Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Ти реально на приколі? До чого тут мій екіп? Нам його теж повинні надати союзники? Чи до чого тут взагалі це?

Ця фраза нічого не заперечує абсолютно. Ми з Кирилом сперечалися про кулемети проти Шахедів,але там було одне але. Ті кулемети були без належних прицілів. А якщо кулемет обладнаний належним чином ,то Шахедів він збиває на відмінно. Пуляти, то коли з ліхтарем та відкритим прицілом. Ото пуляти. В випадках,коли все обладнане як слід,то це точна бойова робота. І таких екіпажів повинно бути ну дуже багато. Але...збираємо на ліхтарі (((

І які такі засоби,яких ось так прям повно є? Навіщо ти пишеш просто фрази. Ти пиши номенклатуру, а не ляля.

Купа ПЗРК? Уххх,ти точно хочеш про це говорити? Як працює ПЗРК ти в курсі? Так от від Шахедів дуже хуйовий тепловий слід ,ну от дуже. Далі продовжувати?

А в нас зараз практично вся номенклатура ПЗРК,але чекаємо на Скайнекс, не знаєш чому? Тому ,що там програмований БК і він буде сбивати все,що летить.Бо це вже зброя майбутнього.

Ефективні Гепарди ,яких в нас вже доволі багато, але їх стільки немає,щоб закрити всю Україну. Щоб закрити Харків потрібно біля 50 комплексів Скайнекс, а їх навіть стільки немає в природі.

І тобі питання. Так що ще нам повинні надати? Ми робимо ні хуя,а надати нам потрібно що?

Мы працювали з екіпажами мобільних груп. Це пікап,50. Браунінг,теплак/нічник,приціл для роботи по повітряним цілям.

Є радар на борту.

Ефективність прекрасна для такого роду роботи. Тим паче,що повно БК для цих кулеметів і коштує копійки.

Всі останні негаразди ,тотв основному Шахеди. А збиття 50% це повна хрінь і ще раз хрінь.

Так хто в цьому винен? Союзники? Та хуй там. Стріляти Ірисом по Шахеду,то люта маячня(((

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

а сколько миллионов таких блядей оплачивают украинцы..

Опубліковано:

Полковнику Роману Червінському суддя апеляційного суду одноособово відмовив у апеляції. Вам не почулось… Бойовому полковнику апеляційний суд відмовив у апеляції.

Хто мені йолопу пояснить,чому цей мега спец сидить за ґратами? Державна зрада,ну це навіть не смішно. Що коїться?

Опубліковано:

просто много фронтов в стране

суды , правовая система напрочь отсутствует

не зря американцы грозятся нас кинуть, не зря

Опубліковано:

Глупости всё это , все согласно плану, только какому это вопрос

Опубліковано:
Когда Леха говорит, что у них ничего нет, это означает, что у них нет ничего из того, чем их должно обеспечивать государство.

А, то я просто не знав, що танки та хаймарси Льосі напряму передають західні партнери в обхід держави. Тільки екіпу держава видає, все інше - західні партнери напряму. Ну ще волонтери щось дають.

Насправді, Льосі дають тільки держава та волонтери. А їм, у свою чергу, теж хтось дає чи продає.

хоть что-то да обеспечивает государство (например автоматы, патроны?

Постійно читаю про наступну партію переданих автоматів та патронів від західних партнерів.

Я контекст зрозумів і у рамках його й веду дискусію. Я не маю на увазі що "дають все і достатньо", це ламборгіні кожному пехотинцю та персональний гелікоптер для евакуації. Все і достатньо - мається на увазі комплекс засобів, який потрібен для ведення бою та захисту об'єктів від нападу ракет/безпілотників. А про те, що цього недостатньо, Льоха знову пише нижче.

До чого тут мій екіп? Нам його теж повинні надати союзники?

Багато разів читав про нові партії броників/касок, що надали созники. Ще раз наголошую, ніхто нам нічого не винен і це не пошук винних - це пошук фактажу на підтвердження чи спростовування твоїх слів, що "дають все й достатньо". Які ти у цьомц пості в черговий раз і спростував.

І які такі засоби,яких ось так прям повно є?

Так це ж ти пишеш що "дають все й достатньо", не я.

Купа ПЗРК? Уххх,ти точно хочеш про це говорити? Як працює ПЗРК ти в курсі? Так от від Шахедів дуже хуйовий тепловий слід ,ну от дуже.

