Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

IMG_20231011_161223_628.jpg

Як там срані голуби миру почуваються? І таких кімнат,автівок повним повно.

Как сказала Голда Мейер: мы хотим жить, наши соседи хотят видеть нас мёртвыми. Это оставляет не слишком много места для компромисса..

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Мусульмане уже коалицию военную против Израиля хотят организовать, Турция угрожает чиновникам Израиля,а что же европейцы?)

Опубліковано:
Мусульмане уже коалицию военную против Израиля хотят организовать
litvin4ik,

пусть поторопятся, пока американская авианосная группа + ядерная подводная лодка в средизимноморном море

Опубліковано:
Мусульмане уже коалицию военную против Израиля хотят организовать, Турция угрожает чиновникам Израиля,а что же европейцы?)
якщо овцейоби почнуть бунт,то економічному фронту треба готуватись себе захищати.

Бо в нас цього лайна теж вистачає.

Опубліковано:
пусть поторопятся, пока американская авианосная группа + ядерная подводная лодка в средизимноморном море
Ты хотел сказать "пусть поторопятся пока там всего одна группа"?

Израилю надо санзону вокруг страны километров 500. То есть Газе придется переехать.

Опубліковано:

Интересно куда Турция лезет, если у неё солидная часть экономики на Евросоюзе завязана

Опубліковано:
за Зеленського)) І одразу їхати в іншу країну,бо війну ми проїбемо.
Пропионатычь, ні, ну я серьйозно, як можна вибрати нормального, якщо там усі ненормальні?

Опубліковано:
Пропионатычь, ні, ну я серьйозно, як можна вибрати нормального, якщо там усі ненормальні?
друже так і я не шуткую. Я теж кажу серйозно.

Якщо цей йолоп і його молода команда лишаться,що буде не мені тобі пояснювати.

Я ж сподівпюсь казочки,що зброю ітп нам партнери надали тільки тому що в нас є Зеленський ти не сприймаєш серйозно.

Опубліковано:
Я ж сподівпюсь казочки,що зброю ітп нам партнери надали тільки тому що в нас є Зеленський ти не сприймаєш серйозно.
Пропионатычь, Я ні, і взагалі після помаранчової на вибори не ходжу...(один раз був в Херсоні під час виборів, мама заколупала - пішов, поствив плюсик Гриценку, Вал тут за нього ратував.

Але ще повторюсь, на мою субʼєктивну думку, який би Зе зі своєю братією не був херовий, кращого у нас не було. Сподіваюсь, що буде...

Опубліковано:
Турция угрожает чиновникам Израиля,а что же европейцы?)
Интересно куда Турция лезет

не пойму

все заявления Турции вполне верные и созвучные с европейскими

никуда она не лезет, имха

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...