Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Нужна госпрограмма: нужны такие-то такие-то дроны с определенными характеристиками. Компании предоставляют образцы. Идет тендер, выбирается победитель который будет производить. А так просто производи непонятно что, главное с названием дрон - это путь в никуда

Це все є. Для великих дальнольотів все складніше, але звичайний фпв до 12км по шаблону зібрати не проблема, раз розібратися, оптимізувати і конвеєр.

Я останнім часом перемог щось не бачу. Може в тебе є?

Є, ну як тут напишу, то ризик на підвал до СБУ поїхати і покласти всіх причетних до цього. Не хо.

появляются деньги, надеюсь, они все останутся в ес, а нам зайдут в виде оружия и товаров

Суперечливе ствердження.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Власти Катара угрожают создать глобальный дефицит газа в рамках поддержки Палестины.

«Если бомбардировки Газы не прекратятся, мы прекратим газоснабжение мира», - заявил эмир Тамим ибн Хамад Аль Тани.

Опубліковано:

Дали наводнить ослоебам весь мир, теперь пожинают плоды.

Опубліковано:

Та кому ти пропонуєш оптимізуватися та раз і конвеєр? Я без зайоба, рілі цікаво.

Ось так щоб розібратися, найняти людей,приміщення все закупити і раз конвейєр, це скільки коштів треба?

Бачиш,а ось в мене ,щось перемог немає. З похорон на похорони і кінця тому не видно. Звісно,щотв нас зовсім різні завдання,але я ж про себе кажу і про своє оточення.

Дали наводнить ослоебам весь мир, теперь пожинают плоды.
толерастія вона така. Зараз овцейоби почали руйнувати місця де живуть. Вони не летять вступати в ряди таких же овцейобів і воювати,вони сруть там де живуть і волають,що їх щось там притискають)))

Опубліковано:
Власти Катара

это проверенная инфа? вижу только дебилоида руснявого как автора

Катар сотрудничает с США, хотя поддерживает хамас. Вчера к примеру https://www.washingtonpost.com/business/202...fund-us-israel/

а вот сегодня

Опубліковано:
толерастія вона така. Зараз овцейоби почали руйнувати місця де живуть. Вони не летять вступати в ряди таких же овцейобів і воювати,вони сруть там де живуть і волають,що їх щось там притискають)))

Я думаю там в першу чергу не толерастія, а необхідність в робочій силі. Просто прорахувалися коли думали, що подібні люди зможуть ассимілюватись в Європі. Саме тому наших біженців доволі таки люблять в основній массі. Да і зробили набагато хитріше, не дають постійних статусів як арабам, а по суті просівають відбирая тих, хто може і хочу ассимілюватись. Пару-тройку мільонів найкращих залишать, а інші поїдуть додому.

Опубліковано:
Я думаю там в першу чергу не толерастія, а необхідність в робочій силі. Просто прорахувалися коли думали, що подібні люди зможуть ассимілюватись в Європі. Саме тому наших біженців доволі таки люблять в основній массі. Да і зробили набагато хитріше, не дають постійних статусів як арабам, а по суті просівають відбирая тих, хто може і хочу ассимілюватись. Пару-тройку мільонів найкращих залишать, а інші поїдуть додому.
зараз будуть вигрібати по повній.

Опубліковано:

координатор по стратегическим коммуникациям Совета национальной безопасности Белого дома Джон Кирби:

"Мы располагаем информацией, что Северная Корея поставила России оружие для применения в Украине. КНДР предоставила России более 1000 контейнеров военного оборудования и боеприпасов. Сегодня мы публикуем график, изображающий передвижение контейнеров", - цитирует Кирби журналистка Лаура Роузен.

F8VWeQfWoAAX01E.jpg

Опубліковано:

суки узкоглазые, вся ось зла против нас.. когда уже эти диктаторские режимы передохнут?

Опубліковано:
суки узкоглазые, вся ось зла против нас.. когда уже эти диктаторские режимы передохнут?
війна надовго. Тому і кажу. Або уйобувати,хто бояться або потихеньку скупати екіп, вчити такмед та роботу зі зброєю.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...