Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Парад перемог.
Цей довбана серія нашого серіалу. Ліпше її не було, але тут на сцену вихожу я у футболці « А я казала».

Величезне підприємство подмашина, власником якого є Олег Аверьянов, у якого працевлаштовано 750 працівників, та 150 мільйонів сплачених податків за минулий рік, стали просто переможцями нашого трагічного серіалу.

Коли я починала писати щодо висновків Державна аудиторська служба України та абсолютно абсурдних, якщо не сказати вже нецензурною лексикою щодо прирівнювання врегульованого державою рівня прибутків підприємств військово промислового комплексу до збитків держави, для всіх це була якась далека та незрозуміла історія.

А тепер на пальцях. А я казала.
За 25 років моєї бізнес діяльності, я знаю що з державою неможна грати в азартні ігри. І знаєте, що мені нагадує? Часи опального президента України, який зараз знаходиться десь у ростові.

Так от, перша кримінальна справа на підставі висновків державного аудиту відкрито. Просто на підставі висновків. Ні розʼяснення Мінекономіки по 335 постанові КМУ, ні Постанов Верховна Рада України, проголосована Конституційною більшість не зупинило ні Аллу Басалаєву, ні Державне бюро розслідувань від відкриття кримінальної справи проти підприємства.

Хотілось би тільки позначити два питання.

1. Висновки Держаудиту стосується періоду 2022 року. Податок на прибуток платиться згідно Податкового кодексу до 1 травня 2023. А сплачено підприємством 150 мільйонів гривень в бюджет нашої країни. То я якщо підприємство не має право на думку Алли Басалаєвоі отримувати прибуток, то має право витребувати повернення податку на прибуток сплачений державі. Але, з мого 25 річного досвіду ведення бізнесу, держава НІКОЛИЛИ НІКОМУ НІЧОГО не повертала.

2. Я була в прямому етері з Олегом з цього питання десь місяць тому, і він сказав, що хотів розвертати ще одне виробництво потужних машин в Львівській області, але після цих всіх історій, вирішив розвернути його у Польші. Внаслідок цього наша Україна не отримає, ні інвестиції, ні створення продукту з високою додатковою вартістю, ні створення нових робочих місць, ні сплачених в бюджет податків, з яких потім нам тягнути пенсіонерів, людей з обмеженою дієздатністю, та й війну в кінці кінців.

З чим всі гілки влади я вітаю.
Правильною дорогою идете, товарищи.
Господь жги, нас вже мало чим здивуєш.

Але ще повоюємо.
Ваша Мати Драконів
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
А в нас шашлики та дуполизи боневтіка
Росіяни-пропагандисти відкрито висміюють жінок - військовослужбовиць ЦАХАЛ, які були взяті в полон ХАМАС. Ізраїльська приватна охорона фірма повідомила, щоб приготувались ті, хто це робить. І назвали навіть конкретне прізвище - пропагандистки скабєєвої.

Міністр оборони Ізраїлю повідомив, що солдати ні за що не будуть нести відповідальності, відмінені всі правила війни і військових судів не буде.

Кнесет заявив, що, поки оголошена війна, жодних законів, окрім тих, які стосуються боєвих дій, не прийматимуть. Ніяких підрядів на дороги. Слабаки.

Діюча влада Ізраїлю і опозиція досягли домовленостей про формування спільного уряду і приступили до роботи.

Головний спікер країни - міністр оборони Йоав Ґалант (аналог нашого Генштабу). Його цитують. Йому довіряють. Його слухають.

На всіх телеканалах багато історій про героїзм і опір військових і цивільних людей. Там найменше прославлянь премʼєр-міністра і президента. Як не дивно, але вони теж не втекли.

Повідомляють кількість загиблих з боку армії оборони Ізраїля. Після того, як сповіщають сімʼї, інформація оприлюднюється в медіа.

Більше того, про випадок, коли два підрозділи ізраїльтян, через відсутність необхідної комунікації, почали перестрілку між собою і бійці з обох боків отримали тяжкі поранення, було оприлюднено зразу ж.

