Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
‼️Минобороны начало проект рекрутинга в ВСУ.

Каждый желающий сможет выбрать определенное подразделение и начать служить на конкретной должности. Посмотреть, какие вакансии ищут в ВСУ уже сейчас, можно тут

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
США выкупили у Иордании 60 самоходных зенитных установок Gepard для отправки их в Украину

Американское правительство заплатило за технику €110 млн.

А вот это уже хорошая новость. Прекрасное средство против шлюхедов. Это увеличение наявного парка более чем вдвое.

Опубліковано:
почему про фарион тут говорят?
Про нее уже даже соловьев запел )

Практически уверен, что из наших ему точно никто не платит.

Опубліковано:
Про нее уже даже соловьев запел )

Практически уверен, что из наших ему точно никто не платит.

Вопрос в другом, хули наша влада снова игнорит очередного очевидного крота под видом гигапатриота?

Опубліковано:

Большинство гигапатриотов на поверку как минимум гигапидарасы, а как максимум кроты.

По факту что ей сделаешь, кроме политической рекламы? Адвокаты отработают, бабки занесут, будет дальше вещать про велич нации, еще убедительнее с аурой незаконно преследуемой политической оппозиции, которая всем и всегда только добавляет баллов.

Опубліковано:
Катастрофа , коли не позначений час накладання турнікета 😰😰😰 це приводить до трагедій .

ЗАВЖДИ ЗАЗНАЧАЙТЕ ЧАС НАКЛАДАННЯ ТУРНІКЕТІВ! ВІД ЦЬОГО ЗАЛЕЖИТЬ ЖИТТЯ НАШИХ ВОЇНІВ !!!!

Поділись будь ласка своїм досвідом як це правильно робити в бойових умовах. Бо якщо поранений боєць це не зробить, тому що біль, шок, втрата свідомості, хватає тільки сил накласти турнікет, через деякий час побратими винесли з червоної зони і не перевірили, бо немає сил і ще багато тих хто потребує допомоги.

Опубліковано:
Поділись будь ласка своїм досвідом як це правильно робити в бойових умовах. Бо якщо поранений боєць це не зробить, тому що біль, шок, втрата свідомості, хватає тільки сил накласти турнікет, через деякий час побратими винесли з червоної зони і не перевірили, бо немає сил і ще багато тих хто потребує допомоги.
что именно интересует? Сам алгоритм ?Давай в ЛС.

Расскажу всё, что знаю,умею итд.

Опубліковано:
что именно интересует? Сам алгоритм ?Давай в ЛС.

Расскажу всё, что знаю,умею итд.

Алгоритм теоретично проходив на курсах тактичної медицини, там казали що після накладання турнікету треба достати маркер та на білой смужці турнікету написати час. А як воно на практиці в умовах бойової обстановки, коли поранений та вже свідомість кудись уходить, біль, очі теж можуть не бачити, а допомогти ніхто не може? Також на курсах казали що в червоній зоні, кожен поранений повинен сам собі надавати першу допомогу, бо побратими повинні виконувати бойове завдання.

Опубліковано:

Міністерство оборони України розпочинає проєкт з рекрутингу до Збройних Сил України.

"Проєкт дозволить людині обрати конкретний підрозділ на визначеній посаді, де його/її цивільний досвід буде найбільш корисним."

Крутий проєкт. Справді крутий.І навіть може бути успішним за умовами мирного часу та контрактної армії.

Але я півтора роки з піхотою маю справу. І я знаю, що у рекрутерів на сайті вибрати ВОС 100 - стрілець, бажаючих буде дуже мало. Настільки мало, що нам навіть правду не скажуть. В графіках і в статистиці все буде гарне.

А всі інші посади будуть заповнюватися. А знаєте як рахується укомплектованість підрозділу? Відсотками. Загальними.

І коли будуть забиті всі клітини кухарями, діловодами, мінометниками і програмістами, у відсотках бригада буде вважатися укомплектованою. І їй наріжуть задачу на лінії бойового зіткнення. Може в обороні. А може в наступі. І от тоді прийде час реальності.

А реальність така, що згідно законодавства, всі хто прийдуть в ЗСУ обов'язково отримають базову загально-військову підготовку за військово обліковою спеціальністю 100 - стрілець. А потім підуть на іншу посаді. А оскільки вони всі будуть йти не в піхоту, то БЗВП пройдуть на від'єбись, навіть якщо їх чомусь будуть вчити.

А потім, коли бригада отримає задачу і вийде на позиції, всі ті люди бойовим розпорядженням будуть призначені в піхоту. Бо саме піхоти, не дуже буде вистачати через рекрутинг. Ну, мало бажаючих. А основному через недовіру.

І тоді всі хто бачили себе корисними для ЗСУ де завгодно але не в піхоті, побачать себе саме там.

Я дуже хочу помилитися. Але війна то трошки про інше, аніж про красиві графіки та сайти рекрутингу. На землі все трошки по іншому.

Тут треба вбивати. Щоб самому не загинути.

Опубліковано:

нажаль ти скоріш за все правий

та шо там казати. якщо снайперів на штурм відправляють(здається й ти про таке розповідав)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...