Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Володимир Зеленський підтвердив застосування ракет ATACMS

И на хуя? Натаньяху тоже всю номенклатуру вооружения комментирует?

Желание писать видосики поистине неискоренимо у зели.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

:dc: Нардеп із Рівненщини пропонує запровадити в Україні нове свято.

Відповідний законопроєкт напередодні зареєстрували у Верховній Раді. Йдеться про День подяки Богові, який ініціює Віктор М’ялик. Проєкт Закону передбачає внесення змін до відповідних статей Кодексу про працю.

Автор законопроєкту зазначає, що «вибір цього дня у році для святкування Дня подяки Богові пояснюється традиційним для українського народу звичаєм збиратися разом після збору врожаю та дякувати Богові за родючість землі, зібраний з полів хліб та добробут кожної родини».

У разі ухвалення законопроєкту, День подяки Богові будуть відзначати у останню неділю вересня.

Опубліковано:
И на хуя? Натаньяху тоже всю номенклатуру вооружения комментирует?

Думаю в данной ситуации без разницы. В инете уже фото корпуса ракеты гуляет. Ни для кого не секрет.

Опубліковано:
Думаю в данной ситуации без разницы. В инете уже фото корпуса ракеты гуляет. Ни для кого не секрет.
да это тут при чем? Для чего,он это делает? В чем сакральный смысл? Видео из тамбура, видео ,видео,видео. Для чего? Это время,деньги итд.

Для этого есть военные, которые все расскажут. Простатита жажда сниматься и тратить бабло бюджетное просто харит.

Опубліковано:
сцить написати обмежено придатний або не придатний
Все, что дает право на отсрочку, даже если оно твое по праву, у нас стоит денег. Либо семи кругов ада. Я за решение суда по усыновлению штуку евро отдал. Это решение суда по моему делу, где я усыновляю ребенка, оно мне положено по первому требованию. Штука евро и то только потому что к нужным людям обратился. А так если то "не нашлося".

Опубліковано:
оно мне положено по первому требованию
тоже как-то "требовал" решение

- его отправили в киеф

- дайте копию

- копию можна снимати только с оригинала

- так когда оригинал вернется?

- подадим запрос в киеф

- пидары

---

прошел год

Опубліковано:
Для чего,он это делает?
Так вся ж страна только и галдит про атакамсы уже второй год как сороки, всем надо, надо всех успокаивать.

Нетаньяху тоже речи постоянные толкает пафосные. Кстати тоже израильтяне все ждут когда он сложит полномочия. Рейтинги упали дико. Основная задача всех глав государств - видосики пилить да речи толкать, хз чего вы от них еще хотите. Даже диктатор-путлер только говорящая голова, я не уверен что живая еще. А остальные для мебели. Гос. аппарату нужен кто-то на пост для бюрократии, в остальное время пусть развлекается, видосики пилит, на лисапеде катается... а то Байден, точно )) Ходячий Дилдо. Так его амеры называли ))

пидары
В судах концентрация пидаров достигает критической массы.

Опубліковано:
да это тут при чем? Для чего,он это делает? В чем сакральный смысл?

Пиар же. Какой потужный лидер договорился за атакамсы. Без него никуда.

Опубліковано:

З початку повномасштабного вторгнення був відданий наказ по розосередженості особового складу. Через загрозу ракетних та авіаційних ударів. Харків знаходить в зоні ураження російських ракет С-300 з Бєлгорода. Це коли не встигають навіть оповістити. Спочатку вибух, потім сирена. Тому всі військові дуже суворо дотримуються цього наказу. Більш того, в межах військової частина, частина особового складу не знає де знаходяться інші підрозділи. Це просто пересторога щоб унеможливити витік інформації.

На фоні цього мені дуже дивно чути, що начальник Харківського зонального відділу ВСП полковник Леонченко, зробив запит на фізичне знаходження всіх розосереджених підрозділів 151 навчального центру. Мало того, він поставив усно задачу своїм підлеглим з'ясувати де фізично знаходяться підрозділи і доповісти йому. При цьому всі документи на оренду приміщень які займає центр, він сьогодні вже отримав. Там все чисто і прозоро. Якась хвороблива цікавість у полковника. Зараз будемо з’ясовувати наскільки правомочні такі запити і дії.

Найближчі дні будемо спостерігати куди і що прилетить.

PS. Так, я параноїк. Але саме тому досі живий параноїк.

Опубліковано:
Так, я параноїк
Как говорится: даже если у вас паранойя - это не значит что за вами не следят )

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...