Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Ні, там в хасіди не підуть ті хто бажають нормального, світського життя, цивілізованого. А у нас то інше, тому що вот ти ухилянт чи ні? Або я?

Але мені чхати що там десь будуть у якомусь чатику мене не любити

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Ні, там в хасіди не підуть ті хто бажають нормального, світського життя, цивілізованого. А у нас то інше, тому що вот ти ухилянт чи ні? Або я?

Але мені чхати що там десь будуть у якомусь чатику мене не любити

головне з самим собою домовитись. Хтось може,а хтось ні.

Опубліковано:
не всегда преобладание людских ресурсов и оружия приводило к победе. примеров масса : афганистан-ссср, афганистан-сша, вьетнам -сша
david,

справедливості заради - В'єтнам якраз людським ресурсом і виграв, тупо давили м'ясом. Достатньо подтвитись на втрати: близько 60 тисяч проти більше 1 мільйона

Опубліковано:
Достатньо подтвитись на втрати: близько 60 тисяч проти більше 1 мільйона

Ну там же не тільки штати воювали. Там були і південні вєтнамці. Суммарні втрати 318 568–377 311 загиблих та 1.340 млн поранених зі сторони штатів та їх союзників. Але у північного вєтнаму втрати набагато більше. Тому так, задавили мясом + гори та джунглі, що частково нівелює переваги у техніці.

Опубліковано:
ХАМАС вошло в израильские города Ашкелон и Сдерот

«Никогда ещё не было такого масштабного нападения ХАМАС на Израиль. Террористы захватили центр израильского города Ашкелон (7 км к северу от сектора Газа) после прорыва из сектора. Также считается, что Сдерот частично находится под контролем ХАМАС. Это означает войну», — пишет военный аналитик BILD Джулиан Репке.

Честно говоря я слегка удивлен. Видел также видео, как один гарнизон полностью вырезали арабы. Солдаты вообще не были готовы. Казалось бы Израиль, разведка и постянная готовность к войне, но проеб уровня 24 февраля. Масштаб конечно поменьше, но и хамас намного меньше парашки.

Опубліковано:
Честно говоря я слегка удивлен. Видел также видео, как один гарнизон полностью вырезали арабы. Солдаты вообще не были готовы. Казалось бы Израиль, разведка и постянная готовность к войне, но проеб уровня 24 февраля. Масштаб конечно поменьше, но и хамас намного меньше парашки.
та я охуїв з цього.

Опубліковано:

Кацапы в чатах просто ликуют. Израилю нужно больше союзничать с парашей.

Опубліковано:

Меня на милитарке в чате забанили за то, что высказал удивление чего все злорадствуют по поводу нападения хамаса, а не сочувствуют. Лол, все что нужно знать о чатиках, мнениях там и их ценности

Опубліковано:
та я охуїв з цього.
Пропионатычь,

теж відчув легкий диссонанс. Одна з найкрутіших розвідслужб, армія в перманентній бойовій готовності - і тут таке... Тим більше, що загроза прям з-за забору. Дивився всі сезони Фауди, там кнтртерористичні служби постійно працюють в приграничних районах і навіть ходять в мінус, моніторять обстановку всередині ланок хамасу і т.д. Зрозуміло, що це все ідеалізовано, але ж вони себе так позиціонували.

Гадаю, таку масштабну операцію Хамас під боком Ізраїлу сам не міг провернути, тут, на мою думку, не обійшлось без головного ворогу семітів - Ірану. А хто друг Ірану - самі знаємо. От і позагравав Ізраїль з кацапами.

Опубліковано:
Кацапы в чатах просто ликуют. Израилю нужно больше союзничать с парашей.
та пох на ту біомасу. Зараз Ізраїль видасть піздюль. Але треба ,щоб пішли далі на Іран. Роз'їбали і Іран.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...