Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
причина ухилятись от мобилизации
там есть нюансы

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
А что есть эти самые военные рельсы? Судя по продолжению поста речь о боеприпасах и технике, так для этого надо деньги, научный потенциал и производственная база. Нет ни рельс, ни того что на них ставить ни за что это всё ставить. Если говорить о серьёзном ВПК, а не ручной мануфактурной сборке мелкой партии чего-либо.

Деньги, да, но на дороги с барабанами и бруківкой находят, при желании и на это найдут

Пусть будет мануфактурная, по 100, 300 итп. Не помню какой производитель Дронов, как то анонсировал, что может поднять выработку до 300 в мес, дайте заказ...

Опубліковано:

[Ну ви й строчите) поки дочитав все, по сторінці-дві, забув що кому хотів написати :Laie_100:

По питанню які айті професії потрібні в армії, то я хз, далекуватий від цих тем. Точна навички по роботі з ШІ в тренді, робота з 3д-моделями. Навіть сисадмінам банальним вистачає роботки.

Сиджу от на сумках, чекаю відмашки щоб у відпустку їхати. 17 днів, 2.5 роки не виїздив так надовго з фронту..

Про підготовку до війни і "чи знали?" то полеміка ні про що в основному, на домислах і аби повітря ганяти. Чому не рили окопи навколо міст і міни фурами не сипали я хз (певне щоб хуйло побачивши місця очевидної підготовки не переніс знову вторгнення, угораючи як все сиплеться і біжать. Можна тільки здогадуватися). Армія готувалася як могла з наявними ресурсами, хоч і сподіваючись що минеться. Тільки завдяки цьому ми дійсно не впали за перший тиждень. Прості ознаки цього: в нас лишилася авіація, ППО, більшість ракетних ударів першої хвилі були в пустоту. За тиждень до 24-го максимально звільнили всі шпиталі, повідміняли відпустки і сотні інших пунктів. Десь підготовка якісніше була, десь гірше, десь зрадники-людський фактор.

А так то нам треба більше людей дії. Всі тільки ниють як погано і як треба, показати ж нікому. То у схиляюся до думки, що найповажнішими після війська мали б бути "бариги на війні", за умов засипання ринку валютою, і чесної конкуренції. Тільки підприємці можуть забезпечити високу ефективність виробництва, гнучкість підходів, децентралізацію, технічний розвиток і масштабування.

На суб'єктивну думку, в ідеалі щоб будь який умовний Вася, міг подивитися ціну умовної куртки, порахувати що ціна закупок робить вигідним власне виробництво і відкрити міні цех, хоч в гаражі. Чхати де, за умови дотримання стандартів якості. Чуваку на масло, працівникам робота, гроші в економіці, війську-забезпечення.

Легка доступність участі і висока конкуренція досить швидко б демпінгували ціну до рівнів нижче собівартості нинішніх виробів+повне забезпечення об'ємів і швидкості замовлень. Ясно що то в рожевому світі і технічно хз як то реалізувати з проекцією на всі закупівлі, ну дивлячись на певні напрямки, схема робоча.

Опубліковано:

Дуже цікаві думки, приємно читати таке, на фоні тотальної зради, та радує твоя обізнаность та освідченність.

Опубліковано:
Дуже цікаві думки, приємно читати таке, на фоні тотальної зради, та радує твоя обізнаность та освідченність.
так пиши про перемоги ,будемо радіти разом.

Тільки ж про перемоги реальні,а не на папері.

Я багато разів казав,що зараз все прийнято називати зрадою та іпсо,що не подобається.

Хто ж проти перемоги? Я от тільки за. А пишеш ,як відбувається - та то все зрада і ти на негативі)))

Думки цікаві,тільки хто ті думки дасть перетворити в життя? Два роки війни і ніяк не роздупляться, що ще треба? Поясни мені неосвідченому та далекому.

Тільки не пиши,що все не так швидко ітп. Це гарно працювало коли була тиша,а на війні треба пришвидшити процеси,а не гальмувати їх та мутити бабло.

Є повно топових фірм ,які виробляють снарягу, броню,шоломи ітп. Вони вже стукались в усі можливі двері. Як ти думаєш, який з цього результат?

В Штатах приватні фірми цим займаються і як ми бачимо це все дуууже гарно працює. Ecwcs з 1-7 рівень то божественно,берці в них слів немає,носки ну просто пісня. І так во всьому.

