Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

и все мировое демократическое сообщество давило на Израиль - а почему вы не хотите идти на компромисс с хамасом?

а какой может быть компромисс и переговоры, если единственная цель хамас уничтожить Израиль и катать по площади на джипе с телом забитой до смерти израильской девушки

очень сильно нашу войну напоминает

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
и все мировое демократическое сообщество давило на Израиль - а почему вы не хотите идти на компромисс с хамасом?

а какой может быть компромисс и переговоры, если единственная цель хамас уничтожить Израиль и катать по площади на джипе с телом забитой до смерти израильской девушки

очень сильно нашу войну напоминает

ми вже розводили війська, дивились хуйло в оченята. Тому які блядь перемовини? Їбошити і ще раз їбошити.

Опубліковано:
уничтожить Израиль и катать по площади на джипе с телом забитой до смерти израильской девушки
Первое им не удастся, а за второе они похоже допрыгались. Я не удивлюсь, если скоро в Палестине будет временное израильское правительство.

Опубліковано:

Не берусь виступати в ролі експерта, бо таким не є, не є прихильником Моссаду і казок про Моссад, але базуючись на тому що я бачив в Україні, можу сказати, що ми зараз в Ізраїлі бачимо зовсім не те, що насправді відбувається.

І спроби фанатів буданова бикувати в бік їхньої розвідки виглядають смішними в квадраті.

Чому? - Бо по-перше: порівнюючи з Україною, навіть 2014 року на тих відео я не побачив жодних адекватних, власне, військових операцій з боку Хамасу. Якісь вуйки на паропланах, якісь 2 підпалені танки, і толпи беззбройних 0сл0йобіv, що проривають загорожу.

По-друге: масштаби паніки досить значні, але не відповідають ситуації "в натурі".

По-третє: очевидне нагнітання і інформаційні перебільшення.

По-четверте: сектор Газа не має жодних підстав для успіхів, в жодному з компонентів. Це ізольована з 3 сторін вузька смужка землі в якій живе в 3 рази менше населення ніж в Ізраїлі, про економічний і ресурсний потенціал взагалі мова не йде.

То ж на мою думку, це більше схоже на те, що Ізраїль вирішив покласти край їхній давній проблемі. А те що ми бачимо, є поясненням і виправданням майбутніх дій Ізраїлю.

Mason Lemberg

Опубліковано:

Та не Леха, это из серии кацапских сказок что 11 сентября устроил Джорж Буш чтобы войну Ираку объявить. Абсолютно притянутая за уши история. Даже еще хуже. Как это все вообще даже провернуть могли? Выдать тайком Хамасу 5000 ракет и попросили запустить по своей территории? Да не, это сказки, причем явно с душком.

Опубліковано:

Кир,то лише одне з того,що прочитав. Читаю зараз все. Дуже цікаво.

А так звісно,щотвсе під контролем підорахи.

Чекаю яка буде відповідь від Ізраїля.

Опубліковано:
ми зараз в Ізраїлі бачимо зовсім не те, що насправді відбувається.

І спроби фанатів буданова бикувати в бік їхньої розвідки виглядають смішними в квадраті.

То ж на мою думку, це більше схоже на те, що Ізраїль вирішив покласти край їхній давній проблемі. А те що ми бачимо, є поясненням і виправданням майбутніх дій Ізраїлю.

Це вже повний ідиотизм як на мене. Гине куча людей, інших людей тупо хапають і відвозять в палестину. Купа жертв. Це ще гірше Бучі в сенсі пройоба розвідки та влади, там на початку ніхто не очікував таких звірств від кацапів до мирняку, та і відбуватися вони почали вірогідно не з першого дня, а як кацапи понесли відчутні втрати. А от від арабів це очікувалось і інших варіантів бути не могло. Коротше у як нас що не відбувається, то зрада, обосрамс і все погано. А як обісрався Ізраіль, то то Великий Задум.

Мало того, я так підозрюю, що навіть зараз проблеми с палестиною не будуть вирішені, інакше Ізраїль відгребе купу санкцій.

Опубліковано:
одне з того,що прочитав
Та это из серии "Гитлер был евреем и основал холокост в соответствии с еврейским заговором, чтобы США и СССР пожалели евреев и вместе создали им государство, отобрав землю у арабов" ))
яка буде відповідь від Ізраїля
Нетаньяху сказал, что они в состоянии войны.

Как я понимаю, там уже все под контролем. Я думаю будет ответный ход вглубь Палестины. Насколько глубоко хз. Надеюсь поглубже.

Ізраїль відгребе купу санкцій
Я очень сильно в этом сомневаюсь.
Опубліковано:

Блляя,ну годі. Я казав,що тоттак і є? Чи це просто одна з думок.

Мені взагалі байдуже,що там коїться,бо Ізраїль сам впорається. Нам своє розбирати треба, а ми тут в експертів граємо.

Це чітка робота рашки. Застосування дронів ,як працюють,виготовлені БК для дронів на високому рівні,рівень скидання на висоті.

Я розглядаю для себе з точки зору війни. Як і хто проїбав, мене це питання з 24 лютого бентежить.

Опубліковано:
Блляя,ну годі. Я казав,що тоттак і є? Чи це просто одна з думок.

Так то і не до тебе, а до не-експерта.

Как я понимаю, там уже все под контролем. Я думаю будет ответный ход вглубь Палестины. Насколько глубоко хз. Надеюсь поглубже.

Похоже еще нифига не под контролем. Арабы продолжают врываться в пограничные города. Убивают и похищают жителей. Их еще надо будет выкурить с городов.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...