Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
День подяки Богові, який ініціює Віктор М’ялик
"В 2021 году народному депутату Украины сообщили о подозрении за уклонение от уплаты налогов на более чем 97 миллионов гривен. Сам нардеп свою вину отрицает. Напомним, что в 2019 году депутат задекларировал 158 квартир, гаражи, места для парковок и земельные участки в Киево-Святошинском районе.."

конечно он благодарит бога за сохраненные 158 квартир, после войны намолит еще на 200

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Перечитати це все неможливо, краще і час поберегти і нервову систему(

Ту Пропіонатичь: я розумію що не бачиш "перемог", і не побачиш. Ну а я бачу їх часто густо. Ту ж оборону Авдіївки взяти-також відношу туди (не зновин знаю, з відпустки "увірвався з двох ніг", їбана саушка на виїзді з міста леть не відправила до праотців (знову в машині їхали і пробували спіймати нас). Знаю якою була при заході новостворена 110 бригада, коли навіть командування бригади, вищі офіцери, між собою тупо не знайомі навіть, 95% особового складу без жодного бойового досвіду і злагодження, початок війни і треба було терміново замінити 25-ту бригаду. Тоді думав що їм пізда і за тиждень Авдіївку втратимо. Але через 1,5 роки, потрьопана і виснажена бригада дуже успішно стримує наступ п'ятикратно переважаючого ворога (тільки по кількості техніки, по артилерії і особовому складу перевага підарів ще більше), командуючі родами військ сидять безпосередньо в гущі подій, щоб повністю володіти повнотою інформації і максимально швидко реагувати. Тому тільки з'явилася потреба хаймарсом вальнути-летить, для вертушок робота-на підльоті, літаку цілі-вже бомбить, пво на прикритті і тому подібне. Все як один механізм. Зараз, коли підійшли резерви (то давно не секрет) взагалі на мій погляд можна бути спокійним, місто встоїть, хоч перевага підарів по всій номенклатурі лишилася.

По окопам і укріпленням окреме питання. Друга лінія обкопана досить добре, доти, кілометрові окопи, місцями і бетон є, тільки друга лінія це 10-20 км в тилу, а не наступна посадка за 600-1000 метрів. Її щоб обкопати, техніку не заженеш від слова взагалі, треба багато піхоти з лопатами і тисячі людиногодин (на одну позицію) важкої праці під загрозами ударів, банально недостатньо людей, щоб кожну посадку окопати. Треба багато піхоти, яка несе бойове чергування на нулі, котра і так виснажена та малочисельна, тут різні можливості з підорами. Та ж лінія Суровікіна не показник, тому що тисячі одиниць техніки її в глибокому тилу (на той момент) рили, дуже довго і з залученням шаленої кількості ресурсів. А бетонні укріплення на передку у капів-з часів Сивочолого. Чудово пам'ятаю часи, коли ми посадками на горбу тягали стволи дерев для позицій і бліндажів, копали купленими за свій кошт чи волонтерськими лопатами, а коли передавали про техніку і міксери з бетоном у підарів, у відповідь-не стріляти, а як відкриєш вогонь, то замкомбата серед ночі приїздить стволи нюхати і бк рахувати.

От в чому бачу "зраду", це в ненароджених для війни. Ми менше б втратили територій і людей при свідомості суспільства як в тому ж Ізраїлі. Цілком можна було б організувати ротації і навіть демобілізацію з бронею на рік. Думаю це одна з причин "тотальної зради", бо люди схильні шукати собі виправдання і наразі є попит в суспільстві, так би мовити, тому накидають гівно на вентилятор захищаючи свою бездіяльність.

Так по кожному пункту можно пройтися (крім новин про відвертих мразот, що грабують армію і країну загалом). Тому що змі будь яку, саму нейтральну інформацію, здатне подати у зручному для себе ключі. Навіть несвідомо, журналіст який зашорений і скрізь бачить "зраду", в такому ж ключі напише новину про будь що, хоч про чемпіонат з риболовлі, хоч про сезонну міграцію птахів. Думаю краще менше строчити на форумі і дивитися "авторитетних блогерів", а більше діяти. Банально пил протерти на меблях, зброю почисти чи покормити бродячих тварин-більше добра і користі (дивні часи, коли до добра відноситься чистка зброї).

Колись хотів ігнорувати пости Льоші, та не сховав їх, тепер все ж натисну кнопочку ігнор. (ПС не ображайся, раптом що пиши в сигнал, ну це потрібно мені для душевної рівноваги)

А, ще до "перемоги" можу віднести, не дарма розпилявся: один з форумчан занурився у вивчення тематики дронів з метою запуску мінівиробництва, підможу чим можу.

Опубліковано:
блядь, даже тут нихуя нет(

Теж прифігів з цього. Навіть з цим Кривавобаригосивочолошенко не впорався...

Опубліковано:

Вот жеж люди ностальгируют по Пороху, прям как кацапы по Сталину.