У пзрк існує близько 15 систем наведення. На теплове випромінювання орієнтується 2-3 з них. Я ще з початку повномасштабного вторгнення зрозумів, що треба терміново розробляти прості дешеві пзрк, які спроможні збивати невеликі дрони. Щоб була система наведення, яка поцілить таку невеличку ціль без теплового випромінювання на невеликій дистанції. Щоб ця пзрк могла бути буквально у кожного бійця, легка, невеличка, кілограма вибухівки вистачить будь-якому невеликому дрону. Але ж майже 2 роки війни і я навіть не чув, щоб у цьому напрямку щось розроблялося.

Ефективні Гепарди ,яких в нас вже доволі багато, але їх стільки немає,щоб закрити всю Україну. Щоб закрити Харків потрібно біля 50 комплексів Скайнекс, а їх навіть стільки немає в природі.

Чергове спростування тобою твоєї ж фрази "дають все й достатньо".

І тобі питання. Так що ще нам повинні надати?

Ефективні Гепарді щоб усю країну закрити та 50 Скайнекс. Ти краще за мене знаєш, що у вас навіть такої "надтехнологічної" позиції як турнікети намає. Порти парашка виносить в нуль, а прикрити їх не вистачає.

Отже я просто хочу, щоб ти побачив протилежність своїх вислівів. Бо нема такого, що "дають все й достатньо". Дають не все й недостатньо. У контексті військових дій. Нікого ні в чому не звинувачую.

Опубліковано:

https://ord-ua.com/2023/10/02/verbickij-gag...arstvo-na-shem/

«Он (документ — ред.) о том, что некие военные, с нарушениями (незаконно) «примусово відчужили» (просто, украли) технику Apple более чем на 110 млн гривен (более 3 млн долларов).

Опубліковано:

Що ти наголошував? Про розробку чого? Ти мариш? На невеликій дистанції? Це на якій?

І що за маячня. У кого це у кожного? Ох і казкар ти одначе(((

Щетраз,ти пишеш загальні фрази. Про які системи йде мова?

Стопи,тоді будемо розмовляти в твоєму стилі. Ти жодного разу не відповів,чого саме не вистачає. Ти читаєш і сприймає так,як вигідно тобі.

Чого саме нам не вистачає?

Яким чином,ти щось зміг спростувати Про Гепарди? Їх немає такої кількості,Про що ти пишеш? Чи нам повинні надати те,чого немає? Так де тут спростування?

Про зброю та шоломи,ну навіщо ти лізеш туди,Про що гадки не маєш? Ну от навіщо? Нам пропонували,але ми відмовились і на це є причини. Ти розумієш взагалі,що всі виконують свої завдання і вони досить специфічні. Якщо нам передасть екіп,який не підходить до завдань,які ми виконаємо. То це нам мало дають? Чи може ти хоч послухай,що пишуть,кажуть профі. Чи то тобі не цікаво? Особливо про спорядження,може трошки будешь розумітися Про щотя говорю,кажучи про екіп.

Ти намагаєшься щось спростувати,а що ніхто окрім тебе не розуміє.

П я хочу,щоб ти нарешті писав те,що є ,а не те що ти вважаєш. Ще раз в останнє.

Ти сам собі відповідаєш,але пишеш,що мені треба зрозуміти ,що я не прав.

Нам надають те,що є. Вони не можуть надати те,чого немає. Де ти тут розбіжність побачив?

І знов ,ти не можеш сказати ,чого не дають. Просто постійно пишеш ,що не достатньо і все. І типо не бачиш цього питання.

Тількитне треба писати про те,чого не існує.

Опубліковано:

капля хороших новостей в ленту)

Украина получила от Польши партию отремонтированных танков Leopard 2. Продолжается работа над другими боевыми машинами.

https://twitter.com/pgz_pl/status/170882667...8XslJizwRxMUA2Q

--------------------

Австралийская компания изготовила и передала Украине систему-убийцу дронов Slinger.

Австралийский генерал-майор в отставке Мик Райан заявил, что война навсегда изменила Украину, а дроны играют огромную роль над линией фронта. Иранская модель дрона "Шахед", используемая Россией для поражения танков и городов, стоит около 31 000 долларов.

"До недавнего времени нам приходилось использовать очень дорогие ракеты, чтобы сбивать такие объекты", - сказал Райан. Целью этого проекта является уничтожение дронов по цене от 155 до 1550 долларов за одно столкновение. Ожидается, что десять Slinger, которые сейчас производятся, будут доставлены Украине до конца года в рамках пакета военной помощи США.

d626604824581e7e174cd06e1b062024.webp

Опубліковано:
sdiv=this.parentNode.childNodes[1].style;
sref=this.parentNode.childNodes[0];
tmp=(sdiv.display!='block');
sdiv.display = tmp ? 'block' : 'none';
sref.innerHTML = tmp ? 'Скрыть' : 'Ось ще гарна новина.';
return false;">Ось ще гарна новина.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...