Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Пропионатычь,

я радію? та я ще зі строкової в 2000му знав, що в нас армії нема. тому здивувався певно більш хуйла, коли наші герої втримали перший удар.

просто сподіваюсь, можеш назвамти це "мрію", або "надумав", різниця не велика, що таки союзники хочу програшу рашки, як і ми. а не "убійства славян славянамі". і досягнуть цього, хай нашими руками.

бо сподіватись на нашу владу і мобілізованих совкових сивочолих офіцерів я не можу, не виходить.

та ти начебто про щит не писав)))

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
новострои в Киеве и Одессе почти все строят. без выходных

цена на квартиры растет каждый месяц

Звучит натянуто)) у меня в комплексе вместо 6 будущих очередей осталась одна в продаже и стройке, ну как стройке- отделка. И ее должны были сдать весной 2022, а не сдадут минимум до 2024 уже понятно всем. Другие очереди весной 2022 остановили строить и продавать, сказали вся арматура была из азовтстали. И так прогуляюсь по району ни один дом в эксплуатацию не ввели за полтора года (чисто визуально). Да работают пяток человек на каждой, видимость стройки есть.

Опубліковано:

Доречі тут хтось писав,що США провадить мобілізацію. Хммм,а як в нас справи з цим?

Як по мені,то дуже кепсько. Всюди нехватка людей. Может,якісь нуууу дуже специфічні підрозділи укомплектовані, але то не точно.

Опубліковано:
Ну ок,вони дадуть,а хто воювати буде?

Економічний фронт? Ні,вони не підуть. Ненароджені для війни? Теж мимо. А хто?

Є умовні Джави, Стріли та ін. Але то знаряддя. Потрібні оператори.

Ну а що робити? Тільки берегти тих людей, які є. Бо я так підозрюю що ще десь рік максимум і залишаться лише люди, котрі підуть на війну тільки під загрозою розстрілу. Але якщо влаштовувати показові розстріли та заградотряди, то зброю ніхто вже не дасть, бо буде дуже негативний вплив на західних громадян. Тут доречі теж прорахунок як нашого військового керівництва, так і західних партнерів. Перші бездумно втрачали людей під казки на телемарафоні, що ми не такі як параша і кожну людину бережемо як зіницю ока, а другі розтягували постачання зброї і наші люди несли більші втрати ніж могли б якби одразу мали всю ту техніку і спорядження.

Доречі тут хтось писав,що США провадить мобілізацію. Хммм,а як в нас справи з цим?

Як по мені,то дуже кепсько. Всюди нехватка людей. Может,якісь нуууу дуже специфічні підрозділи укомплектовані, але то не точно.

Погано у нас справи. І це при тому, що у нас є примусова мобілізація з такими воєнкомами, яка у штатах навряд чи проканає. А бажаючих воювати я так підозрюю ще менше буде, ніж у нас. Ну от людина ховається, дає хабарі щоб не служити, на крайній випадок говорить, що краще я сяду ніж піду на війну. Як примусити такого воювати? Тільки совковими методами аля розстріли і заградотряди. Але який с того буде толк?

Опубліковано:

Та не береже ніхто людей. Йопта.

Окремі підрозділи де дуже притомні командири там топчик.

Ось приклад мій підрозділ.

Але зважаючи на специфіку втрати суттєві. А враховуючи опит цих хлопців,то це втрата дуууже коштовного ресурсу.

Звісно є ті хто один з дітьми,реально хворі ітп.

Але це малий відсоток. Інші то ну ти сам розумієш. От і хто воювати буде?

Опубліковано:
Та не береже ніхто людей. Йопта.

І це жопа, дуже велика жопа. На папері у нас там ще декілька мільйонів мобресурс. А на ділі фіга. Люди може і є, але примусити піти на війну навряд чи вийде.

Опубліковано:

книжка на 4 фото бест

и аля пшонка на 6-ом

Опубліковано:
Інші то ну ти сам розумієш. От і хто воювати буде?

Не знаю. Для цього треба теж було вести державну агітацію. Насаджувати патріотизм. Розвивати армію, менше красти і т.д. Примусом можна лише як совок загрозою розстрілу і з аналогічними втратами. Але у нас немає такого населення, щоб закидати парашу мясом. У параші населення більше. Вона в теорії може собі це дозволити. Ми не можемо.

Опубліковано:
Не знаю. Для цього треба теж було вести державну агітацію. Насаджувати патріотизм. Розвивати армію, менше красти і т.д. Примусом можна лише як совок загрозою розстрілу і з аналогічними втратами. Але у нас немає такого населення, щоб закидати парашу мясом. У параші населення більше. Вона в теорії може собі це дозволити. Ми не можемо.
та нема вже - треба було. Багато чого треба було. Але що зараз робити?

Опубліковано:
та нема вже - треба було. Багато чого треба було. Але що зараз робити?

Не знаю. Тому і маю пессимізм.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...