Опубліковано:

всё просто

Опубліковано:
От в чому бачу "зраду", це в ненароджених для війни. Ми менше б втратили територій і людей при свідомості суспільства як в тому ж Ізраїлі. Цілком можна було б організувати ротації і навіть демобілізацію з бронею на рік. Думаю це одна з причин "тотальної зради", бо люди схильні шукати собі виправдання і наразі є попит в суспільстві, так би мовити, тому накидають гівно на вентилятор захищаючи свою бездіяльність.

Так по кожному пункту можно пройтися (крім новин про відвертих мразот, що грабують армію і країну загалом). Тому що змі будь яку, саму нейтральну інформацію, здатне подати у зручному для себе ключі. Навіть несвідомо, журналіст який зашорений і скрізь бачить "зраду", в такому ж ключі напише новину про будь що, хоч про чемпіонат з риболовлі, хоч про сезонну міграцію птахів. Думаю краще менше строчити на форумі і дивитися "авторитетних блогерів", а більше діяти. Банально пил протерти на меблях, зброю почисти чи покормити бродячих тварин-більше добра і користі (дивні часи, коли до добра відноситься чистка зброї).

Колись хотів ігнорувати пости Льоші, та не сховав їх, тепер все ж натисну кнопочку ігнор. (ПС не ображайся, раптом що пиши в сигнал, ну це потрібно мені для душевної рівноваги)

А, ще до "перемоги" можу віднести, не дарма розпилявся: один з форумчан занурився у вивчення тематики дронів з метою запуску мінівиробництва, підможу чим можу.

Добавлю ще трохи зради - калечні\позорні бати. Це відстійники для калечей, довбойобів, СЗЧшників, аватарів, пославших ахфіцерів нахуй (тут саме маються на увазі ахфіцери, нормальних бойових офіцерів це не стосується). Таких батів вже мабуть сотні по всій країні. Стосовно довбойобів, СЗЧшників, аватарів - там їм і місце, але нажаль туди скидають і обмежено придатних і поранених і тих хто не лиже сраку командуванню і не йде\не бажає посилати людей у м'ясні штурми. Комісувати сильно поранених та обмежено придатних які вже інваліди - нє, не на часі. Розібратися хто винен - той підор що послав у м'ясний штурм за мєдальку та нове звання собі чи той хто не забажав безглуздо вмирати - ну зооооовсім не на часі. Хтось там сильно вумний порівняв Пороха зі сталіним - але ж лагеря для військових (ой, вибачте, *інженерні батальйони*) саме при говнокомандуючем зе ширяться та ширяться... Якщо що - я сам зараз в такому баті потроху деградую. А, поки не забув - панове, поздоровте мене - по МСЕКу в мене 2 група інвалідності та втрата 80 відсотків працездатности після поранення. Але з армії не списують - не на часі зараз щось редагувати у наказі 402, ну зовсім не на часі...

Опубліковано:
Добавлю ще трохи зради - калечні\позорні бати. Це відстійники для калечей, довбойобів, СЗЧшників, аватарів, пославших ахфіцерів нахуй (тут саме маються на увазі ахфіцери, нормальних бойових офіцерів це не стосується). Таких батів вже мабуть сотні по всій країні. Стосовно довбойобів, СЗЧшників, аватарів - там їм і місце, але нажаль туди скидають і обмежено придатних і поранених і тих хто не лиже сраку командуванню і не йде\не бажає посилати людей у м'ясні штурми. Комісувати сильно поранених та обмежено придатних які вже інваліди - нє, не на часі. Розібратися хто винен - той підор що послав у м'ясний штурм за мєдальку та нове звання собі чи той хто не забажав безглуздо вмирати - ну зооооовсім не на часі. Хтось там сильно вумний порівняв Пороха зі сталіним - але ж лагеря для військових (ой, вибачте, *інженерні батальйони*) саме при говнокомандуючем зе ширяться та ширяться... Якщо що - я сам зараз в такому баті потроху деградую. А, поки не забув - панове, поздоровте мене - по МСЕКу в мене 2 група інвалідності та втрата 80 відсотків працездатности після поранення. Але з армії не списують - не на часі зараз щось редагувати у наказі 402, ну зовсім не на часі...
друже,все це пізнається коли сам потрапляєш у подібне становище,або хтось з близьких.

Я хз,що то за перемога ,коли в хлам виснажений бат ,ціною величезних втрат втримав посадку. І доречі продовжує нести службу.

Створювати перемоги там де їх немає,то норм вміння. Але в мене не виходить, тому ,я багатьом не подобаюсь.

А про бати,які ти пишеш ,я в курсі і це жахливо(((

З кацапів ртуть,що там всіх підряд гребуть у військо. Хз,чому радіють,я не знаю. В нас те саме і навіть гірше. Теж перемога походу.

Тримайся друже,мені групи не дали ,сказали здоров,як бик))) Тому ще повоюємо.

Опубліковано:

Эта страна не заслуживает таких воинов,просто кровь кипит от таких сообщений, а экономичный фронт все развлекается

Опубліковано:

Все будет хорошо. Главное берегите себя.

Буду пробовать в позитив.

Опубліковано:

макаРонін про Диктатури проти демократій. Важливе звернення президента Байдена.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...