Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
sdiv=this.parentNode.childNodes[1].style;
sref=this.parentNode.childNodes[0];
tmp=(sdiv.display!='block');
sdiv.display = tmp ? 'block' : 'none';
sref.innerHTML = tmp ? 'Скрыть' : 'Вумні,аж страшно. Довборгаї бля.';
return false;">Вумні,аж страшно. Довборгаї бля.
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

у меня есть знакомый волонтер-сутенер, да, такое то же бывает) он возит всю ночь праст клиентам. мозги ему на блок постах не ебут, на драгере не проверяют и так видно, что чел тверезый, на работе

Опубліковано:
На невеликій дистанції? Це на якій?

Наприклад, до кілометра. Коли в бінокль можна побачити дрона.

Чи може ти хоч послухай,що пишуть,кажуть профі. Чи то тобі не цікаво?

Я тільки це й роблю, до війни був максимально далекий від військової справи та намагався уникати того напрямку, хоча колега пропонував працювати на оборонне підприємство у Київі, але війна сама до мене завітала...

А про екіпу мені б було цікаве почути саме від тебе, чому вам видають лайно, чому вона лайно, якщо це не військова таємниця. Але ти, нажаль, про це не розповідаєш.

Ще раз в останнє.

Ти сам собі відповідаєш,але пишеш,що мені треба зрозуміти ,що я не прав.

Я намагаюся довести, що фраза "нам дають все й достатньо" - вона фантастична, цього не може бути апріорі. Навіть якщо теоретично припустити, що хоча б по одній одиниці всієї військової номенклатури заходу на могли б надати щоб поставити птичку у графі "надають все", то "надають достатньо" навіть по декільком позиціям під час війни птичку поставити не вийде. Отже, реально ситуація є десь між "надають все й достатньо" та "в нас ніхрена нема". Мені здається, що навіть ближче до останньої фрази.

Ти жодного разу не відповів,чого саме не вистачає.

Насправді, я вже декілька разів відповідав на це твоїми ж словами. Ти писав, що навіть Харків прикрити систем не вистачає. Отже - не вистачає. Ти сам писав, що танки для розмінування надали у гомеопатичній кількості - тому розміновувати доводиться бойовими танками. Якщо казати про те, що існує, а нам не дали - томагавки, апачи. Це перше, що спало на думку. Я не макаРонін - той би, гадаю, ще декілька десятків номенклатури накидав, якої у нас взагалі нема.

Ладно, если хочешь корону зануды - уступаю ее тебе.

Дякую, вчителе! Це для мене найвища нагорода!

Опубліковано:

Танками не розміновцють,для цього є системи.

Що саме тобі пояснити по екіпі? Чому лайно? Та звідки я можу знати,чому клепають хуйню.

Ще раз по ПВО для Харкова,ти читаєш чи ні? Та немає в такій кількості їх у самих донорів,що вони нададуть,? Нам надали кулемети,лишилось їх гарно застосувати та обладнати для збиття шахедів.

І яким чином ти зібрався з кілометра по біноклю наводиться? За що чіплятися будемо? Який твій винахід? По лазеру чи як?

На цьому припиняю бесіду. Нам нічого не надають. Не бачу сенсу.

Опубліковано:
Про мера Сум, впечатлен, надо же до каких шишек добрались
MaJ0r, мож начали с деоупированых областей, так сказать проверить на вшивость, заодно и чего другого поискать

Опубліковано:

а АТАКМСы пылятся....

Согласно данным издания, недавно Минобороны РФ показало на видео иранские 122-мм ракеты HE-FRAG, которые россияне, вероятно, используют для стрельбы из РСЗО "Град".

https://t.me/BILD_Russian/12182

Опубліковано:

Олеже в підарів всього і до хуя(((

Наших сьогодні на виході касетами накрили,дві групи.

Хлопці кажуть ніхто на зв'язок не вийшов(((

Коли хтось каже,що в них чогось немає,чи закінчиться,я хочу їбашити на звук.

У підарів все ок,все прям дуже ок.

Розумію,що ну дуже хочеться гарних новин та перемог,але не все так гаразд, як це намагаються донести до широкого загалу. Ми таке вже бачили 24 лютого і знаємо чим скінчиться.

Опубліковано:
Розумію,що ну дуже хочеться гарних новин та перемог,але не все так гаразд, як це намагаються донести до широкого загалу. Ми таке вже бачили 24 лютого і знаємо чим скінчиться.

Коли зі всіх прасок розповідали про "снарядний голод", 3.14ри ібошили по нам з ранку до ранку тим "голодом", бля.

ssstwitter.com_1693757433691.mp4

Опубліковано:
Коли зі всіх прасок розповідали про "снарядний голод", 3.14ри ібошили по нам з ранку до ранку тим "голодом", бля.
нічого вже давно не знімаю та не буду.

Може колись куплю гоупро,щоб зняти,якщо замінусять в бой. Щоб гниди не лишили сім'ю без виплат.

Стільки гівна в пам'яті відклалось, що навіть не хочу знімати ще щось знімати.

Та то йобані хробаки постійно волали для лохтората,що у когось там голод. Такий голод,що голови не могли підняти по 8 годин поспіль.

Нещодавно ось сам ледь не зажмурився. На цей раз доля обрала не мене ,а побратимів( Так крили,що я хз у кого там голод.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...