Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

FB_IMG_1696748855598.jpg

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Возможно фейк или новая порция царьков с тцк

чого це фейк? Як раз ніт. Такого зараз дуже багато. Я ж кажу,воювати нікому.

Ось дивись. За цей час в нас втратили два отряда пацанів. 16 людей втрачено.

За цей час в нас немає поповнення і командир каже,що і чекати не треба. Людей тупо не вистачає.

Хз ,що вони хочуть зробити пиздячи людей та тягнути їх в бусіки перед цим знов таки відпиздивши.

Опубліковано:
И смешно и грустно
хлопці з війни повернуться і треба стадіон ,щоб був.

От ми з Джазом,якщо не мінуснуть повернемось з війни і одразу на стадіон попиздуємо.

Опубліковано:
Людей тупо не вистачає.
Пропионатычь,

Мій дружаня запитував у знайомого з обласного тцк, за людей, план та інше. Він відповів що, в принципі, людей вистачає. Вистачає як зрозумів саме за планом мобілізації

Опубліковано:
Пропионатычь,

Мій дружаня запитував у знайомого з обласного тцк, за людей, план та інше. Він відповів що, в принципі, людей вистачає. Вистачає як зрозумів саме за планом мобілізації

цікаво звісно,але нещодавно писали,що план виконано на 20%))) Чи щось таке.

Може в тцк людей вистачає. Тоді хай нам дадуть,а то 50% комплексність. А в нього вистачає))

Опубліковано:
цікаво звісно,але нещодавно писали,що план виконано на 20%))) Чи щось таке.

Може в тцк людей вистачає. Тоді хай нам дадуть,а то 50% комплексність. А в нього вистачає))

Треба не забувати, що тцк говорить про саме їх план. Тому в якомусь конкретному тцк план може і закритий, а у інших 20%. В центральних районах України вже давно одні із лідерів по мобілізації.

Хз ,що вони хочуть зробити пиздячи людей та тягнути їх в бусіки перед цим знов таки відпиздивши.

Я так розумію в ряді міст та сіл це чи не єдина опція залишилась, щоб затягти людей. Поки ще не було жорстких заходів по мобілізації в Києві(бусик стайл, та массові патрулі з повістками). Але думаю це не за горами. Плюс скоріше за все закони зроблять жорсткішими. Можливо ще знизять за підвищать вік для мобілізації, з 18 до 65. Проте це дасть можливість покривати втрати ще десь рік, навряд чи сильно більше.

Опубліковано:
За цей час в нас немає поповнення

ты как-то писал что к вам прибыли пяток мобилизованных неготовых, что с ними, воюют или отправили куда назад?

Возможно фейк

в Тернополе полно фэйков

https://t.me/te20minut/16548

Опубліковано:
ты как-то писал что к вам прибыли пяток мобилизованных неготовых, что с ними, воюют или отправили куда назад?
в окопах сидять. Десь під Бахмутом.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...