Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Когда военные жалуются на командование, снабжение, условия войны, тяжесть боев и тд - это абсолютно понятно. Они там погибают на этой войне.

А вот когда сидящие в тепле тыловые отпускают язвительные замечания по всем тем же поводам - это выглядит по уродски. А вы чего ребятки думали, что вам по ящику сказали "мы обязательно победим" и вы можете расслабиться и чилить? 2-3 недельки? А тут вдруг оказывается, что рашка это не только колонны спаленной техники на ютубе, но еще и реальная угроза вашей заднице? И теперь изрыгая сарказм по поводу победы вы что, чего добиваетесь, что сказать-то хотите? Что на войне и проебать можно? Что можно потерять столько, что потом непонятно выиграл или проиграл? А раньше вы не в курсе были, потому что по ящику вам не сказали? Фу блядь.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
А вот когда сидящие в тепле тыловые отпускают язвительные замечания по всем тем же поводам - это выглядит по уродски.

Не уверен, к кому именно это адресованно, но если я тоже в числе язвительных комментаторов, то не считаю, что обсуждение жопы является язвлением. Вообще тогда обсуждать нельзя? Только Леха имеет право говорить, что все плохо?

И теперь изрыгая сарказм по поводу победы вы что, чего добиваетесь, что сказать-то хотите?

Как-то не до сарказма, когда в случае проеба сам окажусь в незавидном положении. Это еще из-за кордона сарказмировать можно, а тут как-то не до этого.

Опубліковано:

Интересно, шо кацапы с С 400 сделали,шо может ебашить до Днепра?

Могу в который раз признать,ооочень серьёзный противник. Прям оооочень.

Опубліковано:

Я не имею права,меня за это очень не любят. Но мне пох)))

Опубліковано:
обсуждение жопы
К кому адресовано пусть сами думают, а про жопу могу сказать что обсуждение это обсуждение, а тупо язвить про то какие все лохи, кто верил (до сих пор верит?) в победу - от этого тошнит.

Опубліковано:
а тупо язвить про то какие все лохи, кто верил (до сих пор верит?) в победу - от этого тошнит.

Тут нечего добавить. Сам был в числе последних

Опубліковано:

Найбільша проблема у тому, що кацап тримається за вкрадене кращє, ніж українець за своє. Україна ліній оборони за 9 років взагалі ніде не збудувала (я впевнений, що на півночі від парашки та білорусі теж нічого нема - тільки на папері), terrorussians менш ніж за півроку збудували на окупованих територіях такі лінії оборони, що за декілька місяців не прорвати.

З мого нубського погляду, треба було окопуватися міцно скрізь, окрім південного напрямку де планувався контрнаступ, тому що було вкрай важливо перерізати сухопутний коридор у кримнаш та знищіти кримнашскій міст - тоді б кримнаш ляг тяжким ярмом на pidorussians, утримання якого б у рази ускладнилося.

Я до сих пір бачу лише один спосіб перемогти парашку - щоб у неї стався економічний колапс. До того часу вони будуть воювати попри будь-що. Це ж нарот-пабєдітель. А для колапсу потрібно не тільки вводити санкції, але й контролювати їх дотримання, бо pidorussians як возили танкерами нафту, так і возять, як закуповували іноземні компоненти та обладнання, так і закуповують. А якщоб парашка ще пару років поіснувала під санкціями, які б дійсно працювали, можливо, вже у економіці дупа й настала. Хоч terrorussians залюбки вбивають українців, але за це їм добряче платят. А от якщоб б ці оплати скінчилися, я впевнений, що вони не настільки йобнуті, щоб дохнути за безплатно. Частка таких, звісно, є, але більшості вже б не схотілося воювати, на мій погляд.

макаРонін: Які уроки війни в Україні вивчили ХАМАС та Ізраїль: від тактики малих груп до Starlink.

Про гучну статтю в Times – по деяких її пунктах.

Опубліковано:

а шо, уже не верите в победу?

Опубліковано:

Хто знає що таке стробоскоп???

Вибачте , сітки перехватчики проти бпла. Та фонарики проти тепловізорів

""""""""Ми повинні полювати на російські безпілотники, використовуючи наші власні безпілотники-мисливці, обладнані сітками. Ми повинні використовувати приманки-випромінювачі сигналів, щоб привабити російські плануючі бомби. І ми повинні засліплювати тепловізійні камери російських безпілотників вночі за допомогою стробоскопів. """""""

Міллі шкода..... Він це більше року слухав.

Жуков теж фонаріки використовував . На Берлін.

Опубліковано:
Я до сих пір бачу лише один спосіб перемогти парашку - щоб у неї стався економічний колапс

Ще невеликий, але шанс, що можуть бути зміни, коли хуйло здохне. У оточення буде можливість скинути всіх собак на дохлу міль з метою відлиги стосунків з Заходом та відновленню потоків бабла. Але що перше, що друге потребує багато часу, а головне довготривалої підтримки Заходу. Самі, без допомоги, рашку не переможемо. Задатно велика різниця в ресурсах. І тут питання, чи бажає Захід повної поразки парашки? Якщо так, то чому немає повних санкцій?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...