Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Я не понимаю как мы будем побеждать((
Пропионатычь,

пока Байден не обоснует Зе , что тот ни хуя не Черчилль , толку не будет

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Пропионатычь,

пока Байден не обоснует Зе , что тот ни хуя не Черчилль , толку не будет

Це не огляд стат’ї у «TiME».

Скоріше це думка стосовно, того чому Вашингтон призупинив допомогу, висловлена через метафору.

У вас є молодший брат, який сам не заробляє грошей. Ви домовилися що допоможете йому стати на ноги у його житті. Фінансуете його навчання в учбовому закладі і платите за спортзал куди він повинен регулярно ходити на зайняття спортом.

Через рік ви з’ясовуєте що вчитися він на неуд. І пропускає більшість занять, а кошти на спорт витрачає на дівчат, клуби, алкоголь і навіть наркотики.

Ви викликайте його на розмову і повідомляєте, що більше не готові так його фінансувати.

Ви вимагайте від нього підтягнути навчання, здати борги - екзамени і заліки, перестати бухати і гуляти і ще пошукати роботу щоб хоча б частково оплачувати своє життя.

А він лягає на підлогу, стучить ніжками і волає: ти в мене не віриш, а я в себе вірю, я доб’юся успіху хоч ти мене і не любишь, обіцяв допомагати і зрадив мене!!!!

Опубліковано:
Опубліковано:
sdiv=this.parentNode.childNodes[1].style;
sref=this.parentNode.childNodes[0];
tmp=(sdiv.display!='block');
sdiv.display = tmp ? 'block' : 'none';
sref.innerHTML = tmp ? 'Скрыть' : 'Бля,я ржал в голосину.';
return false;">Бля,я ржал в голосину.
Опубліковано:

Харьков опять проебал плюхи по Шахедам. Хз,они будут учиться или продолжим скакать по граблям?

Опубліковано:
как надо и как мы не делаем(
На першому фото - будівництво нової лінії оборони російських військ під Авдіївкою, зняте групою аеророзвідки.

Як бачимо, неподалік від передової російське командування зосередило цивільну інженерну техніку, яка риє опорні пункти та ходи сполучення, бліндажі заливаються з бетону. Це надійні польові укріплення, вибити з яких ворога буде дуже важко. Так, вони наступають на Авдіївку, але для закріплення одразу будують оборонні рубежі у ближньому тилу, для безпечного маневру резервами.

Друге фото - це скрін з відео нашого дрону, вид зі сторони противника на останній рубіж оборони Авдіївки - насип залізничної колії північніше міста. Ворог вийшов до цієї насипи а в одному місці навіть перейшов її та закріпився на іншому боці колії.

Тут мала б бути наша тилова лінія оборони "фортеці Авдіївка", але подивіться, за дев'ять років війни, за півтора роки повномасштабного вторгнення для обладнання цієї насипи як тилової лінії оборони Авдіївки не зроблено нічого. Ніби і нема в Україні цивільних тракторів, екскаваторів, вантажівок. Ніби дешевше кинути на пусте місце піхотинців з лопатою і дати наказ окапуватися, ніж заритись у землю технікою, зробити надійне перекриття, бетонні бліндажі, потім замінувати, і зробити цю залізничну насип неприступною для малих груп піхоти оборонною лінією. Але там нема навіть траншей. І тепер втримати його війська не можуть, тому що зараз окапуватись там треба з однією лопатою у руках і під вогнем, і за цю насип ведуться важкі бої, бо це ключовий рубіж.

Так, ворог після важких втрат під Авдіївкою перестав кидати у бій бойову техніку, залізничну насип ворог зазопив виключно силами піхоти за підтримки артилерії. Якби тут були вириті позиції з нашого боку такі, як росіяни риють зі своєї сторони - ніякого російського прориву та ніякої кризи під Авдіївкою не було б взагалі.

Тому Верховний Головнокомандувач, який так часто рапортує, що він ніби проводить засідання Ставки з питань оборони, повинен подивитись на ці фото, і нарешті усвідомити, що він нехтує службовими обовязками та через його відповідальність та байдужість до цього важливого питання оборони зривається виконання бойових завдань та гинуть наші воїни, багато людей, які могли б жити, якби хоч хтось замість політичних інтриг займався оборонним плануванням. Замість фотосесії в Авдіївці пану Зеленському варто було б приїхати та подивитись стан організації оборони.

Будувати рубежі разом з будівельною технікою, цивільними організаціями, з підвозом будівельних матеріалів мали б військові адміністрації, які підпорідяковані безпеосередньо президенту. Але вони цього не роблять, бо президент з них за це не питає.

Якщо до самих не доходить, то починайте вчитись хоча б у росіян. А не вводить суспільство в оману ніби хтось відповідає за будівництво оборонних рубежів.
Ніхто не відповідає.
FB_IMG_1699006418645.jpg
Опубліковано:
администрация Байдена по-прежнему располагает около 5 миллиардов долларов для помощи Украине

Нажаль, Байден не пролонгував/перепідписав закон про "лендліз", який скінчився десь місяць тому.

Опубліковано:
плюхи по Шахедам
Пропионатычь,

вчера вышел во двор погулять с псом, пару шахедов прям над головой, тарахтят так шо писец. ебнули метров пятьсот от моего дома по техникумы, сто и частному сектору. не понимаю, в чем проблема сбить такую хуйню, она летит очень низко, очень громко и очень медленно

Опубліковано:
закон про "лендліз",
он свое отыграл

как Арестович

Опубліковано:

Конгресс одобрил законопроект о помощи Израилю,в котором нет Украины.

Ранее Байден обещал наложить вето на такой законопроект.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...