В медіа, в месенджерах і соціальних мережах багато необхідної інформації для громадян країни.

По всьому світу ізраїльтяни виходять на акції з підтримки своєї країни. В соцмережах їх не питають, чи з Америки, Британії чи Австралії їм видніше і не радять позакривати роти. Раз не вдома.

360 000 резервістів за 2 доби - ок, зрозуміло, що відпрацьована технологія, навіть якщо роблять вперше так масштабно. Волонтери є. Купують засоби гігієни і смаколики. На снаряди і на таємничі супутники гроші не збирають. Може, я пропустила, а ви десь бачили?

Ніхто не продає футболок з зображенням Натаньягу. Більше того, немає картин з його фейсом і наборів для вишивання бісером.

Жодних аналогій. Жодного ідеалізування. Просто спостерігаю, як воно відбувається в країні, яка воює.

На фото: Інбаль Рабін-Ліберман. Їй 25 років і вона служила в армії. І зараз вона координаторка з військової безпеки у своєму кібуці Нір-Ам. Вона правильно оцінила небезпеку і швидко роздала зброю Групі швидкого реагування із мешканців кібуцу. Всі бойовики були ліквідовані. Кібуц протримався до приходу армії.
FB_IMG_1697100993708.jpg

Zoya Kazanzhy
Опубліковано:

Бюджет наполненный международной помощью успешно осваиваться ,это же победа

Опубліковано:
Бюджет наполненный международной помощью успешно осваиваться ,это же победа
я в ахуї. До Харкова долітає все. Вночі Шахеди йобнули і це вони реально тільки розважаються.

Що зробив терех? Правильно ні хуя. Тому Харків буде без світла та скоріш за все опалення.

Опубліковано:
sdiv=this.parentNode.childNodes[1].style;
sref=this.parentNode.childNodes[0];
tmp=(sdiv.display!='block');
sdiv.display = tmp ? 'block' : 'none';
sref.innerHTML = tmp ? 'Скрыть' : 'Продовжуємо';
return false;">Продовжуємо
Опубліковано:
Що зробив терех
Пропионатычь,

Алексей, ну справедливости ради, причем мэр к шахедам? в его обязанности входит клумбы, фонтаны и все такое, с чем он успешно и справляется. мне понравилоль, как в фильме про Харьков Терехов рассказывает , что 150тыс харьковчан остались без жилья и многие другие страшные вещи и при этом у него шея сгинается под тяжестью трех цепур) Карл три!!! кто то тог бы подумать, что это Эминем постарел и посидел , но нет, это мэр прифронтового украинского города. я вообще не понимаю, как мужчина может носить на себе золотые украшения. что бы что? что бы все видели , что у мэра куры деньги не клюют? так это не новость, все знают и уважают, что мэр не самый бедный человек. мне интересно, как вообще это происходит . ну , проснулся мужик утром, подошел к зеркалу и понеслась - одна цепура, вторая, третья, четвертую одевать? не , не стоит, под воротничок не помещаются, да и до вечера шея согнется. я понимаю, раньше бандиты спали в цепурах, но в этом был практический смысл, если менты нагрянут, можно рвануть в одних трусах в бега и золота на первое время хватит. но мэр же по идее не бандит и не репер

Опубліковано:

Як до чого? До того,що він може купляти необхідне для захисту критичної інфраструктури.

Це треба було зробити звісно раніше.

Все що ти пепелічив правда,але це його обов'язки коли не йде війна.

Пікапи,нічні приціли ( а не йобані прожектори ), замовити той же Цукорок і оснастити їм мобільні екіпажі. Замовити стільки, скільки треба щоб прикрити всі вразливі місця.

Але все літо пиздів,що все готово ітп. А зараз вже - нас очікував важка зима,гірша ніж попередня.

Опубліковано:
мэр же по идее не бандит и не репер
Конечно нет, он заслуженный экономист Украины! Награжден указом президента. А президент тогда был не какой-то там комик, а банкир - он шарил за экономику.

А еще от самого легитимного из президентов он получил орден за заслуги. Может и цепи тоже подарок от легитимного?

