Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Китай створює перешкоди для України у "війні безпілотників", - NYT.

А на парашці тим часом хочуть змусити школярів збирати ФПВ-дрони.

Сьогодні читав від Злого Одесита, що іран, завдяки парашці, вже зробив шахеди на реактивних двигунах замість мопедних - ці буде на 2 порядки складніше збивати.

та в нас все гаразд. Але то не точно.

ФПВ не вистачає,з РЕБ трабли і ще нуууу дуже багато траблів.

Умі магазини,що торгують екіпою татодяглм розносять вщент. Всі закупляються.

Я витратив навіть страшно уявити скільки. Повністю зібрав всі рівні окрім 4 ecwcs. Кирило берці підігнав ітп.

На мені немає ні хуя від держави, бо то повне лайно. Я відмовився брати шмот та берці. І так весь мій підрозділ. Та і не тільки мій.

Про броню і казати не хочу((( Хай самі ті падли її носять.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Вроде ещё не было.

В мережі опублікували відео, як декілька днів тому у Харкові на блокпосту люди у військовій формі дістали автомати та наказали військовим, які там чергували, лягти на землю.

Відео було зняте нагрудною камерою патрульної поліцейської і датоване 29 вересня.

На відео видно, як на блокпост заїхало чотири автомобілі, з них вийшло близько 20 осіб. Вони направили зброю у бік поліцейських та військових, змусивши їх лягти обличчям на землю та відібравши табельну зброю.

Один з військових спитав, хто старгий на посту, а після фактично криком заявив йому, що військових із підрозділу в/ч А0458 на посту перевіряти не можна.

https://t.me/newspn/68420

Понравилась работа военных ГУР. Не понравилась работа блокпоста - полиции и военных, которые несли там службу. Совсем никакие, расслабленные и по большому счёту бесполезные - физически и морально нулевые, молча сдались и всё.

Опубліковано:

В Харкові тут блок пости,щоб ловити нових штурмовиків та щоб брати бабос за тепле місце.

ДРГ їх мінусне і не помітить.

Хлопчики та дівчатка тактикульні.

Опубліковано:
ДРГ їх мінусне і не помітить.

К сожалению. Умные головы в больших погонах поставили эти клоунские посты не против ДРГ и даже не против тех, кто пытается хоть немного скрыться, правильно ты заметил.

Опубліковано:
К сожалению. Умные головы в больших погонах поставили эти клоунские посты не против ДРГ и даже не против тех, кто пытается хоть немного скрыться, правильно ты заметил.
хлопці гарно відпрацювали. Рух,крила сектора,зачистили приміщення)) Топчік відпрацювали.

Опубліковано:
FB_IMG_1696162065534.jpg
Опубліковано:
Львів ітп. Бо там ,як і у гас вже війна скінчилась
Она там и не начиналась. Складывается ощущение, что для большинства здесь война - это временные неудобства с отключениями света, а самая главная боевая задача - это нападать на подростков слушающих Цоя на улице. Если не каждый второй так думает, то каждый третий точно.

К страшным новостям уже привыкли, как и для большинства рабсиян - война только по ящику. Есть вероятность что повестку дадут и увезут на другую планету, ну туда, где война. А если не схватят и не увезут, то все будет хорошо...

на парашці тим часом хочуть змусити школярів збирати ФПВ-дрони
А ядерные реакторы в детском саду не хотят заставить собирать ясельные группы? А то они там все равно нихрена не делают, только большим адронным коллайдером играются...

Сложно сказать кто выигрывает гонку по дронам, мы или кацапы, но мы тоже не совсем бездействуем. Кое-что делается.. Кроме самих дронов, нужны еще их пилоты. Их уже тоже очень не хватает. Поэтому посыл Джаза про обучение управлению дронами - на самом деле очень актуален.

Опубліковано:
Є Україна, яка ще існує тільки завдяки тому,що нам дають союзники.

А дають вони нам абсолютно все,що тільки можливо.

в нас не вистачає нічого(( .

Льох, ти там якось визначся.

Опубліковано:
Льох, ти там якось визначся.
що саме тут незрозуміло написано?

Я визначився вже дуже давно,а ти тягнеш уривки фраз і об'єднуєш в дивне питання.

Якщо тобі не зрозуміло про що саме,я пишу,ну тут я безсилий нажаль ,щось пояснювати.

Опубліковано:

а шо тут не зрозуміло? дають все, що можуть, але цього нам не вистачає. нажаль...

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...