Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Пропионатычь

хто всрався - невистка

Украина, в плане внешней политики, уникальнейшая страна. Мы заводим уголовное дело на Байдена, в период президентских выборов сливаем компромат на Трампа, наш дипломат публично называет Шольца обиженной колбасой, обвиняем Польшу в подыгрывании Москве, голосуем за то, что бы в Гааге осудили израильскую военщину за преступления против мирных палестинцев. Ну, ладно были бы мы мировым жандармом, могли бы себе позволить. Но в нашем положении такое феерическое быдлячество.....

про Байдена забув написати. Це феєрія ідіотизма. А зараз клянчимо в США все що тільки можна, але в той же час обираємо,що дають мало,потім не те,а трохи пізніше надали все ,але невчасно.

Хтось тут писав,що Ізраїль намагається всидіти на двох стільцях. Їбать,ми розкорячились на 33 стільця і ще б на один можна дупу притулити.

Ми бомжі,яких в принципі вже б не існувало без підтримки. Але хуй там,ми будемо розповідати,що боронемо всесвіт ітп. А як зайшла мова,що підтримку можуть знищити,то одразу струхнули, бо лячно. Особливо лячно тим,хто сидить вдома і вже трошки звикся з тим,як воно зараз є.

Опубліковано:
Пропионатычь

от навіть у тебе є пунктик що до Зе(не ображайся)

Він звісно не далеко не найкращий президент в історіі світу, далеко, зі своїми пройобами ітп, але чисто на мою думку в Україні кращого не було. Нехай він навіть на 0.5% кращий за попередників і то добре

та не пунктик,а величезний Пункт))) На мою думку,Зе це величезний пройоб, за який ми платимо життям. Але це теж тільки моя думка.

А дивлячись на те, що зараз коїться,то я в цьому все більше впевнений.

Але про це не треба. Ну його нах.

Дивись є певні категорії ,які ну ніяк не можуть служити. Є обісцянці,які обираються і цього не скривають і це адекватно,хоча мені не зовсім зрозуміло,тому що я сам обісцянець і дуже боюсь. Є ті хто щось там для себе вигадав і тепер живе,як раніше і йому гуд. Це вже давно ясно.

Але за тих хто всрався,відкупився,народжений не для війни помирає хтось інший. Для когось це прийнятно для когось ні.

Що саме цікаве,24 було добре видно скільки біжить,а скільки лишилось. Але тоді якось не до того було,треба було вистояти. Але ми ж як вважали. Звісно хтось помер,когось поранено буде ,а той хто виживе стрибає першу навалу ,дасть час на підготовку і нас змінять. Але хуй ми вгадали.

с Ираном во время санкций у нас было бурное партнерство и пизнез
не кажу крамолу. Ізраїль охуїв і не даже нам зброю. А ми охуєнні і нам всі винні. А разьне дає,то друг підарів.

Опубліковано:

Те тысячи ракет, что прилетели по Израилю, могли бы прилететь по нам.

Опубліковано:

Арестович во вчерашнем выпуске "Альфы и Омеги" сказал что со своими израильскими друзьями предсказывал этот вариант нападения на Израиль еще 20 лет назад. великий человек все-таки.

Опубліковано:
Сейчас с Израилем "миру" станет чуточку не до нас )
Не дарма очікується ні хуйове загострення.

Опубліковано:
Те тысячи ракет, что прилетели по Израилю, могли бы прилететь по нам.

Я так понимаю, это в основном ракеты кассам, труба с порохом и радиусом действия как у града. Хотя до Тель-Авива тоже долетало, там уже 70км. Вряд ли это те ракеты, которые хуйло хотело от ирана.

Сейчас с Израилем "миру" станет чуточку не до нас )

Для того хуйло и старалось подсобить ирану.

Опубліковано:
які ну ніяк не можуть служити. Є обісцянці,які обираються і цього не скривають і це адекватно,хоча мені не зовсім зрозуміло,тому що я сам обісцянець і дуже боюсь. Є ті хто щось там для себе вигадав і тепер живе,як раніше і йому гуд.
хз, кожна людина окрема тема, і в кожного може бути мільйон причин служити, або ні, тому вже давно ні кого не берусь судити окрім себе, в самого теж для самого себе заготовлено купа відмазок(і деколи мене це гризе), хоча деякі з них доволі раціональні, якщо взагалі всі емоції відкинути:

- обісцянець(хоча, якщо б не діти з вагітною дружиною, може й меньше був обісцанцем)

- здоровʼя(хоча у вас на передку є й мабуть з гіршим)

- як ти кажеш економічний фронт))- таки й податків й донатів від мене вистачає

Знову ж таки, якщо відкинути усі емоції, то піднімати дітей на ноги я зможу і в іншій країні, як би я не любив Україну, а от мертвим навряд чи вийде...

Опубліковано:

та я нікого не суджу. То таке. Я для себе всі висновки давно зробив.

В мене дуже вузьке коло спілкування,це ті люди яким,я довіряю і подзвоню по допомогу.

Якщоьне брати побратимів,то людей 5 від сили нашкребеться.

Тому кожен ,як ми з тобою кажемо зробив свій свідомий вибір.

Я повторюсь теж обісцянець ще той)) Вмирати ніхто не хоче ,я так особливо.

Мені дуже подобається посидіти з друзями. Ось Джаз та Кирило приїздили. Дуже хочу побачити Тетяну,Кардо,Славентія,але є не тільки мої бажання,є ще війна. Але ж це мій вибір.

Про здоров'я ну то таке)) Я не буду перелічувати свої хвороби,бо в мене далеко не самий поганий варіант.

Вагітна дружина? Поздоровляю від душі. Особисто знаю приклад,коли дитина народилась,а батько її побачив десь через 7 місяців.

Але так,то є вибір і нам за нього потім тримати відповідь. Вперш за все перед самим собою.

США направляют авианосную группу ближе к Израилю в знак поддержки и как предостережение тем государствам, которые захотят вмешаться в конфликт

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...