Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

та ну, захопивши Україну прям зараз - підуть колишні громадяни України рубати той коридор аж бігом китайською зброєю за роки 3.

засунувши в дупу папірці про непридатність.

поляки це розуміють, тому й 500 хаймарсів замовили. і ф35.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Чет пессимизм накрывает по полной. Миллионы выехали. В нашу статистику, где говорится, что "Від початку повномасштабної війни різниця між тими, хто виїхав та в’їхав до України, склала 2,7 млн осіб". Веры вообще нету. Я не представляю как восстановить страну и економику с такими потерями населения. Причем именно трудоспособного населения.

легко

шото я по киеву не увидел этих уехавших млн

в дорогие рестораны, запись за несколько дней

новострои в Киеве и Одессе почти все строят. без выходных

цена на квартиры растет каждый месяц

только в Харькове половина так и стоит замороженных

у меня товарищ детства в Киеве реелтор. говорит если есть немного денег, есть варианты купить квартиру (50-60т), ждать два месяца и продать ее с наваром в 5т

вообще ничего не делая

ктото это покупает??? с разрушенной экономикой и выехавшими млн

Опубліковано:
А дають вони нам абсолютно все,що тільки можливо.
Пропионатычь,

оце точно ні. можливо більше, значно більше.

але вони не повинні, це факт. виходить, давати нам значно більше не вигідно з якихось причин. може банально економічних, може ще якихось.

Опубліковано:
Пропионатычь,

оце точно ні. можливо більше, значно більше.

але вони не повинні, це факт. виходить, давати нам значно більше не вигідно з якихось причин. може банально економічних, може ще якихось.

мені от цікаво,а чому ви тут тільки в сторону більше дивитесь? Аааа,тому що щит?)))

Бо можна ще менше,набагато менше.

Вони це дарують і не вимагають нічого з нас. Але малооо. Ну дадуть гвинтівки та патрони і буде в самій раз.

Опубліковано:
може ще якихось.

Можливо якраз заради довгої війни. Щоб у параші точно всі запаси вичерпались.

Опубліковано:
Вони це дарують і не вимагають нічого з нас. Але малооо. Ну дадуть гвинтівки та патрони і буде в самій раз.

Якщо дарують, значить вигідно. Ніколи не будуть по доброті душевній мільярди вкладати. А якщо вигідно, значить розуміють, що краще дати зброю українцям, ніж воювати з кацапами самим. Навіть якщо це тільки шанс війни. Совок і кацапи десятиріччами були головною загрозою Європи. Мільярди, якщо не трильони долларів вкладалися в оборону. А тут різко перестали бути загрозою і війна одних українців. Зручно. Захопи хуйло Україну без значних втрат і це дало б початок відродженню совка і його загрози західному світові. А тут ще й Китай голову піднімає.

Опубліковано:

То так дуже хочеться думати. З якого дива ви вирішили,що хуйло піде на конфронтації з США? Ну хз))

То хуйло не нападе ,тепер напав ,ми стали щитом і він би обов'язково напав на США.

Самі собі щось надумали і радієте,що ми такі сильні. Сильні,тотколи в самих все є ,а нам трошки підкидають. А не коли в нас є велике ні хуя і ми стали щитом Європи.

Ну то таке,думайте,радійте))

Опубліковано:
мені от цікаво,а чому ви тут тільки в сторону більше дивитесь?
Пропионатычь,

я розумію, що можна і меньше, до 0. можна навіть шкодити.

але дивлюсь в сторону більше- бо хочу вижити і хочу щоб дружина повернулась додому. син вже навряд(

не знаю, чи вийде, але лишаюсь оптимістом.

Опубліковано:
Самі собі щось надумали і радієте,що ми такі сильні. Сильні,тотколи в самих все є ,а нам трошки підкидають. А не коли в нас є велике ні хуя і ми стали щитом Європи.
Пропионатычь,

я радію? та я ще зі строкової в 2000му знав, що в нас армії нема. тому здивувався певно більш хуйла, коли наші герої втримали перший удар.

просто сподіваюсь, можеш назвамти це "мрію", або "надумав", різниця не велика, що таки союзники хочу програшу рашки, як і ми. а не "убійства славян славянамі". і досягнуть цього, хай нашими руками.

бо сподіватись на нашу владу і мобілізованих совкових сивочолих офіцерів я не можу, не виходить.

Опубліковано:
Пропионатычь,

я розумію, що можна і меньше, до 0. можна навіть шкодити.

але дивлюсь в сторону більше- бо хочу вижити і хочу щоб дружина повернулась додому. син вже навряд(

не знаю, чи вийде, але лишаюсь оптимістом.

доречі,багацько чую давайте. Ну ок,вони дадуть,а хто воювати буде?

Економічний фронт? Ні,вони не підуть. Ненароджені для війни? Теж мимо. А хто?

Є умовні Джави, Стріли та ін. Але то знаряддя. Потрібні оператори.

Вчора сиділи з Кирилом та хлопцями в шпиталі операційні працюють постійно. І так по всій країні.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...