Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Так що саме тобі не зрозуміло? Влада,яка краде дійсно веде до краху,що пояснити треба? Ми живемо за рахунок США та інших країн,підтримка на фоні корупційних скандалів буде знижуватись,бо заїбали.

Проблема ухилянтів в тому, що не вистачає людей на фронті. Умовно нам надали 300 одиниць зброї ,а тих зто може нею скористатись тільки 150.

Я не знаю,де зараз знаходиться людина,тому не можу писати,що вона ухилянт чи ще щось. Але який може бути лиссонанс ,коли він пише абсолютно вірно?

Напишу таке я,скажуть ,що йобнутий та контужений пише хуйню. Тому,я не пишу.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

не переходим на личности

Опубліковано:
Нет, важно. Потому что если никто не хочет воевать, придумывая миллион условий, которые нельзя создать во время войны и вообще в ближайшую пятилетку, то тут как бы всё ясно. Французы в 1940 поступили как поступили именно из таких же соображений.

Ну в мене таке вражння що вмотивовані люди не треба.

Одногрупник (ВНЗ, офіцер запасу) пройшов влк - не беруть, нема для вас посади чекайте.

Сам пішов в АЗОВ.

Так мало того він вжсе офіційно в азові, а йому через 5 місяців телефонують з ТЦК мол приходьте.... тобто вони не знають що людина вже служить.

я хромаю, коли холодно дуже хромаю, ну боєць зараз з мене такий собі.

Але я пройшов співбесіду в HaloTrust - вони займаются гуманітарним розмінуванням.

Там на хромоту пофігу там більша частина роботи або на колінах або рачки.

Лишилось єдине війсковий квиток, а для цього полюбе тра пройти ВЛК.

А тут почали ганяти по колу. бо кожен лікар боїтся з огляду на перевірки першим написати обмежено придатний.

І знов те саме, довідки обстеження черги запис по телефону на місяці вперед. Я почав це 12 квітня останнє обстеження (стимуляційна міографія) на грудень! Хоча там видно несправність навіть студенту пршого курсу медвчилища. А після цього знов запис по телефону до невролога ну тобто ще плюс місяць

А стоматолог щоб засвідчити що мені вибили трохи більше полвини зубів відправляє блять в обласну лікарню. Самій повилазило. Каже не маю права. Права на що до 32 рахувати???Але ні поїдте зробіть обзорний знімок. Лікувати вас один хуй не будуть. Але зробіть.

Про те що досвід проектування 21 рік, з яких 4 з чимось це проектування бронеавтомобілей. Перший БА Козак на шассі IVECO то майже на 70% моя розробка.

Це не не потрібно, потрібні рядовий та сержантсько-старшинський склад в ДШВ та морпіхи (так мені пошепки секретарка воєнкома сказала ) в один з візитів для продовження направлень.

Про збори які впали вже мовчу. І ладно збори на амуніцію. А коли на стаб пункти збирають на перев'язочні матеріали.

Ти просто дивишся на ціх дівчат що волонтерів і дивуєшся як в них ще не опустилися руки, 2 рік війни а в нас бінти централізовано не привозять вчасно.

Опубліковано:

Друже мій Інженер. Я запитав про тебе,чекаю відповідь. Дуже такі як ти потрібні на одне велике виробництво РЕБ.

Як тільки дадуть відповідь,я одразу вас зконтактую. Звісно там не безоплатно і доволі гарні кошти платять.

Тю,ми стабік підтримуємо. Вже десь як півроку. Приходить наша величезна ЗП,ми розподіляється її так)) На паливо,ремонт,докупити екіп і по 10к на медицину для стабіка.

Придбали УЗІ апарат. Місяць пісюна смоктали після цього. Дружини нам кошти слали, щоб було на що жити. Отака вона війна.

Ітйе при тому,що там в основному добровольці працюють. Отримують вони хуй,а прилітає туди доволі часто. Є вбиті,поранені ітп. Державі пох.

Доречі про бинти. Вчора навіть я охуїв. Фізраствор скінчився. Після крапельниці гасав по аптеках скупляв що було . Сьогодні побратими повезли. Бо я блядь щось не дуже після останньої контузії можу сконцентруватися коли веду автівку.

Опубліковано:
Фізраствор скінчився
Та и вода в кране все слабее бежит...
Опубліковано:

Та руки в них не опустилися тому що там ще є ми. В яких ще теж не опустилися руки. Отак і тримаємось один за одного.

І тому вкурвлює це провладне блядство.

Опубліковано:

НАБУ, ви там обкурились, чи що?! Арчер - це техніка, на яку моляться не тільки всі українські снайпери на фронті, а й безліч інших бійцівских професій! Кращої тепловізоної техніки просто немає. І кожен апарат - це життя багатьох бійців, вони життєво необхідні в зоні бойових дій, а не у ваших слідчих кабінетах!

Олександр Яременко - неймовірно чесний і порядний чоловік, який величезну кількість цих дороговартісних приладів безкоштовно роздав на фронт. Декілька місяців тому і мій підрозділ став тим щасливчиком - я отримав на нашу групу такий тепловізорних приціл, тому добре знаю, наскільки це крута та незамінна річ. І аналогів йому просто немає!

Не можу повірити, що в такий важкий час правоохоронні органи, НАБУ - валять такі потужні підприємства, зупиняють постачання складної та необхідної техніки на фронт, виконуючи замовлення підлих конкурентів!

Схаменіться, куди ви лізете!!

Кодло продовжує творити свою справу. Яка звісно іде на користь обороноздатності країни.

Опубліковано:

Під час ремонту тротуарів у Рівному виявили порушення, збитки внаслідок яких становлять понад 600 тисяч грн.

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо начальника будівельної фірми. Йому інкримінують службову недбалість.

У справі йдеться, що чоловік був відповідальною особою під час ремонту частини тротуарів на вулицях Кавказькій, 16 Липня та Симона Петлюри і не перевірив обсяги виконання.

Згідно з документами роботи ніби то провели, а фактично – ні. Зауважимо, під час слідства суму збитків уже відшкодували. За скоєне посадовцю загрожує до 5 років позбавлення волі.

Насправді спіздили набагато більше,а то що нарили лише крапля в морі(((

Опубліковано:

Тоже как-то удивился. 600к это на семечки что-ли...

Опубліковано:

Так з таких 600к мільярди складаються кожного дня.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...