Так що заважає?

Опубліковано:

До перемоги же далеко, але пару днів тому усе було погано і поляки нам не давали зброю, блокували поставки зерна. А потім зʼясуваоось що іх премʼєр не согласував своє висловлювання та і взагалі мав на увазі нову зброю що поляки закуповують. А по зерновій справі наче строрять комісію. Та ще Байден погодився надати хоч і обмежену кількість атакмсів, але ж надав. Йобнулі по штабу ЧФ РФ. Тобто трошки зради поменше стало, та й ще перемога додалася. Тобто навіть у разі вістутності намагань критично мислити та не сприймати усі висловлювання на віру, можно було відкинути погани думки і усе само минулося б

Опубліковано:
До перемоги же далеко, але пару днів тому усе було погано і поляки нам не давали зброю, блокували поставки зерна. А потім зʼясуваоось що іх премʼєр не согласував своє висловлювання та і взагалі мав на увазі нову зброю що поляки закуповують. А по зерновій справі наче строрять комісію. Та ще Байден погодився надати хоч і обмежену кількість атакмсів, але ж надав. Йобнулі по штабу ЧФ РФ. Тобто трошки зради поменше стало, та й ще перемога додалася. Тобто навіть у разі вістутності намагань критично мислити та не сприймати усі висловлювання на віру, можно було відкинути погани думки і усе само минулося б
про зброю,то тут є окремі люди, яким її не дають або дають мало та невчасно.

Відкинути погані думки і усе само минулося б?))) Оце топ. Треба було всім так 24 зробити)))

Так зрада де? Було якесь обговорення того,що коїться в даний момент і все. Чи в тебе то зрада?

Про свою зраду ,я написав. Але на то відповіді ,я не дочекаюсь.

Тому почекаємо і відкинемо погані думки)))

Опубліковано:
про главнокомандующего, который в тайке от верховного - копал окопы около Харькова ) - могу тока улыбнуться

Ну якщо верховний знав, але не робив все що міг (лінія ссуровікіна як приклад-підказка) - то це вже тягне на державну зраду.

ну таке.. я б не став довіряти рашисткім пропагандонским новинам про то я у них все добре с "воєнними рейками"

Россия потратит на армию в 2024 году рекордные 11 триллионов рублей
Российские власти запланировали гигантское увеличение военных расходов в 2024 году, сообщает Bloomberg со ссылкой на материалы к проекту бюджета, который правительство рассматривает на заседании в пятницу.

На содержании армии, брошенной на покорение Украины, и производство оружия федеральная казна потратит 10,8 триллиона рублей, или $112 млрд, — почти вдвое больше, чем в текущем году (6,4 трлн).

Впервые в истории оборонные расходы станут крупнейшей статьей бюджета: на эти цели будет выделен каждый третий рубль в казне. По сравнению с довоенными уровнями оборонный бюджет станет больше втрое: в 2021 году он составлял 3,6 трлн рублей. В результате суммарно силовики «съедят» рекордные 39% федерального бюджета, общий объем которого вырастет на 15%, до 36,6 трлн рублей. При этом бóльшая часть силовых расходов пройдет в «секретном» режиме: 11,1 трлн рублей составят «теневые» ассигнования, цели и статьи которых в бюджете не раскрываются. The Moscow Times ©

Слабо. Ты бы уже должен был понять, что это я их пишу.

Ще ніяк не звикну що боти зі ШІ стали настільки розумними.

Опубліковано:
Чому не рили окопи навколо міст

у меня более насущный вопрос: а почему сейчас не роют?? Уже победили? 700 000 мобилизации в рф и с танками т-55 доскакают до ...

ну, хз

Опубліковано:
у меня более насущный вопрос: а почему сейчас не роют?? Уже победили? 700 000 мобилизации в рф и с танками т-55 доскакают до ...

ну, хз

Не починай цю зраду.

Зараз тобі прикол розкажу про супер оборону яку на бумазі навколо Бахмута побудували.

Знаю від того,хто вижив. Пішли вони займати оборону ,все взяли ,як водиться ,по бумагам там треба було зайняти наші підготовані позиції.

Думаю ти зрозумів,що там були за позиції. Їх не було взагалі.

Але не треба оцієї зради. Треба зачекати і все буде гаразд.

А потім подивитись, як кацапи позиції будують. Але нафіг воно треба,головне щоб не розповідали ,як є.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...