Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Ворог не спить.
Ви не уявляєте скільки разів я чув від пiдписникiв різного віку "ноу хау": Треба на БПЛА, які ми посилаємо на росію поставити модем мобільного зв'язку і через нього керувати БПЛА (EGGE, 3G, LTE, SMS).

Просто "геніально" і очевидно навіть дітям. Звичайно ж, цей варіант управління очевидний і РФ. Зрозуміло Сім карти в цих модемах стоятимуть місцеві.

Окрім реальності реалізації, цей варіант управління також хорош тим, що БПЛА може орієнтуватися по Сell ID (унікальному номеру кожної соти). Ці Сell ID відомі у будь-якій країні та знаходяться у відкритому доступі. Росіяни перші реалізували фрагмент такого функціоналу в їхньому літаючому на Орлані комплексі "Леєр-3". Чим нижче БПЛА тим впевненіший зв'язок і тим менше шансів у РЕР виявити такий модем у небі.

Я людина "маленька", до державніх таємницвідомств не допущена, тому просто поставлю риторичне питання: "Профільні силові структури, у Вас же є план на такий сценарій?" Якщо РФ атакує нас БПЛА з таким каналом управління. У Вас же розроблено алгоритми моніторингу та виявлення таких SIM карт та їх миттєве блокування?

У 2009 році я перетинався з російськими айтішниками, які працювали за напрямом рішень для мобільних мереж. Так ось, вони мені проговорились, що реалізували для ФСБ тотальну систему контролю та аналізу поведінки всіх абонентів по країні.

Дані бралися онлайн з HLR та VLR. Система дозволяла аналізувати переміщення та контакти будь-яких груп абонентів, наприклад, якщо в одному місці зібралися люди, або контрольована людина зустрілася з іншою контрольованою людиною.
Система дозволяла моніторити будь-які нестандартні поведінки абонентів за різними сценаріями. І це все працювало по всій країні та всім операторам. Я пам'ятаю, що побачив скрини, які вони мені показали, і просто прозрів від масштабу рішення. Десятки мільйонів російських абонентів під повним контролем.
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Може треба подивитись у очі і побачити там мир?
❗️Израиль не намерен обсуждать с ХАМАС достижение мира, задача заключается в уничтожении этого движения, заявил постоянный представитель Израиля при ООН Гилад Эрдан. "Эпоха разговоров с этими дикарями завершена. Настало время уничтожить террористическую инфраструктуру ХАМАС, полностью стереть ее, чтобы такие ужасы больше не повторились.

Мы находимся в состоянии войны. Наши граждане находятся в заложниках в Газе, продолжаются ракетные обстрелы городов. Мы полностью сосредоточены на достижении нашей цели - устранении этих угроз для наших граждан", - сказал Эрдан.

Источники в силовых структурах Израиля подтверждают, что это не просто громкое заявление, а чётко обозначенный план действий. Планируется ликвидация всех членов ХАМАСА на любой территории. У террористов был план и они были уверены, что у них будет поддержка. Но их хозяева увидели, что натворили их шестёрки и кинули их. Теперь они, как использованные гандоны. Никому не нужны.
Опубліковано:
Опубліковано:

А тим часом . Ми ж вже перемогли.

КБ "ЛУЧ" повідомляє про ТРЕТЮ перевірку Держаудитслужби. Третю, бляха. З перших двох не зрозуміли, мабуть.

Це вже не про некомпетентність. Це про саботаж і роботу на ворога.

«Луч» виробляє «Нептуни» і «Стугни». Напевне, вони нам зараз не настільки потрібні, як і тепловізійні приціли «Арчер». Час же мирний. Мир, дружба, жвачка. Перевірка, обшук, блокування.

Денис Шмигаль, уйміть ваших ДАСУшних кретинів нарешті. Вони заїбали.

FB_IMG_1696834051633.jpg

Опубліковано:

мда уж, пиздець,

майже ніх не робимо, треба ще той мізер, що робимо заблокувати...

Опубліковано:
Там Илон Маск хочет "найти" мир в глазах животных )
та пох на того Маска. Дивись,що наші щури роблять.

Блокуються роботи важливих,ні не так ,життєво важливих підприємств. І робить це держава.

Навіщо? Ось цікаво ,мені?

Опубліковано:
Пропионатычь, я думаю, щоб своїх людей до руля там поставити. але й можу помилятись.

Опубліковано:
та пох на того Маска. Дивись,що наші щури роблять.

Блокуються роботи важливих,ні не так ,життєво важливих підприємств. І робить це держава.

Вредители ,по другому не умеют ,без большой личной финансовой выгоды нехрена делать не будут, только мешать

Опубліковано:
щоб своїх людей до руля там поставити
Вопрос к знатокам: а сейчас там кто стоит?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...