От нынешнего он орден за мужество получил. Думаю, каждый из президентов, кто ему награду вручал, еще и по цепи подарил. Вот он и носит, чтоб никого не обидеть.

Президенты меняются и меняются, рожи на местах все те же. Когда и нынешнего поменяют, а лучше не станет, я обещаю не говорить "я же говорил"...

Опубліковано:
Підари зелені.
Zoya Kazanzhy
⚡️ Вчора і позавчора нещадно атакують Авдіївку. Військові говорять про найбільший наступ за всю війну.....
Окупанти задіяли до 2 тисяч солдатів, сотні одиниць техніки, авіація. Атакують безперервно. ❗️ В єдиному телемарафоні є що завгодно. Окрім фронту. Якісь чиновники, провладні депутати і оди найвеличнішому. Дебілізація не просто йде повним ходом, а вона практично завершується з непоганими успіхами...
⚡️ ❗️ Наші відбивають атаки, знищують окупантів під Авдіївкою. Дуже високою ціною. Наші гинуть, отримують тяжкі поранення.
❗️ Фронт тримається. Не вистачає дронів, артилерійських снарядів…(хто повинен що за рік Україна не отримала з наданого США ЛЕНД-ЛІЗу ні одного цинка патронів????)
Ворог користується тим, що увага до нашої країни зменшена...
⚡️ А у нас МЗС готується роздавати мед у баночках іноземним політикам.(мед???) Той мед типу назбирали бджоли на замінованих полях. Типу нагадаємо партнерам, що у нас заміновані поля. Баночками з медом. Замість того, наприклад, щоб підписати відрядження народній депутатці Ірині Фріз на конференцію по розмінуванню, яка зараз проходить в Хорватії і куди спікер Стефанчук не відпустив нардепку.(❗️) Не відпустив! Він не відпускає «неслухняних» депутатів і депутаток....
~~~
Зате Арестович спокійно гастролює світом і несе будь яку нісенітницю. Але їм таке ок.
~~~
Країна є однією із найбільш замінованих у світі, нам потрібні сапери і сучасна техніка. А вони, замість системної роботи, мед в баночках возитимуть. Крінжатина, як вона є 😞
⚡️ Після 1 грудня гуманітарна допомога має ввозитися за новими правилами. (!) Волонтери кажуть, що настане триндець. Він і був до війни. Під час війни (24.02.22) трохи спростили процедури. А зараз знову почнеться пекло. Бо більшість волонтерів не витримають запропонованої паперової бюрократії. Може, влада цього і прагне.. (.??????
❗️ КБ «Луч», яке випускає «стугни», ракетні комплекси «вільха» та «нептун», знову атаковане Державною аудиторською службою. Раніше їх пресували за прибуток.(!) Втручалась Верховна рада, щоб припинити свавілля. Бо прибуток йде на виготовлення зброї. Зараз інше знайшли. І це вже третя атака владних структур..(!!)
❗️ НАБУ блокує єдиного в країні виробника тепловізійних прицілів. Виробники в шоці і кажуть про загрозу витоку технічної документації і програмного забезпечення. Бо заступниця в НАБУ має звʼязки з колишнім помічником зрадника Сівковича. Який активно вербував наших посадовців і вони працювали на рашу. Тому і бояться, що все опиниться самі знаєте, де...
❗️ Те ж НАБУ ніяк не реагує, наприклад, на 50- відсоткові передплати за зброю польській фірмі Alfa, яка ніякої зброї до сьогодні не поставила. А в Мінобороні заплатили їй 3,3 мільярди гривень! І ще двічі підписували такі контракти з тією ж фірмою. І це ж хтось підписував ті документи, лобіював ту фірму! Нічого не бачать 😞 (❗️)
(с) Zoya Khayetska
На фото ТСН: все, що залишилось від Авдіївки…
FB_IMG_1697107908621.jpg

Опубліковано:

Втрати я їбу в наших пацанів які. Тільки мені написали,що за ніч 25 вбито,годину тому ,що ще мінус 15 людей.

Це тільки один підрозділ. А їх там фронт тримає багато.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...