Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Я звісно проти таких дій, але вже мабуть пора своїх(якщо можна цих підарів так назвати) відстрілювати. Ну хоча б парочку, щоб інші задумались
це погано скінчиться(((

Воно і так погано скінчиться,але трішки пізніше.

Це ж Харків і терех та його ждуни.

Ани по нам стреляют патамушта тут ЗСУ. Уберите ЗСУ из города и ани не будут стрелять.

Це каже обісцяне цмо,якого в перший день війни не могли знайти. Йому інопланетяни вимкнули зв'язок .

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

та зрозуміло, що погано, це одна з причин, чому я проти. Але я вже хз, що треба, щоб ті тварюки, або робили як треба, або зʼїбнули кудись, щоб про них ніхто більше не чув

Опубліковано:
та зрозуміло, що погано, це одна з причин, чому я проти. Але я вже хз, що треба, щоб ті тварюки, або робили як треба, або зʼїбнули кудись, щоб про них ніхто більше не чув
я не знаю ((

Опубліковано:

Такие "суммы" пилят,их только вперёд ногами можно "уйти"

Опубліковано:

Мені не зрозуміло, чому професійні військові, які у тому дописі з ВСП, жодного разу не були на фронті? Вони професійні військові, тому повинні набагато краще воювати, ніж відмобілізовані, багато яких навіть у армії не були. Ввести, наприклад, для кожного ВСП-шніка 3хмісячну ротацію - 3 місяці на фронті, 3 працюєш у ВСП. Військових не вистачає, а ці профі штані у тилах просиджують.

А взагалі краще хай ББ І-й дзвонить Баканову на рахунок того чорта.

Опубліковано:

Таких багато, не тільки всп, не раз чув від військових, та й відоси викладали з інтервʼю, що є багато підрозділів, які з початку війни у тилових районах дислоковані і на фронті ні разу не були, а деякі хлопці без ротації служать майже 2 роки...

Опубліковано:
Таких багато, не тільки всп, не раз чув від військових, та й відоси викладали з інтервʼю, що є багато підрозділів, які з початку війни у тилових районах дислоковані і на фронті ні разу не були, а деякі хлопці без ротації служать майже 2 роки...
так за це бабло платять,щоб "служити" в таких підрозділах.

Ще перед звільненням Балаклії нам дали підрозділ,який вперше з початку війни приїхав на ротацію ( десь з Закарпаття ), вони сиділи десь там в ППД і звісно ні хуя не робили. Коротше,перший обстріл причому щось там стволка попрацювала та десь 30 приходів з 120 міномета і їх якимось чином на наступний день забрали назад в ппд)))

Бо вони там охуїли і почали волати,що на таке не підписувались.

ВСП також платять бабло ,щоб туди потрапити. Чув ,що від 2к.

Мені не зрозуміло, чому професійні військові, які у тому дописі з ВСП, жодного разу не були на фронті? Вони професійні військові, тому повинні набагато краще воювати, ніж відмобілізовані, багато яких навіть у армії не були. Ввести, наприклад, для кожного ВСП-шніка 3хмісячну ротацію - 3 місяці на фронті, 3 працюєш у ВСП. Військових не вистачає, а ці профі штані у тилах просиджують.

А взагалі краще хай ББ І-й дзвонить Баканову на рахунок того чорта.

вони не професійні військові. Більшість там мобіки, які занесли бабло,щоб в піздорез не йти.

Є там звісно більш менш,але я хз.де вони. Мабуть і воюють.

Опубліковано:
є багато підрозділів, які з початку війни у тилових районах дислоковані і на фронті ні разу не були

Це походу для тих, хто від мобілізації по якимось причинам не зміг відмазатись, але зміг занести, щоб не попасти на передову.

Опубліковано:

навряд. мало хто там платить. то більш по звязкам - для родичів та друзів "погонів" від майора-полковника

Опубліковано:
навряд. мало хто там платить. то більш по звязкам - для родичів та друзів "погонів" від майора-полковника

То уже не так принципово. За бабло, чи через звязки, один хрін суть не міняється.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...