Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Я так и говорил. Про эти лярды. Прекратить могут только из политических мотивов. Если сменится политический курс.

Кредиты скоро начнут дешеветь. Ну как скоро, в следующем году. ФРС начнет снижать ставку и рисовать доллары, опять денег везде будет завались. Может еще с эпидемией какой подвезет, так и с вертолета кидать будут. Уже не по 2, а по 5.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
запмолитів же наче зараз немає, чи залишилися?
MaJ0r,

ну замполітів нема, є зами з виховної роботи))).

знаю що не робив би - якусь дичину, у тому числі вишукування на плацу, куди може прилитіти.
MaJ0r,

тоді велком в ЗСУ, нам розумних край як не вистачає. військо довгий час було "падчирецею" у влади, якщо порівняти з СБУ, прокуратурою, та й МВД. не дуже сюди розумні, вмотивовані, чесні, порядні спішили.

Опубліковано:
є зами з виховної роботи))).

В чому їх робота полягає?

тоді велком в ЗСУ, нам розумних край як не вистачає.

Дик, тільки піхотою його візьмуть. Після чого за те, що сильно вумний і не виконує всі накази, відправлять чого доброго в якийсь штрафбат..

Прекратить могут только из политических мотивов. Если сменится политический курс.

А он сменится, если придет трамп или его последователь

Опубліковано:
запмолитів же наче зараз немає, чи залишилися?
MaJ0r, они просто называются по другому, у меня коллега замполит

шось типу офіцер з морально-психологічного забезпечення

Опубліковано:
В чому їх робота полягає?
MrGreenZ, ну на бумазі підтримувати бойовий дух та мораль, слідкувати так би мовити за душевним станом особового складу ітп

по факту дивитись, щоб сильно не бухали, слідкувати за наркоманами (це з того, що розказував товариш, але я сильно не розпитував)

Опубліковано:
ну на бумазі підтримувати бойовий дух та мораль, слідкувати так би мовити за душевним станом особового складу ітп

по факту дивитись, щоб сильно не бухали, слідкувати за наркоманами (це з того, що розказував товариш, але я сильно не розпитував)

В боях участвуют?

Опубліковано:

да, ну по крайней мере, коллега, за всех не знаю

Опубліковано:
А он сменится, если придет трамп или его последователь
У Трампа нет последователей. Там у каждого свои забубоны.

И по большому счету вообще пофигу республиканец или демократ. Между двумя республиканцами может быть отличий больше, чем между двумя партиями в среднем.

Опубліковано:
У Трампа нет последователей. Там у каждого свои забубоны.
Хер знает, я постоянно слышу о мага и трампистах..
Опубліковано:

Трампизм это ярлык, который хрен пойми что значит. На вики можешь почитать.

Этот ярлык на кого только не клеили, от Эрдогана до Нетаньяху, от Берлускони до Качинского. Если хорошенько поискать, среди нас тоже можно трампистов найти.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...