Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Наверное это невозможно.

Мой жизненный опыт показал, если ты не можешь на это повлияет, то не нужно парится по этому поводу, только свое здоровье угробишь и близкое окружение нагрузишь.

Я отношусь с полным пониманием и уваженим к каждому кто защищает родину, к их эмоциям, состоянию итд.

И понимаю что наш с тобой "долг родине" еще далеко впереди. Когда нам нужно будет очень много и долго помогать воинам, которые вернуться на гражданку с разными проблема в первую очередь ментальными.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

дырявый рванул от чеченцев на концерт к кобздону

14c4f9c-babaj690.jpg

Опубліковано:
Нажаль це правда(
ЩО я думаю про потребу змін, теоретичну можливість демобілізації військовослужбовців, які провоювали, приміром, рік чи (вже скоро) два? Думаю що цього не трапиться.

Війна - дуже виснажлива річ. Не лише емоційно, але й фізично. Людський ресурс вичерпний. У людей плавляться мізки, сиплються суглоби, накопичується втома і наслідки численних контузій - і це якщо не рахувати поранення, каліцтва та смерті. Очевидно для кожного: ротація необхідна хоча б тому, що з огляду на ці фактори у нас поступово знижується індивідуальна боєздатність бійців, а з ними і підрозділів.
Однак на сьогодні немає жодного шансу на те, що будь-яка притомна ротація можлива. Перш за все тому, що у нас відсутня адекватна (кількісно і якісно) заміна. Але не менш важливим є і те, що в Україні сьогодні абсолютно відсутній суспільний запит на таку ротацію.
Це потрібно виключно тим, хто зараз у армійському рабстві. Іншим це не цікаво.

Наше суспільство за ці майже два роки війни так і не пристало на морально-етичну систему, в якій людина без військового досвіду має цей досвід здобувати і ротувати тих хто їй таку можливість дав. Можливість жити.

Але ні, маєм стан інфантильності і злочинного включання дурників. Такий стан справ цілком влаштовує наше суспільство - принаймні, я не чув про жодні протести проти такої явно неконституційної нерівності. Тому ті, хто зараз вже у війську, не мають навіть примарних шансів на ротацію. З війська для нас є лише три виходи: лікарня, дурдом або морг. ВЛК списують лише мертвих і мазаних. І скільки б "лайків" ви тут зараз не поставили - це ані на йоту не зрушить ситуації, оскільки в загальній масі суспільству така ситуація прийнятна. Суспільство згодне заплатити ціну цієї війни нашими життями, аби лише не виходити з зони комфорту.

Ми маємо розуміти, що ротації НЕ БУДЕ. Це знищить фізично більшість тих активних та ініціативних що пішли воювати з перших днів. І зрештою, така ситуація підірве боєздатнність підрозділів в цілому. Це питання часу, при чому не далекого. Буде поступове поповнення наших втрат за рахунок невдах, яких спіймає ТЦК.

А ті що виживуть, переважно не будуть здатні далі бути ініціативними, рушієм змін, конкурентами на виборах, наводити порядки після повернення, тощо.
Єдине місце де ветерани складатимуть більшість, монолітність, відчутну видимість - стануть цвинтарі та місця послуг для інвалідів війни.

І такий стан справ влаштовує суспільство. Але якщо війну не програєм. Але от чи не програєм?

Ротацій не буде. Будуть остогидлі і не зручні суспільству інваліди, які всіх втомлять і всім набриднуть. Або ссср 2.0.

П.с. деякі тези, як цілком співзвучні з моїми думками, позичив в Олексія Бика.
Опубліковано:
Будуть остогидлі і не зручні суспільству інваліди, які всіх втомлять і всім набриднуть. Або ссср 2.0.
Я согласен что вокруг полно дерьмища и все неправильно. И не говорю включать дзен и не замечать окружающего пиздеца.

Но я бы посоветовал не терять веры в будущее и надежды на лучшее. Даже если пока не видно, как это может осуществиться. Это важно. Большинство проблем ты не знаешь как решить - это жиза. И не понимаешь как они решаются. Но они решаются. Главное не сдаваться и делать свое.

Опубліковано:

Ты ж меня знаешь,я сдаваться не собираюсь.

А насчёт того ,что написано в тексте так это уже наша действительность. Ты же сам это отлично знаешь.

Отношение как к чему-то третьесортному уже сейчас.

Опубліковано:

Не у всех друже, точно далеко не у всех

Опубліковано:
Не у всех друже, точно далеко не у всех
у государства так точно.

Про тебя и тех кто постоянно помогает,я не говорю. Без вас ,была бы полная жопа.

Опубліковано:

США наверняка хорошо осведомлены о ближайших действиях Израиля, просто так бы не предупреждали.

Опубліковано:

зато у нас всё хорошо

и даже лучше

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...