувається наступ на півдні.

пробач мене недолугого. А з чим саме затягує Захід?

Танки є,МРАПи,арта,Сторми,Скальпи. Все є. Чого саме не вистачає?

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Економіка досі навіть на 1% не переведена на військові рейки. А у terrorussians - навпаки, зараз
AT0N,

звідки така інфа? з телеграм каналів?

Опубліковано:
Все є. Чого саме не вистачає?

Головний посил мого месежда був, як і у Орка, - все приходить запізно, Якщо б воно приходило на півроку раніше, тоб це був дійсно гєймчейнджер.

А не вистачає багато чого - АТАКАМС, сучасних літаків, кількості БК та ін. Але чому це так - я у декільках попередніх меседжах пояснював.

AT0N,

звідки така інфа? з телеграм каналів?

По Україні чи по парашці? З новин та наявної фактичної інформації з мережі.

Опубліковано:

Думаю все будет, что надо, не переживайте. Вон как с поляками все за пару дней перевернулось, то не дадим оружия и блокировка поставок зерна, то не так поняли и создадим комиссию или что там для решения зернового вопроса. Так и с США будет, просто дольше, т.к. они более обстоятельные и "тяжелые на подъем". Нам конечно хотелось бы, чтобы все быстрее было, т.к. от скорости поставок зависят и жизни наших воинов и состояние экономики и много чего, но все играют свои игры. А мы свою. И пока надо сказать, у нас неплохо получается на международной арене. Если конечно не забывать что нам не хотели и стингеры с джавелинами в значимых количествах ранее поставлять

Опубліковано:
Так. Тупі пєндоси наївно вважають, що у адекватної політичної верхівки країни має бути колективне розуміння найважливіших питань. І якщо верховний головнокомандувач їм каже, що не збирається готуватися до захисту своєї країни, коли його благають захищати свою країну, то це - остаточне рішення. Тому й вірили у 3 дні. Звісно, тепер будуть казати, що це був блискучий карколомний хід, щоб змусити Хуйла напасти, інакше б воно не напало, якщо б побачило, що йдуть серьозні приготування до опору.

я не знаю каркаломно или нет

но после 24го, я от многих слышал, что они были в курсе

что какието приготовления в их подразделениях проходили

собственно, могу в тысячный раз напомнить - то что говорят по телеку, и что делают, как правило разные вещи

про главнокомандующего, который в тайке от верховного - копал окопы около Харькова ) - могу тока улыбнуться

Опубліковано:
З новин та наявної фактичної інформації з мережі.
AT0N,

ну таке.. я б не став довіряти рашисткім пропагандонским новинам про то я у них все добре с "воєнними рейками"

та й не факт що в нас все погано, бо не волають про це з кожного "марафону"

Опубліковано:

Про Харків теж можу посміхатися,бо хуй хто там що копав(((

Старі завалені окопи і все.

Опубліковано:
Головний посил мого месежда був, як і у Орка, - все приходить запізно, Якщо б воно приходило на півроку раніше, тоб це був дійсно гєймчейнджер.

А не вистачає багато чого - АТАКАМС, сучасних літаків, кількості БК та ін. Але чому це так - я у декільках попередніх меседжах пояснював.

По Україні чи по парашці? З новин та наявної фактичної інформації з мережі.

Які літаки?)) Ти перераховуєш все підряд? Літак ,це пілот інфраструктура. Ми зараз ледь людей нашкрябали ,щоб відправити вчитись пілотувати Ф16. Що з інфраструктурою ,я звісно не знаю. Дуже сподіваюсь, що готують.

Кількість БК? Так ти хоч уточнюй. БК до яких систем? Атакмс? Ну мабуть не вистачає, є Скальп та Шедоу.

Хаймарс змінив правила гри. Дуже суттєво. Можу це тобі сказати від свого імені. Ось прям дууже змінив.

Опубліковано:

немного позитива после вчеращнего удара

Так называемый "губернатор Севастополя" Михаил Развожаев заявил о ракетном ударе по штабу Черноморского флота днем 22 сентября, к месту удара едет большое количество скорых.

https://t.me/svoboda_radio/21386

https://t.me/Crimeanwind/43142

Опубліковано:

Цікаво,чим лупили. Пошкодження знатні.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...