Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
та ну, не кількість, а якість, продуктивність праці одним словом, і доступ до технологій, що теж продуктивність праці це нафта 21го століття.

А хто сказав, що у нас висока продуктивність праці? Тим паче відбудеться едакий негативний фільтр. Працьовиті і талановиті залишаться, а ось ті, у кого низькам продуктивність вони вернуться.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Бабы и дети это и есть будущее.
MrGreenZ,

кількість Гомо сапієнс росте. значить все ок. все рівно, ми або будемо одна країна без війн та кордонів в межах планети, або зникнемо. все ок з бабами та дітьми глобально.

Опубліковано:
Миллионы трудоспособного населения выехали?

Это кто? Бабы, дети и пенсионеры?)

Какой тренд на выезд?

Кто хотел, тот уехал.

Если в Славянск люди возвращаются, а это двадцать км до линии фронта? Что говрить про города, где вообще войны не видели

Мы эту тему в эмиграции обговорили. Эмиграция это не туризм

Много мужиков выехало через Запорожье/Мелитополь пока это возможно было

Опубліковано:
Это кто? Бабы, дети и пенсионеры?)
Ork Yason,

женщины вполне трудоспособны. В западном обществе полное равноправие, т.е. женщина вносит такой же вклад в ВВП страны, как и мужчина. Поэтому да, страна Украина с выездом женщин теряет свой потенциал. Я уж молчу, что без них детей делать проблематично

Опубліковано:
А хто сказав, що у нас висока продуктивність праці? Тим паче відбудеться едакий негативний фільтр. Працьовиті і талановиті залишаться, а ось ті, у кого низькам продуктивність вони вернуться.
MrGreenZ,

не знаю, не я. я просто зазначив що є вирішальним

Працьовиті і талановиті залишаться, а ось ті, у кого низькам продуктивність вони вернуться.
MrGreenZ,

це ж добре. Працьовиті і талановиті зможуть проявити себе і пришвидшити настання прекрасного майбутнього)

а інші або піднімуть свою продуктивність, або будуть працювати за миску супу в іноземних компаніях які відкриються тут, тому що є такий персонал, що працює за миску супу і близько до Єропи. повторюсь - нашу майбутню економіку вирішить політика. як і зараз вирішує, до речі.

я думаю що буде така собі європейська Мексика. донор робітників старій Європі, кілька міст з норм рівнем життя і глибинка під картелями з бувших зсушників. народжуваність виросте через зниження освіти та ріст релігійності. що краще ніж бути вістрем ножа в живіт Європи в випадку перемоги рашки.

Опубліковано:
я думаю що буде така собі європейська Мексика. донор робітників старій Європі, кілька міст з норм рівнем життя і глибинка під картелями з бувших зсушників.

Перспективи дуже фігові як на мене. Я честно кажучи приблизно так само це представляю((

Опубліковано:

а може будемо європейською Канадою, з кращим кліматом, а замість нафти - зерно та логістика.

будемо розвивати свої програми імміграції та достойну соціалку)

варіантів безліч, не парся. головне - дожити до них з притомною башкою та здоровим тілом.

Опубліковано:
3 миллиона по данным нашей погранслужбы. Больше 6 миллионов по данным ООН. Бабы и дети это и есть будущее. Бабы тоже работают и ввп создают, а так же рожают детей. Дети это в принципе будущее. Без них через 20-30 лет одни пенсионеры и останутся. Пенсионеров с выехавших я так подозреваю очень небольшой процент.

Я не сомневаюсь что бабы работают. Но как правило это бабы, у которых тут мужья остались. И там они просто пересиживают.

Кирилл в соседней теме давай соц опрос в Польше.

Более 70% планируют вернутся.

Опубліковано:
окрыленному хуиле пойти войной с целью прорубить коридор к Калининграду?
MrGreenZ, как зашел бы в ту Польшу, так и вылетел бы пробкой, таких пиздов бы Нато дало, шоб потом много лет аукалось.

Если уж фантазировать, то хз, мож и не самый плохой вариант, Киев берут за три дня, идут на Европу, и потом их гонят до самой сибири...)))

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...