Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Явно часто є корупційна складова, та скоріше виправдання щоб нічого не робити і підписуватися у власній безпорадності лишаючи себе шансу на успіх.

Сфера дронів, як вже казав, в основному на плечах бізнесу, на простих і конкурентних засадах. Кому не кажу-займайтеся, допоможу чим зможу, схеми, постачальників дам, всі головою кивають. Як думаєш, багато взялися?) Ні часу немає ні ресурсів, тільки гівно на вентилятор кидати вистачає.

Нужна госпрограмма: нужны такие-то такие-то дроны с определенными характеристиками. Компании предоставляют образцы. Идет тендер, выбирается победитель который будет производить. А так просто производи непонятно что, главное с названием дрон - это путь в никуда

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Президенты меняются и меняются, рожи на местах все те же. Когда и нынешнего поменяют, а лучше не станет, я обещаю не говорить "я же говорил"...

Опубліковано:
Явно часто є корупційна складова, та скоріше виправдання щоб нічого не робити і підписуватися у власній безпорадності лишаючи себе шансу на успіх.

Сфера дронів, як вже казав, в основному на плечах бізнесу, на простих і конкурентних засадах. Кому не кажу-займайтеся, допоможу чим зможу, схеми, постачальників дам, всі головою кивають. Як думаєш, багато взялися?) Ні часу немає ні ресурсів, тільки гівно на вентилятор кидати вистачає.

це до чого - гівно на вентилятор кидати? Треба завалити пиздаки та розповідати про перемоги? Так марафон є для цього.

Я останнім часом перемог щось не бачу. Може в тебе є?

Виправдання кого? Я б з радістю купив виробництво протезів і робив би їх для пацанів, так мене туди ніхто і близько не пустить і бабла треба овердохуа.

Так до чого тут гівно на вентилятор?

Давай подивимось хто придбає ці підприємства, а тоді про гівно поговоримо.

Я буду робити дрони. Як остаточно вийду з ладу,буду робити дрони. По твоїм схемам ітп. Я б і зараз їх робив,але я здоров ,як бик і тому держава каже,що я ще повинен воювати.

Опубліковано:

От Естонцы могут принять закон, что б отжатые рашисткие бабки нам направить, а наши бляха перераспределить бюджет с клумб на дроны не могут...пичалька

Опубліковано:
От Естонцы могут принять закон, что б отжатые рашисткие бабки нам направить, а наши бляха перераспределить бюджет с клумб на дроны не могут...пичалька
ніззя. Зараз тобі пояснять чому цього ніяк неможна зробити)))

Опубліковано:

Эх нравится мне Борька, клевый чувак вообще

Опубліковано:

макаРонін про Terrahawk Paladin. Британський мисливець на “Шахедів”.

Опубліковано:

в СБУ подтверждают, что атака 13 октября на российский ракетоноситель "Буян" и позавчерашний подрыв "Державина" - дело рук Службы безопасности совместно с ВМС Украины.

------------

Мощный взрыв прогремел в оккупированном Севастополе в пятницу, 13 октября. Вероятно, взорвался российский ракетоноситель.

По данным местных жителей, на рейде в Севастополе взорвался корабль РФ. Это произошло после 10:30. Сообщается, что взрыв ощутили даже жители центра оккупированного Севастополя.

"Глухой взрыв почувствовали жители центра города, сработали сигнализации автомобилей", - говорится в сообщении.

Позже в сети опубликовали кадры, на которых заметно, как пылает российский корабль. Предполагается, что вблизи Севастополя взорвался малый ракетный корабль проекта 21631 "Буян-М". Он является носителем крылатых ракет "Калибр".

https://t.me/Crimeanwind/45216https://t.me/Crimeanwind/45216

Опубліковано:

«Україна викуповує 60% світового виробництва дронів Mavic»,— Шмигаль

Так Україна, чи Українські волонтери?

Купуватєлі κγεβі.. максимум, що ця влада може купити, то це гречку на вибори..і то під питанням, бо гуманітарка поки є.

Чмигаль ,як завжди. Пиздіти то як раз його справа.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...