Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

В мене виникла ідея - може за нестачі БК скидати на підарів тонни журналів обліку ЗСУ з безпілотників?

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
В мене виникла ідея - може за нестачі БК скидати на підарів тонни журналів обліку ЗСУ з безпілотників?
беспилотников тоже не хватает))

Кстати нацикам сказали в Харькове только в болоте ходить ))

Опубліковано:

из жизни нетокарей на броне

Опубліковано:
из жизни нетокарей на броне
все базы призывников уже давно слиты кому надо.

Вообще все и вся уже слито.

Опубліковано:
sdiv=this.parentNode.childNodes[1].style;
sref=this.parentNode.childNodes[0];
tmp=(sdiv.display!='block');
sdiv.display = tmp ? 'block' : 'none';
sref.innerHTML = tmp ? 'Скрыть' : 'Бля,они уже закупили. Ну его нах.';
return false;">Бля,они уже закупили. Ну его нах.
Опубліковано:
На хуя им те деньги? Совсем уже оборзели.

Уявіть собі невеличке село на Донеччині. Звичайнісінький населений пункт, що розташований в східних степах України. Двоповерхова школа, клуб, нова пошта, декілька крамниць, генделик і бібліотека. До початку великої бурі мешканців тут налічувалось 2.5 тисячі. Зараз не залишилось нікого, більшість будинків перетворились на руїни.

На одній з вулиць цього села розміщений стабілізаційний пункт в якому працюють бойові медики. Професійні травматологи, анестезіологи, хірурги. І скажу щиро — вони в прямому сенсі виривають поранених з лап смерті своєю невпинною та цілодобовою працею. А тих кого не встигають висмикувати з її лап, або тих кого вже привозять в чорних пакетах, відносять трішки далі по вулиці — в приміщення старої крамниці.

Команда цього стабіку це солянка з всіляких бригад і підрозділів. Ці медики належать до різних родів військ. Проте тут вони діють як один живий організм, точніше — як велика родина, що має загальні цінності. Однак не тільки цінності є спільними, а ще втрати, біль та проблеми. Наприклад, наразі вирує непорозуміння стосовно того, що цей населений пункт офіційно "вивели з зони бойових дій". Відповідно зарплатня, яку цього місяця отримали працівники стабіку, мало відрізняється від тих коштів, що отримує охоронець в столичному АТБ.

Чи зменшилась кількість поранених? Ні. Чи менше градів та касеток прилітає по цьому селу? Ні. Змінилась тільки зарплатня. Рік тому команда стабіку отримувала 100 тисяч гривень. Потім її скоротили до 50 тисяч — 20 тисяч чиста зарплатня і 30 преміальні. Зараз забрали й преміальні...

Я ніколи не займалась цим жанром журналістики, всі ви знаєте, що я люблю розповідати натхненні історії. Але тут зачепило особисто, тож я звертаюсь до вас, моя фейсбучна спільното, допоможіть — порадьте як повпливати на цю ситуацію? Кому писати? Куди кричати? Що зробити, аби ці неймовірні супер-герої, яких я бачу тут в роботі, не відчували себе настільки знеціненими?

Буду вдячна за репости і поради.
Опубліковано:

процесс планирования, обеспечения и организации питания личного состава ВСУ и штабных животных носил чисто формальный характер.

как и всё в госорганах

блядь, ну почему нельзя принять закон закупок для госпредприятий ТОЛЬКО у производителей, никаких посредников

Опубліковано:

Великий колгосп завжди переможе менший колгосп, тому, щоб перемогти великий колгосп необхідно не бути колгоспом. (с)

На скріні підарський варіант американського панорамного приладу нічного бачення GPNVG-18, який коштує трошки більше за 40000 долларів.

В той самий час, ця підарська копія, була представлена кацапським Екран ФЕП, з Новосибірська, по ціні в 17000 долларів. Цілком можливо, що це просто китайська хєрь, але це підприємство виробляє ЕОПи 1,2,2+ та 3 поколінь, тому зібрати щось подібне не є великою проблемою, і купанти дійсно виробляють свої ПНБ.

До чого я веду, в той час, коли окупанти підари перелаштовують свою, хоч і рагульну, але в РАЗИ більшу економіку на умовні "військові" рейки, наші можновладці роблять усе, щоб спиздити якнайбільше з бюджету та з допомоги від союзників.

Влада досі не спромоглася побудувати, купити, позичити, родити ЖОДНОЇ нової лінії по випуску набоїв! ЖОДНОЇ!

Про державне виробництво ФПВ для фронту я взагалі мовчу...

Зате дебілуваті тендери на всіляку хєрь постійно потрапляють в поле зору небайдужих людей.

Про 60% від світового виробництва мавіків, які нібито купує шмигаль, я навіть згадувати не хочу...

Якщо міноборони та рєзніков пиздять мільярди на харчах для ЗСУ абсолютно без наслідків, то уявіть скільки вони вкрали на інших контрактах.

Більше того, нещодавно роботу ЄДИНОГО українського виробника унікальних пристроїв Archer було паралізовано, через відверто ворожі дії НАБУ. Так-так, під час війни, палки в колеса...

Допомога заходу не безкінечна, там все бачать: і розкішне життя усіх чиновників, і їх рашистські паспорти, і міліярдні схеми по розпилу та мародерству під час війни... і безкарність з якою це все проходить. Своїми діями та бездіяльністю, непокараною коррупцією та відвертим ідиотизмом влада підіграє підарам, а за це, хлопці та дівчата, платять своєю кров'ю та життями.

Бачите щось подібне - не мовчіть, бо це шлях у прірву.

Буду вдячний за репост.

Американський піхотинець

процесс планирования, обеспечения и организации питания личного состава ВСУ и штабных животных носил чисто формальный характер.

как и всё в госорганах

блядь, ну почему нельзя принять закон закупок для госпредприятий ТОЛЬКО у производителей, никаких посредников

ты знаешь,я реально не могу найти ничего положительного в последнее время ((

У нас жопа практически везде,где только можно.

Я не понимаю как мы будем побеждать((

Опубліковано:

а что это? неужели это , по ссылке текст " Средства на эти боеприпасы поступают из программы «Инициатива содействия безопасности Украины» (USAI), которая позволяет администрации Байдена покупать оружие у промышленности, а не извлекать его из запасов оружия США."

В пакет помощи войдут боеприпасы с лазерным наведением для уничтожения российских дронов на сумму около 300 миллионов долларов. Остальная часть обещанных вооружений на сумму 125 миллионов долларов включает:

дополнительные боеприпасы для зенитных ракетных систем (NASAMS);

боеприпасы для высокомобильных артиллерийских ракетных систем (HIMARS);

105 и 155-миллиметровую артиллерию;

противотанковые системы TOW;

противопехотные мины "Клеймор";

стрелковое оружие;

дюжина грузовиков.

Reuters пишет, что администрация Байдена по-прежнему располагает около 5 миллиардов долларов для помощи Украине

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...