Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
тотне вихід
Почему ж не выход. Выход. Просто не для всех. И неясно выход в какую сторону. Но определенно это что-то должно поменять.
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Якщо це так,то нас чекають дуже важкі часи(

Пентагон предупредил Конгресс о возможных проблемах с отправкой оружия Украине из-за нехватки финансирования

В письме контролера Пентагона Майкла Маккорда для лидеров Палаты представителей и Сената сказано, что США полностью исчерпали возможности долгосрочного финансирования Украины в рамках USAI, которая предоставляет деньги для заключения контрактов на поставку оружия.

Маккорд отмечает, что без дополнительного финансирования в настоящее время США будут вынуждены отложить или сократить поставки оружия ПВО, боеприпасов, беспилотников и другого вооружения, которое "критически важно, когда Россия готовится к проведению зимнего наступления".
Опубліковано:
sdiv=this.parentNode.childNodes[1].style;
sref=this.parentNode.childNodes[0];
tmp=(sdiv.display!='block');
sdiv.display = tmp ? 'block' : 'none';
sref.innerHTML = tmp ? 'Скрыть' : 'А ось таке нам дуже і дуже треба. Але треба виробляти самим і вже давно.';
return false;">А ось таке нам дуже і дуже треба. Але треба виробляти самим і вже давно.
Опубліковано:
треба виробляти самим і вже давно.
там в тексте есть про наши "отечественные" , но опять .. благотворительность, собирали всем регионом.. на 2 ружья

Олександр Дячук, з ініціативи якого розпочався благодійний збір саме на антидронові рушниці. До речі, найбільший внесок у збір коштів зробили саме в цьому регіоні. ANTIDRON KVS G-6 отечественного производства

Опубліковано:

Олеже,ну то ні про що(( І нам потрібні системи проти Шахедів,дуууже багато таких систем.

Нам надають кулемети,а все інше потрібноьвиробляти самим і дуже швидко.

Але як завжди ми трогуємо фейсом, а потім будемо скиглити.

Антидронові рушниці,то дуже специфічна хрінь. Шахеду чи Ланцету на них абсолютно пох(((

Опубліковано:

логика покинула чат

в идеале - закрыть всех в концлагерь с вертухаями

Мминистр внутренних дел Игорь Клименко в интервью "Украинской правде"

Детали: На вопрос, в чем логика комендантского часа в тыловых регионах через полтора года после начала полномасштабной войны, Клименко ответил:

Прямая речь: "Дисциплина должна быть в тыловых регионах. И профилактика преступности. В это время, например, четыре, пять или шесть часов - в каждой области есть свой комендантский час - мы четко знаем, что если какой-то человек находится на улице, у нас есть законные основания его проверить".

Больше деталей: Он сообщил, что во время комендантского часа преступности практически нет, она минимизирована.

Напомним: Клименко в интервью также сообщил, что у полиции нет правового механизма для привлечения к ответственности клубов и ресторанов :MG_31: , которые продолжают работать во время действия комендантского часа.

Опубліковано:

Вчора їздив до вдови загиблого побратима. Затримався,був тверезий,не пив абсолютно нічого.

Затримався десь до 23.15 +-. Таксі вже не їздять підвищив побратим. Нас зупинили ,ми всі документи надали,пояснили чому так трапилось,вибачились. Визвали ВСП,почали їбати мізки при чому щось там обшукували в автівці. Сказали,що їдемо до відділку і там все будемо з'ясовувати,задули нас Драгером.

Прийшлось дзвонити командирові ( він був в курсі,що ми затрималися ).

Коротше нас їбли дві години,поки не приїхав командир. Що він їм казав,я не знаю. Але швидко віддали документи та відпустили.

Я просив відпустити,бо хуйово після чергової контузії,але мені сказали,що то їх не їбе зовсім.

Сказати,щотми трошки охуїли,тотв принципі нічого не сказати.

Я розумію, що є закон. Але ми пояснили,чого так трапилось,вибачились, поводились дуже чемно. Але маємо,що маємо.

Доречі звернув увагу на те,як нас зупинили,як проводили обшук і як прикривали один одного і мені стало сумно (( Мінуснути могли усіх без питань і особих зусиль.

А ще гандони хотіли мій улюблений ніж забрати. Кажуть то холодна зброя. А я як чуяв та зняв гарду)))

Опубліковано:

Підари. А ви за городом їздили? Тому що у Дніпрі знаю таксі їздять вночі, запитував. Та коли дружину віз у пологовий після півночі узимку, хвилювався за комендантську годину, а виявилось що навіть у січні, коли дубак є і пішохіди і автівки на дорозі

Опубліковано:
Підари. А ви за городом їздили? Тому що у Дніпрі знаю таксі їздять вночі, запитував. Та коли дружину віз у пологовий після півночі узимку, хвилювався за комендантську годину, а виявилось що навіть у січні, коли дубак є і пішохіди і автівки на дорозі
друже,різниця в тому,що ми військові))

Ось і все. Кому треба ті їздять,бухають,ходять ітп.

Таксі хз,може і є,але я їх не знаю. Там певно дуже окремий прайс.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...