Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

деда заебали

Выступление президента США Джо Байдена:

"Позвольте мне еще раз сказать любой стране, любой организации, которая думает принять участие в этой ситуации, я хочу вам сказать: не делайте этого", - подчеркнул глава американского государства. Он напомнил, что США усилили свое военное присутствие в регионе, в частности перебросили туда свой самый большой авианосец.

"И мы готовы перебросить дополнительные силы и средства в случае необходимости", - добавил Байден.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Кто б мог подумать, что самые братья кацапам это шахиды...

Ще 100 років тому крємляді прямо казали про те, що несуть світові красний терор. Через 100 років крємляді продовжують нести світові терор. С - стабільність.

Південна Корея каже, що кімченини готують такий само напад на них, як і хамас на Ізраїль. А там і Він Ні Пух підтягнеться на Тайвань.

Можливо, цей напад на Ізраїль мав на меті, що після очікуваного стертя з обличчя Землі Гази, усі чуркобєси у Європі та США піднімуть голови проти мерзотних кяфірів та покажуть волю олахха. Якщо теракти у Європі та США почнуться, то це й був тригер.

Опубліковано:

Этого и бояться сейчас в Европе, доигрались в толерантность

Опубліковано:
Этого и бояться сейчас в Европе, доигрались в толерантность
сподіваюсь,що дійде до ніжних європейських країн,що це терористи вилупки,які невдячні і при першій можливості ніж в спину принесуть тим,хтоьїх приютив.

Опубліковано:

бля, до жопы те европы, тут наши такую дичь творят..

з недели назад

вчера

Российский беспилотник «Ланцет» уничтожил штурмовик Су-25 ВСУ на авиабазе Долгинцево под Кривым Рогом.

Показать
Этот усовершенствованный дрон, который имеет дальность полета 45 миль, считают серьезной угрозой для ВВС Украины.

«Один из начиненных взрывчаткой российских дронов „Ланцет“ поразил штурмовик Су-25 ВВС Украины на земле на авиабазе Долгинцево под Кривым Рогом. Это второй за три недели удар беспилотника по украинскому военному самолету, припаркованному в Долгинцево», — пишет журналист Forbes Дэвид Экс. Обозреватель призвал прятать самолеты от российских беспилотников.

По данным Экса, дрон ранее мог преодолевать расстояние не более 25 миль. Авиабаза Кривой Рог находится в 45 милях (72,4 километрах) от линии фронта на юге Украины, поэтому беспилотник стал дальнобойнее. Обозреватель уточнил, что новая версия «Ланцета» представляет большую угрозу для ВВС Украины, при этом ВСУ не предприняло никаких мер после поражения аналогичным дроном украинского МиГ-29 19 сентября

бля.. не отвели самолеты за предел дальности нового Ланцета, нет РЭБа у аэродрома, не спрятали самолеты за металлическую сетку, ни хуя не сделали..

а как пилить так в очередь

ну, скоро будем смотреть как Ф16 ебошат на земле (если кто-то их после такого даст, конечно)

Опубліковано:

Виродки(((

СБУ викрили двох зрадників, які навели російську ракету «Іскандер» на село Гроза в Харківській області

Це двоє місцевих жителів — 30-річний Володимир Мамон та його молодший брат 23-річний Дмитро Мамон.

Опубліковано:

Да потому что думают только как успеть распилить и отжать. Сколько обсуждений как на Юге тяжело даётся линия обороны кацапов ,а как у нас этим обстоят дела? Я конечно верю что наступление будет до самой Москвы... но так мало ли ,окопан ли Днепр? Павлоград? Друг лишился глаза, демобилизацию не получил,убд не получил , доказывает что ранение не "бытовое"

Опубліковано:

Олеже,я вже давно казав,що ми проїбемо цю війну.

Бо таких йолопів які зараз керуючи армією та державою ще світ не бачив.

І це все ,що треба знати про тих ,хто скиглить ,що нам мало дають. Бо їм пох,як і хто це буде застосовувати.

Проїбали Лео,пройобують літаки,яких і так нам не вистачає.

І хто буде за це відповідати? Абсолютно вірно - ніхто.

Опубліковано:

Не так страшні московські воші, як українськи гніди...

Опубліковано:
Олеже,я вже давно казав,що ми проїбемо цю війну.

Я взагалі не бачу варіантів як перемогти і забезпечити довготривалий мир. Поки параша не розвалится, або поки не прийде хоча б тимчасово нова влада с "отеппелю" як би не закінчилася нинішня війна то буде пауза перед наступною. А з таким уродами на всіх рівнях влади підготовку знову буде провалено. Як тільки війна закінчиться і відкриються кордони, то народ тупо повале звідси. Чекати нової війни ну його нафіг. Я впевненний це одна з причин чого хуйло так хоче "переговоров". Поставивши війну на паузу він не тільки дасть можливість підготовки для свої військ, а і можливість проїбати підготовку нашим.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...