Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
підкажи будь ласочка,щотна твою думку може зробити Германія?
Пропионатычь,

небагато, насправді. засудити, занепокоїтись, грошей трішки дати для гуманітарних цілей. я б виселив всіх палестинців країни без громадянства Германії нах назад в сектор Газа, але навряд чи їм таке можна

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Пропионатычь,

небагато, насправді. засудити, занепокоїтись, грошей трішки дати для гуманітарних цілей. я б виселив всіх палестинців країни без громадянства Германії нах назад в сектор Газа, але навряд чи їм таке можна

ідея топ. Але думаю,що нейздіснена

Опубліковано:

Идея из неисполнимых ,что бы союзники Израиля показательно помогли огневой мощью,но нельзя же мусульман злить

Опубліковано:
Идея из неисполнимых ,что бы союзники Израиля показательно помогли огневой мощью,но нельзя же мусульман злить
це утопія. Неможна узьких злити,не можна овцецобів злити. Можна тільки нас вбивати ,ось це можна.

Опубліковано:

Не, мне конечно сложно сдержаться, но что бл носатые пид...сы скушали?

Когда мы просили помощи, вы демонстративно проморозилась. Типа где мы исраэль а где Украина.

Это не наша война. Ладно вы не даёте оружие, но вы мешали передавать ваши разработки от других стран.

А чо.? Да потому что не хотели ссорится с рашкой, которая дружила с Ираном, который спонсирует и помогает хамасу и прочим палестинским гондонам.

И как теперь? А по факту рашка вместе с Ираном помогла данному нападению. Прямо.

И эти смерти мирных жителей, как израэля, так и палистины на рука руководства Израиля - хотевшего проскочить промеж йоба...х

Нетаньяху пришёл к власти на агрессивной риторике, а оказалось что страна не готова к вторжению кучи дикарей на Л200 и АК в руках. Хотя, признаю, их перед тем подготовили и вооружили те, кто немножко понимает в боевых действий и имеет опыт в Сирии и Украине.

Так шо кушайте. И продолжайте думать, что вы самые умные...

Опубліковано:

FB_IMG_1696775708773.jpg

FB_IMG_1696775704405.jpg

Я звісно охуїв з цього. Ізраїль йобнувся? Це що за залупа така?

Опубліковано:
Я звісно охуїв з цього. Ізраїль йобнувся? Це що за залупа така?

А що тут не так? Скупчення техніки та бк?

Опубліковано:

А що так? Один скид чи ФПВ і пиздос одразу.

Який довбак це робить? Це мобільна арта. В'їбав,переїхав,в'їхав,переїхав. Де маскування? Це хуйня якась. Довбню зрозуміло,що там кацапи на пультах дронів. А раз там кацапи,то там профі,які натаскані на нашій війні.

Коротше,я хз,але з такими темпами вони отримають болісного прочухана.

Опубліковано:
Який довбак це робить? Це мобільна арта. В'їбав,переїхав,в'їхав,переїхав. Де маскування? Це хуйня якась. Довбню зрозуміло,що там кацапи на пультах дронів. А раз там кацапи,то там профі,які натаскані на нашій війні.

Довбодятли є всюди, як виявляється.

Опубліковано:

Вони взагалі забули,щотвоюють проти кацапів. Контрбатарейка спрацює і алєс. Так там і машини підтримки,бк все скупчено ((

Краще б нам віддали. Ми б ще більше кацапів би захуярили.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...